sağol tatlım.
benimde doğurasım var ama azcık bekliyelim diyorum aşkıma kalsa hemen olur kaydirigubbakcemile3
aynı yılda evleniyoruz bebişlerimizde aynı zamanda olur inşallah kendimize hamiş topiği açarız başı made çeker kaydirigubbakcemile3
ertesi gün haplarını aylık döngü içerisinde bir kez kullanabiliyorsun. Zaraı olduğunu hiç duymadım. En geç 72 saat içinde alınması gerekirmiş, bir kutuda 2 adet hap var fiyatı da 15 lira civarındaymış. Tecrübe edilmiştir bir zararı olmamış.
Burcuş gibi bende hapa pek sıcak bakmıyorum. Çevremde hap kullanan bir kişi sorunsuz hamile kalabildi onun dışındakiler tedavi gördüler.
Yumurtalıkları haylaz yapıyomuş dediydim ya aslında haylaz değil tembelleştiriyormuş yazcaktım ama düşündüm düşündüm kelimeyi bulamadım aşk sarhoşuyum kanımca :asigim:
ilahi tubiş öldürürsün sen insanıı :roflol: düşündüm düşündüm aklıma gelmedi diyor yaaa:roflol:
evet bende çok araştırdım. en çokda burda birinin açtığı konuya bir kadının yaptığı yorum aklımda kalmış ondan çok etklendim. madem etkilemiyor doğurganlığı neden 2 senedir bıraktığım hlde hamile kalamıyorum. kesinlkle masum göründüğüne bakmayın demişti. nede olsa dışarıdan yapay bir madde. neden vücudumun düzenini dengesini bozayım ki:sm_confused: benim fikrim buşakkıdı