Kızlar bir konuda fikrinizi almak istioyurm.ben mobilyaları seçmiştim.şimdi nişanlım başka bi yerden daha uyguna bulmuş.ama modeli göremiyorum çünkü foto çekmek yasakmış.napayım sizce?nişanlımın zevkine güvnip acaba tamammı demeliyim yoksa kendim beğendiğim modelde ısrar mı etmeliyim?acil lütfen yorumlar...
Yorumları yarın okuycam kızlar bekliyorum...
Kızlar bir konuda fikrinizi almak istioyurm.ben mobilyaları seçmiştim.şimdi nişanlım başka bi yerden daha uyguna bulmuş.ama modeli göremiyorum çünkü foto çekmek yasakmış.napayım sizce?nişanlımın zevkine güvnip acaba tamammı demeliyim yoksa kendim beğendiğim modelde ısrar mı etmeliyim?acil lütfen yorumlar...
Yorumları yarın okuycam kızlar bekliyorum...
selam kızlar.khenacım canım çok üzüldüm,seni en iyi ben anlarım herhalde nişanlım işsiz kaldığı için ama bi şekilde idare ediyoruz üzülme sakın.
benide annem çıldırtıyor kızlar yaaa.tekirdağa arabayla gidilecek benide yol tutar.14 saat yol cılkım çıkacak.dedim ki ben uçakla gideyim geberirim o yolda diye.o zaman bende şarköye gelmiyorum işte diye tutturdu.manyak yaaa.kızının düğününe gelmeyecekmiş hasbam.
neyse bi geçmişi okuyayım sinirlerim çok bozuk umarım başka kötü haberlerle karşılaşmam.
selam canlarım.bir kriz daha bugün benim alttan alıp milleti mutlu etmeye çalışmamla son buldu.bende annemlerle minibüste gidiyorum şarköye.allahım yaa valla sanki kadın gelin oluyo ben değil.neyse.ya sabır 15 gün daha.........
Kızlar yarın tatil diye sevinirken şimdi ücretsiz izne çıkarıldığımı öğrendim senağlama
artık işsizimm senağlama
ayyyyy kıyamam yawruşum yaaa:teselli:
üzme sakın kendini ay deminden beri seni düşünüyordum gidip gelip sayfayı yeniliyorum aklım sende kaldı yaa
sabahtan beri gülüp eylenirken olana bakk
tam düğün arifesinde
peki taksidin falan varmıydı kuşum çok sarsacak mı senii :teselli:
ayyy balım yaa sakın kendını uzmee hemen iş bakmaya başla bence umarım ıstedıgın bı iş bulursun bu durumlara alışkın olmalıyız çünkü bı krızdır gıdıo ne olcak bu memleketın hali bılmıorum ben bıle korkar oldum..bızım işlerde pek iç açıcı deıl(
balım taksıtlerın felan varmıydı pekı?
Khena inanamıyorum canım benim.offffffff nolcak bu halimiz
selam kızlar.khenacım canım çok üzüldüm,seni en iyi ben anlarım herhalde nişanlım işsiz kaldığı için ama bi şekilde idare ediyoruz üzülme sakın.
benide annem çıldırtıyor kızlar yaaa.tekirdağa arabayla gidilecek benide yol tutar.14 saat yol cılkım çıkacak.dedim ki ben uçakla gideyim geberirim o yolda diye.o zaman bende şarköye gelmiyorum işte diye tutturdu.manyak yaaa.kızının düğününe gelmeyecekmiş hasbam.
neyse bi geçmişi okuyayım sinirlerim çok bozuk umarım başka kötü haberlerle karşılaşmam.
canim, gecmis olsun ... insallah en kisa zamanda önün acilir yine. issizlik nekadar zor bilirim, surda dügüne 3 ay kaldi bende nisanlimda issiz kaldik.senağlama beterin beteri vardir diye kendine moral vermeye calis (bizi düsün mesela sengözlerimebaksanab) insanin böyle zamanlarinda morale coook ihtiyaci oluyor. tam dügün arefesi basimiza gelen bu talihsizliklerde yipratti bizleri cünkü. onun iicin moralini hep yüksek tut canima.s.a.s.
Kızlar bu arada işsiz kaldığımı öğrenip aynı akşam iş aramaya başladım. bi kaç yere başvuru yaptım herhalde p.tesiden itibaren biyerlerden bişi çıkmaya başlar inşallah.
ayrıca bi arkadaşım var arkadaşta değil 1 numaralı dostum 12 yıllık bi dostluğumuz var 1 gün olsun birbirimizi kırmamışızdır kardeş gibiyiz.
onların bi kiralık dairesi var giriş kat ufak bi daire dün akşam oraya baktım. yeni bina ve değişik bi ev istiyodum ama bu işsizlikte orayı tutacağım galiba 450 kira istiyo depozit falan istemiyo en azından başka yere vereceğim depozit parasıyla koltuklarımı alırım. die düşündüm hala kararsızım bu akşam haber vermem lazım. ne yapsam bilmiyorum :uhm:
cnm bence cokk iimiş kırası artı depozıtosuz ohhh bence oraya gırın derım ben hem tanıdık oldugundan sızı kıra konusundada sıkmaz ve devamlı oturabılırsın evde bencede bı degerlendır derım dedıgın gıbı depozıto parasıyla cekyat felan alırsın..
slm arkidişler
khenacım geçmiş olsun tatlım moralini bozma
allah bir kapıyı kapatırsa birini açar
yuva kurana yardım ediyor inan biryerlerden bir sebep çıkıyor
içini ferah tut sakın sıkıntı yapma kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?