2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy canım çok zor bir soru buu :uhm:

erkeklerin benzetme yeteneğine pek güvenmiyorum ben. ama söz konusu aşkım olsa ve evet çok benziyo dese ben güvenirdim. yerimseniben burda iş sana kalıyor aşkını en iyi sen tanıyorsun. bzen model çok benzesede görütü kalitesiz olur bunu falan ayırt edebilecek birisiyse güven tabi aşkına neden fazla para vereceksiniz ki :sm_confused:

Günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2
canım erkeklerin zevkine pek güven olmaz ev eşyası konusunda ama sen nişanlına güveniyosan o başka tabi ben kesinlikle aşkıma tek başına bişey aldırmazdım çünkü pek anlamıyo kendide diyo zaten bn anlamam diye:roflol:

Ah canım seni o kadar iyi anlıyomki benimde babam sorun çıkarır hep, onun yüzünden nişanı çatıda küçük bişey yaptık, kalabalığa karışmayı hiç sevmez. Akrabaların düğünlerinde hep salonların bahçesinde durdu içeri girmedi korkarımki bendede aynını yapçak bi yabancı gibi ama napalım katlanıyoz işte geldiğine şükretçez burdaki düğünde neysede Tekirdağdakinde böyle yapmasa bari rezil olcaz valla. Hiç üzme kendini, zaten üzsende üzmesende onlar kendi bildiklerini yapıyo bn alıştım galiba artık 1 aydır falan herşeyi takmıyom kafama. İşallah sorunsuz geçer düğününde güzel haberlerini alırız burdankaydirigubbakcemile5

selam canlarım.bir kriz daha bugün benim alttan alıp milleti mutlu etmeye çalışmamla son buldu.bende annemlerle minibüste gidiyorum şarköye.allahım yaa valla sanki kadın gelin oluyo ben değil.neyse.ya sabır 15 gün daha.........

canim,allah yardimcin olsun.gervekten bu hassas zamanlarda onlar bizi degil biz onlari idare ediyoruz :) gelin onlarmi bizmi bende bazen anliyamiyorum.kizini evlendiren anne babalarda hassaslasiyor sanirim. artik nasil bir piskolojiye giriyorlarsa :)kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Kızlar yarın tatil diye sevinirken şimdi ücretsiz izne çıkarıldığımı öğrendim senağlama
artık işsizimm senağlama

canim, gecmis olsun ... insallah en kisa zamanda önün acilir yine. issizlik nekadar zor bilirim, surda dügüne 3 ay kaldi bende nisanlimda issiz kaldik.senağlama beterin beteri vardir diye kendine moral vermeye calis (bizi düsün mesela sengözlerimebaksanab) insanin böyle zamanlarinda morale coook ihtiyaci oluyor. tam dügün arefesi basimiza gelen bu talihsizliklerde yipratti bizleri cünkü. onun iicin moralini hep yüksek tut canima.s.a.s.

selam kızlar ben geldimm..

öyle büyük bi taksidimiz yok çok şükür yani ben ödeyemesem bile nişanlım halleder. ama eksiklerimiz var daha koltuk alamadık bile..

üzmemeye çalışıyorum ama elimde değil şimdi ne yapıcaz die kara kara düşünüyorum sağolsun nişanlım yanıma gelip benle konuştu.. sıkma canını şimdilik gider ucuz 2 çekyat alırız idareten sen iş buluncada hemen değiştiririz Allaha şükür ççok bi eksiğimizde kalmadı Allah yardım eder sıkma canını dedi. biraz içim ferahladı

Khena inanamıyorum canım benim.offffffff nolcak bu halimiz

Allah yardımcımız olsun canımmm

sende sıkma canım canını anneler bazen taktımı takıyolar.. napalım az daha idare etcez

sorma canım ya bende çok kötüyüm moralim sıfırdı nerdeyseee sağolsun nişanlımıın desteği var..

gunaydın kızlar napıosunuz ıysınızdır inş..
dun tatılden sonra bugun iş basındayım..

Kızlar bu arada işsiz kaldığımı öğrenip aynı akşam iş aramaya başladım. bi kaç yere başvuru yaptım herhalde p.tesiden itibaren biyerlerden bişi çıkmaya başlar inşallah.
ayrıca bi arkadaşım var arkadaşta değil 1 numaralı dostum 12 yıllık bi dostluğumuz var 1 gün olsun birbirimizi kırmamışızdır kardeş gibiyiz.
onların bi kiralık dairesi var giriş kat ufak bi daire dün akşam oraya baktım. yeni bina ve değişik bi ev istiyodum ama bu işsizlikte orayı tutacağım galiba 450 kira istiyo depozit falan istemiyo en azından başka yere vereceğim depozit parasıyla koltuklarımı alırım. die düşündüm hala kararsızım bu akşam haber vermem lazım. ne yapsam bilmiyorum :uhm:

cnm bence cokk iimiş kırası artı depozıtosuz ohhh bence oraya gırın derım ben hem tanıdık oldugundan sızı kıra konusundada sıkmaz ve devamlı oturabılırsın evde bencede bı degerlendır derım dedıgın gıbı depozıto parasıyla cekyat felan alırsın..

günaydın kızlar dün hiç giremedim ama sıkıntılı bir gün olmui galiba ben bi okuyayım

slm arkidişler
khenacım geçmiş olsun tatlım moralini bozma
allah bir kapıyı kapatırsa birini açar
yuva kurana yardım ediyor inan biryerlerden bir sebep çıkıyor
içini ferah tut sakın sıkıntı yapma kendine

Çok iyi de giriş kat kışın çok soğuk olur. ama idare etmem lazım galiba :uhm:

sağol canım bende öle düşünüyorum Allah yardımcımız olsun

Neyse kızlar ben kaçıyorum gece geç saatte yada yarım bakarım yine kk ya hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…