2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar listeye bni de eklermisiniz birinci düğün 08.08.09 ikinci düğün 15.08.09 ama siz birinciyi eklersiniz:Saruboceq:

ayy canlarım siz benimi merak ettiniz çok duygulandım gerçekten çok güzelmiş birilerinin merak edip kendisini sorması nilay aradı ya bütün yorgunluğum gitti sizi seviyorum

geçmişe bakamadım julidenin bugün sunumu vardı nasıl geçdi acaba haberi olan varmı

ayy canlarım siz benimi merak ettiniz çok duygulandım gerçekten çok güzelmiş birilerinin merak edip kendisini sorması nilay aradı ya bütün yorgunluğum gitti sizi seviyorum

ee anlat bakım neler oldu..
bebişin doğmasınamı karar verdiler

değişik bişey demedi bebeği doğuracakmış inşallah hayırlısı olurr

evet canım doğuracak abim istemiyo ayten istiyo bide annemde karşı alınmasına artık doğumunu özelde yaptırcaz normalde benim düğünden 1 hafta önce doğum ama doktor önümüzdeki ay alıp tedaviye başlıyabilir beyninde 15 cantim boşluk varmış sorun ordan kaynaklanıyo boşluk 3 santimle başlıyıp 15 santime kadar büyüdü ve hergeçen gün boşluğun büyümesi çocuğun birazdaha beyin özürlü olmasına neden oluyo

evet canım doğuracak abim istemiyo ayten istiyo bide annemde karşı alınmasına artık doğumunu özelde yaptırcaz normalde benim düğünden 1 hafta önce doğum ama doktor önümüzdeki ay alıp tedaviye başlıyabilir beyninde 15 cantim boşluk varmış sorun ordan kaynaklanıyo boşluk 3 santimle başlıyıp 15 santime kadar büyüdü ve hergeçen gün boşluğun büyümesi çocuğun birazdaha beyin özürlü olmasına neden oluyo

oyy günahsız yawrum benim yaaaasenağlama
allah sabır versin bakacak olanlara:teselli:

keşke elifinde ulaşabileceğim bi teli olsaydı bende oonuda arar çağırırdım kaç gündür denk gelemiyoruzz sinir oluyorumm :dilcikar: :dilcikar:

benim bi nişanlım varya adıı selçuk o dün naptı dersiniz bu kadar borç düğün hazırlıkları varken

Back
X