2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

benim 2 ayım kaldı neye başlıyorum biri beni aydınlatsınnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden delikafadulden

kiz kugu gelin, bide gelin olacaksin :) dogum kontrol hapini diyoruz, hani erkenden alinmaya baslasa. erkeklerden hayir yok biz korunmaliyiz diyoruz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar doğum kotrol hapı için 2 ay erken değilmi 1 ay kala başlasak aslında bende hiç hap içmek istemiyorum ilk gün ertesi gün hapı kullansam diyorum ne dersiniz bi aksilik olurmuki
bide kondom ne demek

kızlar doğum kotrol hapı için 2 ay erken değilmi 1 ay kala başlasak aslında bende hiç hap içmek istemiyorum ilk gün ertesi gün hapı kullansam diyorum ne dersiniz bi aksilik olurmuki
bide kondom ne demek

ertesi gün hapını sürekli kullanamıyorsunki. 6 ayda 1 defa veya 2 defamı nekullanılıyor galiba en fazla..

kondom=prezervatif a.s.

ay yzaık çocuğa ya oda aldatılmışş.. halada seviyorum diyoo biz böle bişi yapsak yüzümüze bakmazlar bee kaydirigubbakcemile3

ay yzaık çocuğa ya oda aldatılmışş.. halada seviyorum diyoo biz böle bişi yapsak yüzümüze bakmazlar bee kaydirigubbakcemile3

bitanede bende var ondan ilk çıktığımız yıl bende aldatmıştım ve yakalandım ama nişanlım beni öok seviyormuşki hiç hesap sormadan affetti şimdi 5.yılımızdayız

yengem abimin eşi yengem dediysem daha 22 yaşında benden 5 yaş küçük 7 aylık hamile dün kontrole gitti doktor cocuk sakat demiş hemen alınması gerekiyormuş kızda çocuğa okadar çok alışmıştıki şimdi 2gözü 2 çeşme ağlıyo kimse karar veremiyo alınsınmı alınmasınmı bugün karar verilecek

çocuk beyin özürlüymüş yani doğdukatn sonra beyin algılayamıcak hiç bişey
rasibacım okuyunca çok çok üzüldüm... :çok üzgünüm:
yanılma payı elbette vardır ama çok doktora gtmişsiniz sanırım imkansız. :1no2:
sadece şunu söyliyim allah kimseyi şu kararın eşiğinde bırakmasın...
çok zor :teselli:

dolandıkça aklıma geliyor geç oldu ama Elifcim sırada sen varsın, inşallah benden çook daha mutlu ve sorunsuz olur düğünün ve balayın.

burcum, hoşbulduk tatlım dün öğleden sonra gelemedim, sabah okudum ama ancak yazıyorum. kaydirigubbakcemile3

rasibacım ve khenam o bildiğiniz toprak testi üzeri süslendi içine bozuk para ve şeker konuldu kına gecesinde testi kırıldı ama neden diye sorarsanız bilmiyorum. Adetmiş biz yengemi alırken öğrendik bu adeti eşimin tarafında da varmış bizde yaptık.

bizde de gelin evine girerken kırılır ama ben yapmıycam evim buda olmayacağı için yerimseniben
canım fotolarınıda gördüm çok cici olmuşsunn allah nazarlardan saklasınn Şeniz

korunma işini bende kocişe yıkıcam dışarıdan min. düzeyde bile olsa hormon almayı doğru bulmuyorum yaptığım araştrmalar sonucunda. ilk gecede ertesi gün hapı kullanıcam yerimseniben

bitanede bende var ondan ilk çıktığımız yıl bende aldatmıştım ve yakalandım ama nişanlım beni öok seviyormuşki hiç hesap sormadan affetti şimdi 5.yılımızdayız

Allah uzun yıllar beraber mutlu olmanızı nasip etsinnn Şeniza.s.

canim bende yeni gördüm resimlerini, cok güzel olmussun. allah ömürboyu huzur ve mutluluktan ayirmasina.s.

sağol tatlım.

aman benim doğurasım varr kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:

benimde doğurasım var ama azcık bekliyelim diyorum aşkıma kalsa hemen olur kaydirigubbakcemile3
aynı yılda evleniyoruz bebişlerimizde aynı zamanda olur inşallah kendimize hamiş topiği açarız başı made çeker kaydirigubbakcemile3

bide kondom ne demek

ertesi gün haplarını aylık döngü içerisinde bir kez kullanabiliyorsun. Zaraı olduğunu hiç duymadım. En geç 72 saat içinde alınması gerekirmiş, bir kutuda 2 adet hap var fiyatı da 15 lira civarındaymış. Tecrübe edilmiştir bir zararı olmamış.

Burcuş gibi bende hapa pek sıcak bakmıyorum. Çevremde hap kullanan bir kişi sorunsuz hamile kalabildi onun dışındakiler tedavi gördüler.

Yumurtalıkları haylaz yapıyomuş dediydim ya aslında haylaz değil tembelleştiriyormuş yazcaktım ama düşündüm düşündüm kelimeyi bulamadım aşk sarhoşuyum kanımca :asigim:

Back
X