2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım bu dağ evinin olduğu yerde annesinin mezarı varyerimseniben uzun zamandır özden anneyi ziyaret etmedik gidelim mi desem hem çok sevinir hemde koşa koşa gidera.s

evet bencede kaydirigubbakcemile3 zaten dağ evine gidersen romantik bir akşam geçiririz ama yetmez kii şöyle cicili bicili bir şeyler olmalı ama neee:sm_confused:

ay burcucum, ben karisitrdim bian seni yeni evli sandim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen giyersin cicileri bicileri dicektim ama geri aliyorum olmaz tabi öyle :roflol::roflol:

:roflol::roflol: hay aklinla bin yasa :roflol::roflol: kim olsa yutar kücük dilini kafamçokkarıştı

süper bi fikir kız buuuuuuu:lepi:
yapmak lazım böyle bişiler
benimkinin doğum günü düğünümüzden 1 ay sonra:))

ben ne zaman çocuk çalışmasına başlasam acaba yaaaaaaa

hemencik başlaaaa

aynen bende gittim ve geldim konular havada uçuşmuş

anladım, ama bozmadan bi küçük kol yaptırabilirim sanırım dimi :uhm:

dizili boncuklardan da kolyapıyorlar ama çok aşağı inmeyenlerinden. Benim gelinliğimin orjinalini göstertcem sana onunki yandan geliyordu resim bulup ekliycem. Gelinliğin güzelmiş.

Biri daha gelinlik eklemişti ya adını unuttum sade güzel birşeydi.

bakim başka neler yaptımm:1rolleyes:
kara kalem portresini yaptırdım bir seferinde...
bir doğum gününde tüm sevdiklerini ki buna anneside dahil hepsini birleştirmiştim. ve annesiyle son doğum günüydü. iyiki diyorum o doğum gününde başbaşa kutlamayı değilde toplu bir süpriz düşünmüşüm :1rolleyes:

bir sevgililer gününde boxer yaptırdım :roflol: marmarise gittiği ilk seneydi. boxer a şöyle yazdırdım. Rus kızları avcunu yalasın serhat beni seviyooo :asigim: :roflol:

bir sevgililer gününde slayt hazırladım çok çok güzeldi. keşke buraya video eklemeyi bilsem inanın onu sizlerle paylaşmayı çok isterdim. a.s
bir doğum günüde pike işledim üstünede resimlerimizin basılı lduğu kumaşları diktim :roflol: yastık işledim off off çok şey yaptım tükendim:roflol: en son sevgililer günündede. çikolata dolu bir kutu hazırladım. hepsini açıp birer ısırık aldım. ve not yazdım hepsinin tadına baktım hiç biri senin kadar tatlı değil :asigim:

ekle tubişcim bakayım merakettim hihoyyyt

kız sende ne fikirler varmış öyle yaaaaaaaa
harbiden çılgınmışsınnnn boxer fikri süpermiş hakkatenn:roflol::roflol::roflol:

eee seninki sana ne yapti :) genelde biz bayanlar kafa yorariz erkekler bizim kadar yaratici olamiyorlar kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

benimki askerdeyken aldigim kücük bir hediyenin yanina benim resimlerimden ona bir dergi bastirmistim, bi sarki vardi ikimizinde cok sevdigi, onun sözlerinide resimlerin etrafina yazdirmistim.aldigim hediyeden dahacok o dergiye sevinmistikaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…