arkadaşlarını tanımaman süprüzümüzü zorlaştırıyo bende tabura giremediğimden onun iş yerindeki arkadaşlarına vermiştim sonra dışarda bi yere gitmişlerdi biride beni almıştı otogardan:)bak dağ evi güzel bi fikir ama nasıl kandıracaksın?
evet bencede kaydirigubbakcemile3 zaten dağ evine gidersen romantik bir akşam geçiririzama yetmez kii şöyle cicili bicili bir şeyler olmalı ama neee:sm_confused:
bende bir keresinde şöyle bir şey yaptım kızlar...
fikir olur size
aldım foto makinasını elime onun kamera özelliği var ya
tanıdığımız herkesten onun için doğum günü mesajı aldım. hatta yetmedi pasta aldığım pastaneciye o dönem okuyordum okulun kantnindeki kadına bile sokaktan geçerken durdurduğum insanlara serhat doğum günün kutlu olsun dermisiniz diye sorup dedirttirdim..:roflol: sonra nternetten bu vdeoları birleştirme programı buldum birleştirdim. videonun sonunda ben şiir okuyordum. bu cd yi bir kaç başka hediyeyle güzelce paketleyip yolladım:1rolleyes: şaşkınlıktan küçül dlini yutmuştu. 50 kişi falan vardı videoda. :roflol:
canım bu dağ evinin olduğu yerde annesinin mezarı varyerimseniben uzun zamandır özden anneyi ziyaret etmedik gidelim mi desem hem çok sevinir hemde koşa koşa gidera.s
bende bir keresinde şöyle bir şey yaptım kızlar...
fikir olur size
aldım foto makinasını elime onun kamera özelliği var ya
tanıdığımız herkesten onun için doğum günü mesajı aldım. hatta yetmedi pasta aldığım pastaneciye o dönem okuyordum okulun kantnindeki kadına bile sokaktan geçerken durdurduğum insanlara serhat doğum günün kutlu olsun dermisiniz diye sorup dedirttirdim..:roflol: sonra nternetten bu vdeoları birleştirme programı buldum birleştirdim. videonun sonunda ben şiir okuyordum. bu cd yi bir kaç başka hediyeyle güzelce paketleyip yolladım:1rolleyes: şaşkınlıktan küçül dlini yutmuştu. 50 kişi falan vardı videoda. :roflol:
ben ne zaman çocuk çalışmasına başlasam acaba yaaaaaaa
2 dakika kalkıyorum bi bakıyorum bıraktığım konuyla geldiğimde okuduğum konu arasında dünya kadar fark var vereceğim cevaplarıda unutuyom yavaş ne bu hız nereye yetişiyosunuz daha düğünlere çok var
anladım, ama bozmadan bi küçük kol yaptırabilirim sanırım dimi :uhm:
süper bi fikir kız buuuuuuu:lepi:
yapmak lazım böyle bişiler
benimkinin doğum günü düğünümüzden 1 ay sonra:))
bende ilk defa askimin dogumgününde türkiyede olacagim...benimde biseyler düsünmem lazim hihoyyythihoyyyt
:roflol::roflol: hay aklinla bin yasa :roflol::roflol: kim olsa yutar kücük dilini kafamçokkarıştı
süper bi fikir kız buuuuuuu:lepi:
yapmak lazım böyle bişiler
benimkinin doğum günü düğünümüzden 1 ay sonra:))
ekle tubişcim bakayım merakettim hihoyyythemencik başlaaaa
aynen bende gittim ve geldim konular havada uçuşmuş
dizili boncuklardan da kolyapıyorlar ama çok aşağı inmeyenlerinden. Benim gelinliğimin orjinalini göstertcem sana onunki yandan geliyordu resim bulup ekliycem. Gelinliğin güzelmiş.
Biri daha gelinlik eklemişti ya adını unuttum sade güzel birşeydi.
bak olabilir bu ama buruklaşırsa bide:uhm:
bakim başka neler yaptımm:1rolleyes:
kara kalem portresini yaptırdım bir seferinde...
bir doğum gününde tüm sevdiklerini ki buna anneside dahil hepsini birleştirmiştim. ve annesiyle son doğum günüydü. iyiki diyorum o doğum gününde başbaşa kutlamayı değilde toplu bir süpriz düşünmüşüm :1rolleyes:
bir sevgililer gününde boxer yaptırdım :roflol: marmarise gittiği ilk seneydi. boxer a şöyle yazdırdım. Rus kızları avcunu yalasın serhat beni seviyooo :asigim: :roflol:
bir sevgililer gününde slayt hazırladım çok çok güzeldi. keşke buraya video eklemeyi bilsem inanın onu sizlerle paylaşmayı çok isterdim. a.s
bir doğum günüde pike işledim üstünede resimlerimizin basılı lduğu kumaşları diktim :roflol: yastık işledim off off çok şey yaptım tükendim:roflol: en son sevgililer günündede. çikolata dolu bir kutu hazırladım. hepsini açıp birer ısırık aldım. ve not yazdım hepsinin tadına baktım hiç biri senin kadar tatlı değil :asigim:
yok 2 sene oldu atlattı bayağı canım a.s sevinecektir eminim ama öyle kuru kuru gitmek olmaz.. sıradan hedyeleri sevmiyorum. bir şiir yazdım onun için ama başka ne olmalı yaaa:uhm:
bakim başka neler yaptımm:1rolleyes:
kara kalem portresini yaptırdım bir seferinde...
bir doğum gününde tüm sevdiklerini ki buna anneside dahil hepsini birleştirmiştim. ve annesiyle son doğum günüydü. iyiki diyorum o doğum gününde başbaşa kutlamayı değilde toplu bir süpriz düşünmüşüm :1rolleyes:
bir sevgililer gününde boxer yaptırdım :roflol: marmarise gittiği ilk seneydi. boxer a şöyle yazdırdım. Rus kızları avcunu yalasın serhat beni seviyooo :asigim: :roflol:
bir sevgililer gününde slayt hazırladım çok çok güzeldi. keşke buraya video eklemeyi bilsem inanın onu sizlerle paylaşmayı çok isterdim. a.s
bir doğum günüde pike işledim üstünede resimlerimizin basılı lduğu kumaşları diktim :roflol: yastık işledim off off çok şey yaptım tükendim:roflol: en son sevgililer günündede. çikolata dolu bir kutu hazırladım. hepsini açıp birer ısırık aldım. ve not yazdım hepsinin tadına baktım hiç biri senin kadar tatlı değil :asigim:
ayy çok yardımcı olmak isterdim ama hiç orjnal fikirler üretemiyorum galibaa -tatlicadiarzu-
senden umutluydum oysa ki CADIARZU
bende umutluydum kendimden ama 10 dk dır dşünüyorum tık yok kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?