2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kısçeler napıyosunuz benden önce şeker vermiş linki sağol canım,

rasibacım çoook üzüldüm, inşallah nastasianın dediği gibi sağlıklı olur bebeğiniz bu zamana kadar ansıl anlamamışlar aminolu bir test yapıyorlar bebeklere onda herşey çıkıyor diyorlar yapılmadımı, inşallah yengen ileride keşke diyecek bir karar vermemiştir. Allah yardımcınız olsun. Rabbim kimsenin başına vermesin.

Benimde düğünümden iki sonra 4. yeğenim oldu hatta fotolarda yengem var tombik göbeği ile bizimde bebemiz sarılık oldu bugün düşmezse ışına girecekmiş inşallah düşer.

gececim, yasmini nazar da kullandı azcukun kilo aldı kendisi.

sel hoşgeldin, 2 ay önceden başlamak iyi oluyormuş.

bana göre ebe olana kadar en iyi yöntem kondom.

rica ederim tubiS
o güzelliği arkadaşlarda hemen görsünler istedim
gülen yüüzn hiç solmasın

canım şu yazdığını yengem okusa varya zaten doğurmak için bahane arıyo kimse vazgeçiremez onu ben bile okurken çok mutlu oldum

güselim araştırın bir anda karar vermeyin ama hayırlısı olsun... umarım sağlıklı bir bebeğiniz olura.s.:1hug:

slm kıslarrrrrr a.s.
tubiş cok güzel bir gelin olmusun cnm yaa nasıl yakısmıss peri kızı gibisin masallah :nazar:
bir ömür mutlu ol inş hepimiz mutlu olalım kıslarrrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhhhh
sen sen yasminmi düşünüyon cnm?

testi o elinde tutuğu ben anladım :))))

Doktorum da dedi ki, ben bunu kullandım 5 sene boyunca kilo almadım... Genelde şöyle oluyor, insanlar evlenince kilo alma eğiliminde oluyorlar, hem misafir hem de evlerinde özeniyorlar yemek yapmaya, sonra da bitsin diye... Evlenince kilo alınca da hemen hapa yoruluyor alınan kilolar. Benim kilodan ziyade yüksek tansiyondan yana endişelerim var, daha doğrusu doktorumun. Eğer tansiyonum da sorun yaşatırsa hapı bırakacağız. (benim hipertansiyonum var 17 yaşımdan beri, normalde yüksek tansiyon hastalarına pek vermiyorlar hap, ama ben sıkıntılarım son 4 senedir cok azalması sebebiyle cok ısrar ettim doktora versin diye :))

haaa bi de 1 ay önce yeterli dedi, eğer 1 aydan az kalmışsa düğüne tedbir amaçlı ilk bir ay erkeğin de korunması gerekiyor ek olarak dedi. Bir de benim reglim düğüne geliyordu, ilaç bitince hiç ara vermeden balayı bitene kadar kullanmaya devam edeceğim, ilaci kesince regl olacakmisim.

kısçeler napıyosunuz benden önce şeker vermiş linki sağol canım,

rasibacım çoook üzüldüm, inşallah nastasianın dediği gibi sağlıklı olur bebeğiniz bu zamana kadar ansıl anlamamışlar aminolu bir test yapıyorlar bebeklere onda herşey çıkıyor diyorlar yapılmadımı, inşallah yengen ileride keşke diyecek bir karar vermemiştir. Allah yardımcınız olsun. Rabbim kimsenin başına vermesin.

Benimde düğünümden iki sonra 4. yeğenim oldu hatta fotolarda yengem var tombik göbeği ile bizimde bebemiz sarılık oldu bugün düşmezse ışına girecekmiş inşallah düşer.

gececim, yasmini nazar da kullandı azcukun kilo aldı kendisi.

sel hoşgeldin, 2 ay önceden başlamak iyi oluyormuş.

bana göre ebe olana kadar en iyi yöntem kondom.
bende kondom düşünüyorum ama tek başına karar vermek olmaz napıcam bilmiyorum :uhm::uhm:

slm kıslarrrrrr a.s.
tubiş cok güzel bir gelin olmusun cnm yaa nasıl yakısmıss peri kızı gibisin masallah :nazar:
bilmiyorum hayatım napıcamı, sen ne düşünüyorsun

testi o elinde tutuğu ben anladım :))))

Doktorum da dedi ki, ben bunu kullandım 5 sene boyunca kilo almadım... Genelde şöyle oluyor, insanlar evlenince kilo alma eğiliminde oluyorlar, hem misafir hem de evlerinde özeniyorlar yemek yapmaya, sonra da bitsin diye... Evlenince kilo alınca da hemen hapa yoruluyor alınan kilolar. Benim kilodan ziyade yüksek tansiyondan yana endişelerim var, daha doğrusu doktorumun. Eğer tansiyonum da sorun yaşatırsa hapı bırakacağız. (benim hipertansiyonum var 17 yaşımdan beri, normalde yüksek tansiyon hastalarına pek vermiyorlar hap, ama ben sıkıntılarım son 4 senedir cok azalması sebebiyle cok ısrar ettim doktora versin diye :))

haaa bi de 1 ay önce yeterli dedi, eğer 1 aydan az kalmışsa düğüne tedbir amaçlı ilk bir ay erkeğin de korunması gerekiyor ek olarak dedi. Bir de benim reglim düğüne geliyordu, ilaç bitince hiç ara vermeden balayı bitene kadar kullanmaya devam edeceğim, ilaci kesince regl olacakmisim.

canım doktorun dediği aslında çok mantıklı. hepimiz aynı şekilde özenip birşeyler hazırlıcaz. misafirliklerde yiyicez insan birazda rahat oluyo gelinlik derdi bitiyor:))

rica ederim tubiS
o güzelliği arkadaşlarda hemen görsünler istedim
gülen yüüzn hiç solmasın

Amin canım inşallah.

yaa resimlere bakarken çok duygulandım ama farkettinizmi tubiş hep gülüyo çok güzeldi hele gelinliği ışıl ışıl bayıldım gerçekten çok yakışmış ama kınada elinde tuttuğu şeyi anlıyamadım

Düğünden çok önceden bana sakın düğünde surat asma sinirlensende gül diye sürekli tembihlediler. Ama şükürki suratım hiç asılmadı ve çok mutluydum herkes aynı şeyi söylüyormuş gelin çok neşeliydi diye dedikodumu yapıyorlarmış kaydirigubbakcemile3

slm kıslarrrrrr a.s.

mersi canım, sen evlimisin bekarmı anlayamadım :uhm:

ilk gece için hap daha iyi ama sonrasındaki fikrim kondom.

gececim, birde hapları içindeki bi madde var ya unuttum adını o lamı ne başlıyordu ne kadar düşükte olsa yumurtalıklarda haylazlık yapıyormuş diyorlar. acep doğrumudur.

Amin canım inşallah.

Düğünden çok önceden bana sakın düğünde surat asma sinirlensende gül diye sürekli tembihlediler. Ama şükürki suratım hiç asılmadı ve çok mutluydum herkes aynı şeyi söylüyormuş gelin çok neşeliydi diye dedikodumu yapıyorlarmış kaydirigubbakcemile3

mersi canım, sen evlimisin bekarmı anlayamadım :uhm:

ilk gece için hap daha iyi ama sonrasındaki fikrim kondom.

gececim, birde hapları içindeki bi madde var ya unuttum adını o lamı ne başlıyordu ne kadar düşükte olsa yumurtalıklarda haylazlık yapıyormuş diyorlar. acep doğrumudur.

canim bende yeni gördüm resimlerini, cok güzel olmussun. allah ömürboyu huzur ve mutluluktan ayirmasina.s.

ay tubişi gördünüzmüüüüüüüü ağlıyacaktım valla
herbiriniz evlendiğinde böyle görürsem işim var ha

sen hepimizin ablası gibisin valla bütün sıkıntılarda yanımızdasın sen evleniyo olsan bende ağlardımm senağlama

tubişşş o testi ne içinnn ben testi olduğunu anladım ama napılıyo oo yerimseniben

sanırım iki ay kala başlasak iyi olcak:utangac:[/QUOT

kizlar benim doktorumun tavsiyesi 3 ay önce baslamak oldu, bana bi hap yazmisti ama seyahatteydim ve hapi almayi unuttum. bende iki ay kala basliyacagim. erken baslayinki olurda bi yan etkisi olursa hap degisme imkani olsun diyordu. yasmine yi cok kisi tavsiye ediyor, ama herkesteki etkisi cok farkli.
bende bu gidisimde yasmine yi istiyecem doktorumdan. burda malesef recetesiz alamiyoruz :(

dolandıkça aklıma geliyor geç oldu ama Elifcim sırada sen varsın, inşallah benden çook daha mutlu ve sorunsuz olur düğünün ve balayın.

burcum, hoşbulduk tatlım dün öğleden sonra gelemedim, sabah okudum ama ancak yazıyorum. kaydirigubbakcemile3

rasibacım ve khenam o bildiğiniz toprak testi üzeri süslendi içine bozuk para ve şeker konuldu kına gecesinde testi kırıldı ama neden diye sorarsanız bilmiyorum. Adetmiş biz yengemi alırken öğrendik bu adeti eşimin tarafında da varmış bizde yaptık.

Back
X