Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnn fıstıklarr,
Taze gelin geldiii kaydirigubbakcemile3
çoookk iyim canım sen nasılsın?
ne var ne yok topikte neler oldu.
Günaydınnnn fıstıklarr,
Günaydınnnn fıstıklarr,
çoookk iyim canım sen nasılsın?
ne var ne yok topikte neler oldu.
Hoşbulduk kızlar,
Kına kendi kendimize güzel geçti birazcık kalabalıktı ama eğlendik.
Düğünde sorunsuz çok güzel geçti. Tek istediğim dans parçası çalmadı cdyi okumadı makina o kadar.
Onuda pekk takmıyorum kısa bir dans oldu zaten vakit kaybı olmasın diye, sonra takı merasimi ve vur patlasın çal oynasın. topuklu ayakkabılarla uzun bir süre oynadım, sonra babet giydim dahada rahat oldum. Çok güzel geçti. İnşallah hepiniz sorunsuz hayırlısıyla atlatırsınız.
Balayıda çok güzeldi. otelde hep Almanlar vardı perşembe gününe kadar tek Türk bizdik o yüzden sabırım çok ilgilendiler. Otel temiz, yiyecekler falan güzeldi.
Aklıma gelenler bunlar, foto eklicem patronum gelmezse bugün beni bırakmaz.
Hoşbulduk kızlar,
Kına kendi kendimize güzel geçti birazcık kalabalıktı ama eğlendik.
Düğünde sorunsuz çok güzel geçti. Tek istediğim dans parçası çalmadı cdyi okumadı makina o kadar.
Onuda pekk takmıyorum kısa bir dans oldu zaten vakit kaybı olmasın diye, sonra takı merasimi ve vur patlasın çal oynasın. topuklu ayakkabılarla uzun bir süre oynadım, sonra babet giydim dahada rahat oldum. Çok güzel geçti. İnşallah hepiniz sorunsuz hayırlısıyla atlatırsınız.
Balayıda çok güzeldi. otelde hep Almanlar vardı perşembe gününe kadar tek Türk bizdik o yüzden sabırım çok ilgilendiler. Otel temiz, yiyecekler falan güzeldi.
Aklıma gelenler bunlar, foto eklicem patronum gelmezse bugün beni bırakmaz.
ben sabah nişanlıma bile söyledim sabah bugün tubiş işe başlıcak diyee zavallı nişanlımda aaa işyerine yeni kızmı aldınız dedi :roflol:
bende yok yok bu kadınlar kulubundeki tubiş dedim heee pardon o ekibi daha ezberleyemedim dedii :roflol: :roflol: