anladım canım eğer böyle giyemeyecegın kesinse göğsunden yukarısınının kapalılık oranı ne olmalı bılmıyorum ama
bence bu kalıbın ustune dantelden düşük kol diyolarya öyle kol ekletebılırsın omuzlardan dökülüyo hani
ama sanırım sen göğüsten üstünü tamamen kapatmaya çalışıyosun o zaman belkide omuzları kapatmadan boğazlı olanlar varya öyle bi model yaptırabılırsın
bu kız beni öldürecekk :roflol: oturan boğam benim :roflol:kızlar ahanda çöktüm buraya oturan boğa misali kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar oylamaya sunuyorum çok içten yazdı nerdeyse ağlatcaktı beni sinay21 naniknanik
listeye alalımmı almayalımmı naniknanik
ben ne zaman çocuk çalışmasına başlasam acaba yaaaaaaa
cok sık bı gelınlık guzel bı secım yapmıssın cnm mutluluklara.s.
ama birebir aynısı olmicak straplez olmicak üstünü de aynı dantelden yada fransız güpüründen yaka yaptırıcam ama nasıl olsa hala karar veremedim :uhm:
yorumlarınızı bekliyorum
burcu bacım tayin yerimize gidince yapacaz artık:)
evet canım kuyruklu olcak kaydirigubbakcemile3Sel gelinliğin arka kısmına bayıldım bacım kuyruklu mu olcak seninkide :asigim:
sağol canım çok teşekkür ederim a.s.Şenizcok sık bı gelınlık guzel bı secım yapmıssın cnm mutluluklara.s.
ne isim koysak acaba:)
kızlar yaa 15 temmuz aşkısım kocasımın doğum günüsüü
hele şöyle ilginç bir fikir patlıtıverin bende uygulayayım yaa
hadi konuşurun yaratıcılığınızı
hım ben şey yapmıştım çalıştığı yerdeki en yakın arkadaşlarına birer not vermiştim,mesai saati içinde herkes ayrı bi zamanda verdi, hepsinde ayrı şeyler yazıyodu,seni seviyorum,herşeyimsin biliyomusun gibi sonra en son en yakın arkadaşına bi not vermiştim hepsi toplu bi yere gitmişlerdi( o zaman eşim bandırmada görevliydi)en son notu o arkadaşı verdi ondada şuan yanında yokum belki ama seni çok seviyorum yazıyodu o bunu okurken ben pasta elimde içeri girmiştim şok olmuştu
hım ben şey yapmıştım çalıştığı yerdeki en yakın arkadaşlarına birer not vermiştim,mesai saati içinde herkes ayrı bi zamanda verdi, hepsinde ayrı şeyler yazıyodu,seni seviyorum,herşeyimsin biliyomusun gibi sonra en son en yakın arkadaşına bi not vermiştim hepsi toplu bi yere gitmişlerdi( o zaman eşim bandırmada görevliydi)en son notu o arkadaşı verdi ondada şuan yanında yokum belki ama seni çok seviyorum yazıyodu o bunu okurken ben pasta elimde içeri girmiştim şok olmuştu
ona güzel bir aksam gecittirebilirsin mesela, mumlar,güzel bir aksam yemegi,veee güzel bir gecekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 erkeklere bundan güzel bir hediye olmazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?