2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

eveettttttt çok zevkliiiihihoyyythihoyyythihoyyyt önceden düşünsen böle olcaamm aklıma gelmezdi hayatta hep çeyiz hep çeyiz:teytey::teytey:
hay allah senı napmasın aynen bende ole valla bu arada hemserımsın ben ıstanbulda yasıyorum ama aslen balıkesırlıyım cnm

elartt_binbirgece_krem.jpg

450 ytl ayrıca saten nevresım hedıyelı

ben de bunu çok beğendim canım mobilyaların rengi pek hoşuma gitmedi CADIARZU
biz de sadece yatak odasına karar vermiş durumdayız kelebek mobilyanın m72 modelini alıcaz

hıhh delıı ınsan öle dermı beğenmedım (şaka)
ben koyu renklerden nefret ederım oyuzden acık renk alcam mobıyalarımı ıns koyu renk ınanılmaz toz toplar ve karanlık gosterırı odayı

hıhh delıı ınsan öle dermı beğenmedım (şaka)
ben koyu renklerden nefret ederım oyuzden acık renk alcam mobıyalarımı ıns koyu renk ınanılmaz toz toplar ve karanlık gosterırı odayı

:utangac: e daha almamışsın ya canım alsaydın o zaman diyemezdimm heralde:1rolleyes:
benim beğendiğim nasıl pekii hıı:uhm:

kız koca bulam alcam bızım orda aldora mobılya hergun gecıym valla ıcım gıdıyo once koca bulamgerısı kolay
senınkı ıdare eder dermışım kız ben koydum resımlerı tabıkıde guzell

kızlar bunlarda benim banyo takımlarım...

daha hiç bir çeyiz almadan bunları aldım :roflol: sizinle paylaşayım dedim. gerçi bir kaç ay oldu alalıda şimdi görünce nette göstereyim dedim...
bu havlusu
13ytlau6.jpg

bu katı sabunluğu
17ytlqe7.jpg

bu sıvı sabunluğu
20ytlyb0.jpg

tuvalet temizleyicisi
45ytljf9.jpg

paspas takımı
77ytlcx4.jpg

diş fırçalığı
difralk17ytlpi4.jpg

çök kovası
86ytlpi5.jpg

buda genel resmi
daisymediumzy5.jpg

nasıl kızlar beğendiniz mi cicileri mi ??? :utangac:

kızlar bunlarda benim banyo takımlarım...

daha hiç bir çeyiz almadan bunları aldım :roflol: sizinle paylaşayım dedim. gerçi bir kaç ay oldu alalıda şimdi görünce nette göstereyim dedim...
bu havlusu
13ytlau6.jpg

bu katı sabunluğu
17ytlqe7.jpg

bu sıvı sabunluğu
20ytlyb0.jpg

tuvalet temizleyicisi
45ytljf9.jpg

paspas takımı
77ytlcx4.jpg

diş fırçalığı
difralk17ytlpi4.jpg

çök kovası
86ytlpi5.jpg

buda genel resmi
daisymediumzy5.jpg

nasıl kızlar beğendiniz mi cicileri mi ??? :utangac:

bende aynısından isitorum bitiorum bunlara zewkimiz aynıymış cnm
banyomu turkuaz düşünüorum:) güle güle kullan şekerim...

kız koca bulam alcam bızım orda aldora mobılya hergun gecıym valla ıcım gıdıyo once koca bulamgerısı kolay
senınkı ıdare eder dermışım kız ben koydum resımlerı tabıkıde guzell

sana koca mı yok şekerimm bulursun tabii ennn iyisinden inşallahha.s.
zevk meselesi tabi ben biraz süslüyüm e haliyle evim de süslü olcakkaydirigubbakcemile3

nastasia teşekür ederim tatlım...
bende bayıla bayıla aldım bunları. inş sende alırsın canım. düşün o kadar beğendim ki hiç bir şey yokken çeyizimde bunları aldım. annemde demişti ki bir sende görülmüştür çeyiz düzmeye banyodan başlayan :)))))

kızlar yatak odamı lila mor ve krem ağırlıklı düşünüyorum...
şöyle açık meşe mobilyalar, lila duvarlar, krem stor perdeler, mor üstüne perde ne deniosa artık onada hahaha:) sonra kreli lilalı böyle geometrik şekilli halı( bulabilirsem tabiki) sonra yata örtüsü bej...
nasılım:)
kızlar yatak örtüsü olayını hiç sevmiyorum ben öle şatafatlı bişeyler kullanamam yani hangimiz günlük hayatta kullanırızki? ben ike türü ve peachwork tarzı bişeyler kullancam annem almış pembe Allahtan çok kötü durmaz renklerime uyuyor... yatak örtümü almak için alacağım kısacası onun için fazla pahalı olmasın ama bej olsun we güsel dursun istiorum... fikri olan war mı?

canım hepsi 300 milyon yapıyordu aldığım yerde indirim vardı 250 ye aldım. yalnız fotolarda pamukluğu eklemeyi unutmuşum birde pamukluğu var yerimseniben

kızlar yatak odamı lila mor ve krem ağırlıklı düşünüyorum...
şöyle açık meşe mobilyalar, lila duvarlar, krem stor perdeler, mor üstüne perde ne deniosa artık onada hahaha:) sonra kreli lilalı böyle geometrik şekilli halı( bulabilirsem tabiki) sonra yata örtüsü bej...
nasılım:)
kızlar yatak örtüsü olayını hiç sevmiyorum ben öle şatafatlı bişeyler kullanamam yani hangimiz günlük hayatta kullanırızki? ben ike türü ve peachwork tarzı bişeyler kullancam annem almış pembe Allahtan çok kötü durmaz renklerime uyuyor... yatak örtümü almak için alacağım kısacası onun için fazla pahalı olmasın ama bej olsun we güsel dursun istiorum... fikri olan war mı?

tatlım bende aynı senin gibi şatafatlı şeytleri sevmiyorum. mesela uğur böcüğü bayılıyor. gelinlik gibi yatak örtülerinden tüllü müllü. ama benim tarzım değil. bende yatakta gördüm spor bir örtü içinde her renk tonu var. hafifte parlak. yani hem spor hemde biraz çok hafifte şatafatlı. her renk perde halı ile kullanılabilinir. ben o tarz bişiy düşünüyoum. sonra benim nişanlım taynci adam olduğundan ıvır zıvırı taşı dur lazım değil o yüzden abartılı şeyler... resmini bulabilirsem eklerim yerimseniben

elartt_binbirgece_krem.jpg

450 ytl ayrıca saten nevresım hedıyelı

çok teşekkür ederim ..canım bu yatak örtüsünü bende sordum fiyatta dediğin gibi birde saten nevresim takımı hadiye idi.. bide moru vardı bunun aynı gelinlik gibi ama kullanışlı olmaz diye almadım çünkü hep tül yıkanınca ilk kabarıklığı gider sanırım..

burcu cok beğendım aynsından bana hedıye alıyosun ben anlamam pesını bırakmam ona gore
kız delı etme benı bee yatak ortusu cceyızde bı tane olcağı ıcın dedım bıraz abartı olsuın ıstedım naıslsa pıke yada nevresmler abartı olmaz o

tatlım bende aynı senin gibi şatafatlı şeytleri sevmiyorum. mesela uğur böcüğü bayılıyor. gelinlik gibi yatak örtülerinden tüllü müllü. ama benim tarzım değil. bende yatakta gördüm spor bir örtü içinde her renk tonu var. hafifte parlak. yani hem spor hemde biraz çok hafifte şatafatlı. her renk perde halı ile kullanılabilinir. ben o tarz bişiy düşünüyoum. sonra benim nişanlım taynci adam olduğundan ıvır zıvırı taşı dur lazım değil o yüzden abartılı şeyler... resmini bulabilirsem eklerim yerimseniben

resmini koyarsan sewinirim cnm:)
bende şöyle warmı war desinler diye bi tane ilk günler için almak istiorum... kullanmayacaım yer kaplayacak bi şey için okdr para bayılmakta istemiorum açıkçası bakalım nası bişey bulacağım:) görünüşte ağır dursun ama şöyle aa kıza bak bunumu almış demesinler... normalde pek takmam öle şeyleri ama diyecekler biliorum:(

Back
X