2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kız simitle geçirene kadar (safi karbonhidrat), şöyle domatesli salatalıklı bir salata, yanina şu küçük light yoğurtlardan, bi de kıymasız pirinçsiz bir sebze yemeği ile 1 dilim ekmek yesen... Miss gibi doysan, yemek yediğini hissetsen, hem de sağlıklı beslenmiş olsan...

Ben öğlen, kereviz ve 1 dilim ekmek yiyeceğim. Yoğurt getirmeyi unutmuşum, üzerine de bir bardak süt içeceğim...

Ben diyetisyenle verdim bu arada şu anda aldığım kilolari geri veremiyorum ama :( 67 kiloyum...

senağlama senağlama senağlama aç gezmekten bıktım artık yaaa ama evleneyim varya her gece ziyafet çekicem kendimee :dilcikar: :hooray:

Sonra alcan kiloları evlendi kilo aldı kervanına katılcan sende, aç gezme ama sonra bitkin düşersin evi kim yerleştircek yeme unut dediysek o kadarda değil

kız simitle geçirene kadar (safi karbonhidrat), şöyle domatesli salatalıklı bir salata, yanina şu küçük light yoğurtlardan, bi de kıymasız pirinçsiz bir sebze yemeği ile 1 dilim ekmek yesen... Miss gibi doysan, yemek yediğini hissetsen, hem de sağlıklı beslenmiş olsan...

Ben öğlen, kereviz ve 1 dilim ekmek yiyeceğim. Yoğurt getirmeyi unutmuşum, üzerine de bir bardak süt içeceğim...

Ben diyetisyenle verdim bu arada şu anda aldığım kilolari geri veremiyorum ama :( 67 kiloyum...

gece canım yaa burda yapma durumum yok salatayı falan:( yemekleri evde getirmem lazım ama ısıtıcıda yok:( en masum simit geldi bana:((

Bir süreden sonra kilo vermek duruyormuş zor veriliyormuş diyorlar acaba sanada öylemi oldu.

diyet listesi doktordan alınmıştı, uguladılarda hatta bir ara bende yapmıştım.

Acıktım yine ya aman ne çok yemek yiyorum

BURCU aşkın ne kadar güzel bi süpriz hazırlamış sana ne kadar şanslısın gerçeği senin hazırladığın süprizlerde çok güzel birbirinizi nasılda bulmuşsunuz allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar:
teşekkür ederim canım Şeniz he vallahi tencere kapak gibiyiz:1rolleyes:

akşam kavga eden oldumu:))))))
:roflol::roflol::roflol:
Seninkinin aynı topundan bir tanede benim evde var. Bir kaç kez evlenme teklif etti ama hiç böyle romantik şeyler yapmadı.

Akşam yemekte burcuyu anlattım ona ders al birazcık, böyle bir şey yapmazsan aklıma geldikçe kafana kakcam dedim şakkıdı
inanmıyorum sanaa:1shok: bende diyorum neden kulaklarım çınlıyor hışkırıklar tutuyor benii meğer siz anıyormuşsunuzzz:roflol:

bende şimdi okudum burcununkini ahh ben yemezmiyim şimdi benimkini bu akşam hoşşikk :mymeka:
buket sende mi burütüss:roflol::roflol:

evet canım bende simit yiyerek zayıflayanları duymuştum. demek yanlış duymamışım canım rahatladım inan:)))
ama cım zayıflayamasam da sabit kalmak

evet canım simit diyetini bende duymuştum. yanınd ada ayran yerimseniben

khena, gelince baksın kızlar görünce söylermisiniz eklediğimi, çekmeyi unuttum akşam eskiler arasında bunu bulabildim. Sonra net çektiğimi eklerim.

ben geldim ben geldimmmmmmmmhihoyyyt
bir tabak erişim kaşar peynirli taze nane doğranmış kırmızı pul biber serpilmiş makarna yedim geldim :roflol: sefam olsun :roflol:
napıyorsunuz bakalım dünden beri

Tubiscim ben rejim pek yapamıyorum artık, o ilk azmim yok sürekli bozduğum için kilo veremiyorum, ama en azından sabit kalıyorum.

ılk başta daha hızlı verildiği doğru ama, şimdi de listeme tam uysam veririm....

Bu arada ben de olabildiğince yanımda taşıyorum yemekleri... Burda mikrodalga var, ama genelde zeytinyağlı getiriyorum ki kolay olsun.

Back
X