2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canlanın aa ne bu her bi ryanınız ağrıyor.

ayrıca bugün rasiba, khena, ışıl, gece de bir kaybolma durumları gözlemliyorum.

canımcım bende çok yoğunum yaa ondan arada bir girip çıkıyorumm hem yarından sonra bir hafta filan giremem herhalde. malum nişanlımın kollarındda olcam ayıptır söylemesi beni özleyin anacımmm
ayrıcana ben sana bişi sormuştum cevap verdinmi bilmiyom
demiştim ki ilk sabah uyandığınızda yanında koccişini görünce '' aaa neişin var senin benim yanımda '' demedin mi :roflol: :roflol: :roflol:

:1shok: :1shok: bende gidiyorum uyumaya ozaman :dilcikar:

sen çalışşş :oklava:

gez gez aynen bende dolanıyorum,

gece, git çalış gülüm sen işini yap.

khena, yasmin ve ışıl ayakkabının altına sizin adlarınızı yazmıştım ama silinmemiş evde kaldınız sırnaşık şey

neeeeee aman Allahımm yaaa olamazzzzzz kafamçokkarıştı senağlama :1shok:

nilayın adı silinmemiştir bence lülülülülülü

nilayında seninde silinmemiş sırnaşık şey
tek silinen çeyiz topiğinden pashmina oda tam değil yarım silinmiş.

slm kızlar nasılsın ben rasibayı merak ettim:çok üzgünüm: ya bugünde yok galiba haberi olan varmı acaba

gelmediğine göre doktora falan gitmişlerdir masraflarına bn destek olcam diyodu çünkü

khena, yasmin ve ışıl ayakkabının altına sizin adlarınızı yazmıştım ama silinmemiş evde kaldınız sırnaşık şey

delikafadulden delikafadulden delikafadulden aaaa nasıl silinmezzz yaaaaaaaa :oklava:

Ne diyosunnnnn :1shok:
hemen eve git ne yap ne et sil onlarııı yoksa ben gelir çamaşır suyu ile silerimmm..
yarında ayakkabının altının resmini istiyoruz silinmiş haliniii :dilcikar:

nilayında seninde silinmemiş sırnaşık şey
tek silinen çeyiz topiğinden pashmina oda tam değil yarım silinmiş.

bence o ayakkabı bozukkmuşşş :teytey: yoksa hepimizin evde kalması imkansız kötükedihüso

Back
X