2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

onunda katkısı var tabe:)))
yok yok havadan sanırım:))anam bu bebek yapmakda zormuş he önce doktura gitcem test yaptırcam sonra folik asit kullanmaya başlıcam bu arada sağlıklı kilo vercem ölme eşşeğim ölme...

canlanın aa ne bu her bi ryanınız ağrıyor.

ayrıca bugün rasiba, khena, ışıl, gece de bir kaybolma durumları gözlemliyorum.

yemin ediyorum benimde aklımdan geçmedi değil sırnaşık şey

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

yok yok havadan sanırım:))anam bu bebek yapmakda zormuş he önce doktura gitcem test yaptırcam sonra folik asit kullanmaya başlıcam bu arada sağlıklı kilo vercem ölme eşşeğim ölme...

Sen şimdi yaptıklarını listele, sonra bize dersin bizde o sıradan başlarız çalışmaaya kaydirigubbakcemile3

tubiş senin bir yerin ağrımaz tabi kocana kavuşmuşsunn:)))))
biz hasretlikten bu hale geldik:))))))
yada hesap yapmaktan deminden beri maaşı denklemeye çalışıyorum benim lisede matematiğim bu kadar kuvvetli değildi:)))))))))))))

burcu zaten matematikte eksiyi artı yapan hiç bi kural yok
anca eksiyle eksiyi çarpınca artı oluyo o da hayatta mümkün değil

yada hesap yapmaktan deminden beri maaşı denklemeye çalışıyorum benim lisede matematiğim bu kadar kuvvetli değildi:)))))))))))))

burcu zaten matematikte eksiyi artı yapan hiç bi kural yok
anca eksiyle eksiyi çarpınca artı oluyo o da hayatta mümkün değil

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Biz maaşı denkleme işlemini dün akşam yaptık tatlış, düğün zamanı eldeki nakitler gitti. taksitler bu ayki maaşlara kaldı yani bu ay çift ödencek herşey + ev kirası var, bu ayı atlattıkmı daha rahat olcaz.
Ama kocişin yanında olması hereşeye değer sırnaşık şey

selam papatyalar napıyonus :delphin:

selam, ben takılıyom topikler arası, sen napıyon

canlanın aa ne bu her bi ryanınız ağrıyor.

ayrıca bugün rasiba, khena, ışıl, gece de bir kaybolma durumları gözlemliyorum.

Ben valla sabah yoklamasında mazaretimi beyan etmiştim, ingiltereden büyük patron geldi, bi de ay sonu rapor zamanı...

Olsun sağlıklı olacak bebeğin inşallah bu sayede... Değer :)

Back
X