2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

haklısı cnm:) kısmet belkide ütü odamız olur büyük bi ewimiz olurda işallah:)
uurböcüğüde takılsaymış. artık kararımızı werdik o da alsın aynılarından...:hooray:

mikser aldın mı cnm

caniko mikres almadımda ben el blendre aldım canım. çok amaçlı olsun die. hem çırpsın hem karıltırsın hem kysın die öyle aldım. bütün hepsi ayrı ayrı olursa koycak yer sorun oluyor sonra die. boschun oda. beyaz eşyalarımla birlikte aldık onuda. a.s

bi de sanırım banyo takımımız aynı olacak:) bende seninkinden almayı dşünüyorum... bakalım kısmet... alınca resimi koyarım buraya ama evlilik arifesinde alacam daha değil...tabiki tutabilirsem kendimi-tatlicadiarzu-gamyoncuiremsu

bana kalırsa al canım. neden dersen evlilik arifesinde başka masrafların olacak ve diyeceksn ki süse o kadar para vermiyim. ucuz yollu bişiy alayım diyeceksin. adım gibi eminim. bence ilk fırsatta al derim. alda banyo takımlarımızda takım olsun kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5 Şeniz

çok teşekkür ederim canımmm Şeniz beğenmene sevindim... ama aynı şeyi ekledğim kaşık modele için söylemediler :roflol: fazla çılgın buldular onun için ne düşündün ? almayı düşünüyorumda kamuoyu yoklaması yapıyorumyerimsenibenpeki sen nastasia ne düşündün kaşık takımı için çok mu uçuk?

hangi takım cnm ben atlamışım onları görmedim kaçıncı sayfadaki bi araştırayım bakiiim eski yazıları

bana kalırsa al canım. neden dersen evlilik arifesinde başka masrafların olacak ve diyeceksn ki süse o kadar para vermiyim. ucuz yollu bişiy alayım diyeceksin. adım gibi eminim. bence ilk fırsatta al derim. alda banyo takımlarımızda takım olsun kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5 Şeniz

haklısın cnm dediin gibi yapabilirm en iisi bende en kısa zmnda alayım koyayım bi kenara ne de olsa şeker şeyler... annemde bana geçenlerde blender almış tefalin ama tek başlıklı onun için mikserde alayım diorum philips almaya karar werdim gibi onuda:sm_confused:

haklısın cnm dediin gibi yapabilirm en iisi bende en kısa zmnda alayım koyayım bi kenara ne de olsa şeker şeyler... annemde bana geçenlerde blender almış tefalin ama tek başlıklı onun için mikserde alayım diorum philips almaya karar werdim gibi onuda:sm_confused:

philips al bencede bosch u hç kullanmadım o yüzden bişiy diyemiycemde yeterki tefal alma. çünkü bozulduğunda servisi çok kötü ayrıca parça sıkıntısı var. tefalden tek alacağım şey clipso. evde kullanıyorum düdüklüsü inan mucizevi bişiy...

baya bi aradım bende tam sana soracaktım hangi sayfada die sen yazmışsın:)
yok be şekerim o ne öle dondurma kepçesi gibi kaşık... tabiki zewk meselesi ama kullanışlımıki?
ben karacadan bi model beğendim safari modeli günlük kullanıma almayı düşünüorum... misafir içinde hisar...

cok ilginc bir takım bu kesin
gören zaten bunlar nasıl nerden buldun derler
ama kullanısı rahatsa al yoksa biraz zorlanırsın gibi geliyor

çok teşekkür ederim canımmm Şeniz beğenmene sevindim... ama aynı şeyi ekledğim kaşık modele için söylemediler :roflol: fazla çılgın buldular onun için ne düşündün ? almayı düşünüyorumda kamuoyu yoklaması yapıyorumyerimsenibenpeki sen nastasia ne düşündün kaşık takımı için çok mu uçuk?

philips al bencede bosch u hç kullanmadım o yüzden bişiy diyemiycemde yeterki tefal alma. çünkü bozulduğunda servisi çok kötü ayrıca parça sıkıntısı var. tefalden tek alacağım şey clipso. evde kullanıyorum düdüklüsü inan mucizevi bişiy...

clipsoyu ne zmndır kullanıosunuz cnm sevgilimin kuzeni almaya gitmiş satıcı sakın alma sürekli şikayet alıoruz 2-3 sene içinde deforme oluo, esniomu bişey demiş... o da wasgeçmiş... sewgilimde asla alma dedi...fisfisfis

baya bi aradım bende tam sana soracaktım hangi sayfada die sen yazmışsın:)
yok be şekerim o ne öle dondurma kepçesi gibi kaşık... tabiki zewk meselesi ama kullanışlımıki?
ben karacadan bi model beğendim safari modeli günlük kullanıma almayı düşünüorum... misafir içinde hisar...

cok ilginc bir takım bu kesin
gören zaten bunlar nasıl nerden buldun derler
ama kullanısı rahatsa al yoksa biraz zorlanırsın gibi geliyor

evet kızlar bende gidip yakından görüp tutuşu rahat mı die bakmayı planlıyorum. yerimseniben sadece nette beğendim sitesinde. seviyorum işte değişik orjinal şeyleri. elimde değil... bunun biraz daha normalleştirilmişi var birde buna benziyor ama daha normali olmadı onu alırım:roflol:

bu takımlar banada daha kullanıslı geliyor.
biz evde krom olan serilerden kullanıyoruz hep parmak izi
çöp kovalarında su alan yerler pas olmayada basladı hic memnun degiliz

bi de sanırım banyo takımımız aynı olacak:) bende seninkinden almayı dşünüyorum... bakalım kısmet... alınca resimi koyarım buraya ama evlilik arifesinde alacam daha değil...tabiki tutabilirsem kendimi-tatlicadiarzu-gamyoncuiremsu

işte kızlar biraz daha normalleşştirilmişide bu...

b8100sp3.jpg

clipsoyu ne zmndır kullanıosunuz cnm sevgilimin kuzeni almaya gitmiş satıcı sakın alma sürekli şikayet alıoruz 2-3 sene içinde deforme oluo, esniomu bişey demiş... o da wasgeçmiş... sewgilimde asla alma dedi...fisfisfis

benim bildiğim 7 8 sene oldu. süperrr bişiy... lastiği esnemiştir hatalı kullanımlarda oluyor die duydum bizimki taş gibi vallahi. neredyese her yemeği onda yapacak annem. 20 dakikada kurufasulye nerde görülmüş. kesinlikle alıcam hemde set olanlarından. bir 8 lt. birde 4.5 lt. birinde cam kapak var. ama asıl kapak ikisinede uyuyor. diğerinide normal tencere gibi kullanabiliyorsun yani yerimseniben

bu takımlar banada daha kullanıslı geliyor.
biz evde krom olan serilerden kullanıyoruz hep parmak izi
çöp kovalarında su alan yerler pas olmayada basladı hic memnun degiliz

kesinlikle tavsiye ederim evde de bir başka modelini kullanıyoruz çok memnunuz... cıvıl cıvıl insanın içi açılıyor... hihoyyyt

colors0167nw0.jpg

orangegrisj9.jpg

bakın kızlar bunları aldım...
daha bikaç tane daha onların resmini bulursam koyarım nası amaa.... yaa newresim bende hastalık gibi sürrekli alsam doymuorumm

yani canım digerine göre kesin daha kullanıslı

olmadı bunu alırım hem daha ucuz kaydirigubbakcemile2

ayrıca canım şşikayetim var.comda bakım hisarlar için inanılmaz şikayet var. mesela denedim tefallerin ütülerinde çok şikayet var. elbettede jumbdada şikyet var ama kaşık çatallarında değil en azından o kadar çok... :uhm:

colors0167nw0.jpg

orangegrisj9.jpg

daha bikaç tane daha onların resmini bulursam koyarım nası amaa.... yaa newresim bende hastalık gibi sürrekli alsam doymuorumm

şu ikinci turunculuyu bende pek beğeniyorum alıcam sanırım... sositososito aşkım turuncu rengi çok sever. zaten days in colors ın arzınıda beğeniorum. çizgisi güzel spor... bende nevresim hastasıyım yaaa sateni pamuklusu hiç yok demem... sen hangi burçsun kız?

harika bunlar canım
bendede nevresim takımı hastalıgı var
bende yeni görünce dayanamıyorum.

daha bikaç tane daha onların resmini bulursam koyarım nası amaa.... yaa newresim bende hastalık gibi sürrekli alsam doymuorumm[/QUOTE]

Back
X