2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar ben alerji oluyom galiba erik yemiştim bugün:çok üzgünüm: ondan oldu galiba yüzümde bişiler çıkmaya başladı çilek bile yemiyodum halbiki bu mevsimdeki alerji yapıyo diye erikte yasak anlaşılan artık. Sizde dikkat edin bence hormonlu hormonlu yiyiyoz sonrada kızrıyoz:çok üzgünüm:

:1shok:valla heyecanlanmak için uğraşıyorum ama olmuyor :bbo: haftaya tekirdağa gidicez mesela ilk düğün için,o bile heyecanlandırmıyo beni.halbuki görmediğim bi yere gidecek olmak bile beni çıldırtırdı ama ölüm dinginliği gibi bişey çöktü üstüme.yoksa ölecek miyim? cokacimcoook

Günaydın şeker pareler,

Bende hiç heyecanlanmadım canım, arkadaşım evlenirken çok heyecanlanmıştım onda tık yoktu. Benim düğünde de bende tık yoktu o heyecanlıydı. Kuaförde hazır olduktan sonra birazcık heyecan basmıştı. Evden salona gidene kadar sürdü sonra yine çok rahattım.

Haftaya galiba bende Tekirdağa gidicem sanırım ama tam tarihi hatırlamıyorum.
Senin şarköydemi olcaktı düğün.

trakyalıyım ben beaaa kaydirigubbakcemile3 ama doğru bildin göçmenlik var bulgaristandan gelmiş dedelerimm

iyi hadi iyi gidin zıbarın cadılarrr.bende yunan göçmeniyim mora yarımadasından

Babişkom Bulgaristan, annemin babasıda Yunanistandan gelmiş.

gunaydın kızlaarrrr keyıfler nasıl? bu arada 1 mayısta kımler tatıl yapıcak?
ben yıne işte olucamsenağlama

günaydın kısçelerrrr
ben geldimm
ben yarın tatilmiyim acabaaa:uhm:
rusya tatilmiş bende tatil olabilirimmmm yaşasın rusyaaa :lepi::roflol::roflol::roflol:

günaydııın şekerler barıştık aşkımla :):) çenemi tutcam bundan sonra

Aferin tut çeneni adamın kafasını şişirme sırnaşık şey
şaka bir yana canım ailen onu yaptı bunu yapmadı falan hiç deme bırak naparlarsa yapsınlar sen istediklerini yap.

Bizde tatil olabilerizde olmayabileriz de henüz kesinleşmedi.
Sabah zor kalktım yataktan uyumak istiyorum.

Back
X