ben de 83 kilodan 62 kiloya düşmüş bir insan olarak aynen katılıyorum Mısra'ya :)
Tebrik ederim cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 83 kilodan 62 kiloya düşmüş bir insan olarak aynen katılıyorum Mısra'ya :)
biri yemek mi dediiiiii cokacimcoook cokacimcoook kafamçokkarıştı
sen hep yemek muhabbetinde gel zaten gelinliğin içine giremiycen unut yemekleriklava:
senağlama senağlama senağlama aç gezmekten bıktım artık yaaa ama evleneyim varya her gece ziyafet çekicem kendimee :dilcikar: :hooray:
kız simitle geçirene kadar (safi karbonhidrat), şöyle domatesli salatalıklı bir salata, yanina şu küçük light yoğurtlardan, bi de kıymasız pirinçsiz bir sebze yemeği ile 1 dilim ekmek yesen... Miss gibi doysan, yemek yediğini hissetsen, hem de sağlıklı beslenmiş olsan...
Ben öğlen, kereviz ve 1 dilim ekmek yiyeceğim. Yoğurt getirmeyi unutmuşum, üzerine de bir bardak süt içeceğim...
Ben diyetisyenle verdim bu arada şu anda aldığım kilolari geri veremiyorum ama67 kiloyum...
kız simitle geçirene kadar (safi karbonhidrat), şöyle domatesli salatalıklı bir salata, yanina şu küçük light yoğurtlardan, bi de kıymasız pirinçsiz bir sebze yemeği ile 1 dilim ekmek yesen... Miss gibi doysan, yemek yediğini hissetsen, hem de sağlıklı beslenmiş olsan...
Ben öğlen, kereviz ve 1 dilim ekmek yiyeceğim. Yoğurt getirmeyi unutmuşum, üzerine de bir bardak süt içeceğim...
Ben diyetisyenle verdim bu arada şu anda aldığım kilolari geri veremiyorum ama67 kiloyum...
gece canım yaa burda yapma durumum yok salatayı falanyemekleri evde getirmem lazım ama ısıtıcıda yok
en masum simit geldi bana
(
Diyetisyenden alınmış diyet listeleri gördüm, öğlen yemeği bir hafta boyunca simit+ayran.
diyet listesi doktordan alınmıştı, uguladılarda hatta bir ara bende yapmıştım.
Acıktım yine ya aman ne çok yemek yiyorum
yemek konusunu kapatalım ozaman yoksa hepimiz yemeğe koşucaz:)))
teşekkür ederim canım Şeniz he vallahi tencere kapak gibiyiz:1rolleyes:BURCU aşkın ne kadar güzel bi süpriz hazırlamış sana ne kadar şanslısın gerçeği senin hazırladığın süprizlerde çok güzel birbirinizi nasılda bulmuşsunuz allah mutluluğunuzu daim etsin![]()
:roflol::roflol::roflol:akşam kavga eden oldumu:))))))
inanmıyorum sanaa:1shok: bende diyorum neden kulaklarım çınlıyor hışkırıklar tutuyor benii meğer siz anıyormuşsunuzzz:roflol:Seninkinin aynı topundan bir tanede benim evde var. Bir kaç kez evlenme teklif etti ama hiç böyle romantik şeyler yapmadı.
Akşam yemekte burcuyu anlattım ona ders al birazcık, böyle bir şey yapmazsan aklıma geldikçe kafana kakcam dedim şakkıdı
buket sende mi burütüss:roflol::roflol:bende şimdi okudum burcununkini ahh ben yemezmiyim şimdi benimkini bu akşam hoşşikk :mymeka:
evet canım bende simit yiyerek zayıflayanları duymuştum. demek yanlış duymamışım canım rahatladım inan:)))
ama cım zayıflayamasam da sabit kalmak