2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Aferin tut çeneni adamın kafasını şişirme sırnaşık şey
şaka bir yana canım ailen onu yaptı bunu yapmadı falan hiç deme bırak naparlarsa yapsınlar sen istediklerini yap.

Bizde tatil olabilerizde olmayabileriz de henüz kesinleşmedi.
Sabah zor kalktım yataktan uyumak istiyorum.

tubıs cım sanırım resmı tatıl ılan etmısler herkese tatıl dıolar bılmıorum net olaraktan keşke bızede tatıl olsa umıdını yıtırmedım henuzzsenağlama

günaydın, romanya göçmeniyiz biz de :)

Ve yarın tatilim, evi temizlettireceğim yarın, annemle. Sonra da kına elbisesi ve annemin nikah elbisesi için çıkacağız dışarı :)))

günaydın, romanya göçmeniyiz biz de :)

Ve yarın tatilim, evi temizlettireceğim yarın, annemle. Sonra da kına elbisesi ve annemin nikah elbisesi için çıkacağız dışarı :)))

bende yarın dışarı çıkıp elbise bakmayı düşünüyorum ama korkuyorumda malum bu sıralar istanbul çok karışık:(

bende yarın dışarı çıkıp elbise bakmayı düşünüyorum ama korkuyorumda malum bu sıralar istanbul çok karışık:(

ayy o korku bendede var bı kere içlerınde aldıgımdan berı korkr oldum gaz bombasımı ne atmıslardı bayılcaktım bırı evını actıda yogurt neyın yedıydım Allah bın kere razı olsun bana kapısını acan o kadından..
sız sız olun benım gıbı meraklı olmayınn :roflol:

benim anne tarafım bulgairstan göçmeni, babam kahramanmaraşlı, sakaryada yaşıyoruz, Allah nasip ederse eşimin annesi sakaryalı babası trabzonlu, evlenince izmitte oturucaz, bizim çocuğumuz nereli olcek

:uhm:

ayy o korku bendede var bı kere içlerınde aldıgımdan berı korkr oldum gaz bombasımı ne atmıslardı bayılcaktım bırı evını actıda yogurt neyın yedıydım Allah bın kere razı olsun bana kapısını acan o kadından..
sız sız olun benım gıbı meraklı olmayınn :roflol:

ben arkama bakmadan kaçarım kız hiç dalar mıyımmkaydirigubbakcemile3
insan yinede tedirgin oluyo iştee

tubıs cım sanırım resmı tatıl ılan etmısler herkese tatıl dıolar bılmıorum net olaraktan keşke bızede tatıl olsa umıdını yıtırmedım henuzzsenağlama

Biz genelde tüm resmi günlerde tatiliz 23 nisan falan gibi, ama bu belirsiz halen beklemedeyiz.

Günaydın selcim, diğer topike baktım az önce bir gelinlik eklemişsin onun üst kısımını çok beğendim ama altını ve o yuvarlak şeyleri sevmedim.
Double nüans gelinliğe baktınmı orada çok işlemeli modeler var.
Ben bir-ikisini gidip denemiştim.

kafkas göçmeniyiz :) azerbaycan :))

Azeri ve kazakistanlılar ile sürekli çalışıyoruz. Azerilerin konuşmalarına bayılıyorum kaydirigubbakcemile3

yok kuşum, ama böle çok sevimli insanlar oluyorlar, konuşmaları falan harika kaydirigubbakcemile

canım çok sevimli sıcak kanlıyızdır vesslamkaydirigubbakcemile3
konuşmalar bazılarına komik geliyo olabilir ama bence herşeyiyle çok güzelkaydirigubbakcemile5 :))

ben arkama bakmadan kaçarım kız hiç dalar mıyımmkaydirigubbakcemile3
insan yinede tedirgin oluyo iştee

cnm ben bı kez oluo burda dıe daldım valla azcık ılerledım baktım çöp kovalarını yakıor polıse kufur yagıo bı cocuk vardı 9-10 yaslarında maske takmıstı polıse kufur edıodu merak ettım daha da ılerıye gıttım sonrası malumm:roflol:

Back
X