2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kız dizi izlememem bennnnn:roflol: çok az izlerim
pasta gelirken ne parça çalsa diye araştırıyordum psikopata bağladım da:roflol:

yawruşum şimdi nişan fotonuzu hatırladım o zamanda çokkkk beğenmiştim :1rolleyes: allah nazardan saklasın.
tek olduğun fotodanda yemin ediyorum cinlik gözlerden bellii :roflol::roflol::roflol:

haktanncım bunu bende uygulasam fena olmucak galiba bnde çok kıyaslıyom ağrıma gidiyo onların yaptıkları:çok üzgünüm:

yapma hayatım yani kıyaslama yapma
en büyük hata sanırım ailelerin kıyaslanması
kimin ailesi olursa olsun kendi ailen gibi olamaz herkesi oldugu gıbı kabul et
sana çok zarar verıyolarsa mesafe koyarsın olur bıter ama sakın eşine bu yüzden sorun çıkarma
çünkü ne o ne de sen ailenizi değiştiremezsiniz

kız dizi izlememem bennnnn:roflol: çok az izlerim
pasta gelirken ne parça çalsa diye araştırıyordum psikopata bağladım da:roflol:

yawruşum şimdi nişan fotonuzu hatırladım o zamanda çokkkk beğenmiştim :1rolleyes: allah nazardan saklasın.
tek olduğun fotodanda yemin ediyorum cinlik gözlerden bellii :roflol::roflol::roflol:

teşekkür ederimm canımmmm Şeniz

ayy bi bulamadın pasta parçası sabahtan beri bu gecede uyuyamıcan galibaaa

teşekkür ederimm canımmmm Şeniz

ayy bi bulamadın pasta parçası sabahtan beri bu gecede uyuyamıcan galibaaa

hiç sormaaa:çok üzgünüm:

bim bam bonn çok şükür dostlarrr benimde artık bir sevgilim varrrr :sm_cool:
onu yapıcam galiba ama eski versiyonuyla. :1rolleyes: espirili ve müziğide kığır kıpır
nedense çok yancı şarkılar cazip gelmiyor bana yaa napim :sm_confused:

trakyalıyım ben beaaa kaydirigubbakcemile3 ama doğru bildin göçmenlik var bulgaristandan gelmiş dedelerimm

kız bende bulgaristan göçmeniyim hatta hala bulgaristan vatandaşıyım tc vatandaşlığım olmadı bitürlü sorun çıkıyo hep bu yüzden devlet memuruda olamadım:(

hiç sormaaa:çok üzgünüm:

bim bam bonn çok şükür dostlarrr benimde artık bir sevgilim varrrr :sm_cool:
onu yapıcam galiba ama eski versiyonuyla. :1rolleyes: espirili ve müziğide kığır kıpır
nedense çok yancı şarkılar cazip gelmiyor bana yaa napim :sm_confused:

evet hoş ve değişik bişey olur bence klasik değil en azından.. ama daha 2ay 16 günün var buluruz bişeylerr bak bi günde ben düştümmm senden kaydirigubbakcemile5

evet hoş ve değişik bişey olur bence klasik değil en azından.. ama daha 2ay 16 günün var buluruz bişeylerr bak bi günde ben düştümmm senden kaydirigubbakcemile5

allah razı olsun bacımm :roflol:

hadi bende kaçtım kızlar uykusum geldiii mirmirmirmir
iyi gecelerr tatlı rüyalarr...
öpüyorum en tatlı yerinizdennn ŞenizŞenizŞeniz

Back
X