2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Khena'cım çok üzüldüm, umarım tez vakitte ya bir iş bulursun ya da işyerindeki durum düzelir. Ne yaptın evi, birşey dedin mi arkadaşına?

sabah beri giremiyorum ya hep sorun, diyorlarki reklam veren firmalardan biri hacklemiş bişiler olmuş ondanmış sorun. bugün böyle gitcek sanırım.

selam kızlar
ay siteye girecem diye yarım saattir uğraşıyorum anlamadım gitti
neyse herkes iyidir umarım
geçmişi okuyayım biraz

kızlar bugün gelinliğimi teslim almaya gitcem hihoyyyt
umarım bi aksilik çıkmaz dün gece rüyamda gelinliğimi kaybettiklerini ve bulamadıklarını gördüm ay kabuss gibiydi iyice kafayı yedim şu düğün hazırlıklarında vallaa kaydirigubbakcemile3

allah korusun kısss :))))) az kaldı heyecan ne durumdaaa

nilaycım giderek heyecanlanmaya başlıyorum önceden pek yoktu
ama şimdi birlikte aynı evi paylaşıcak olma fikrini düşündükçe hemen geçsin istiyorum şu bir ay

senin hazırlıklar ne durumda nilay
tubis senin evlilik nasıl gidiyor alıştın mı.keyifli mi bi de düğün fotolarını ekledinmi benim yokluğumda

senin hazırlıklar ne durumda nilay
tubis senin evlilik nasıl gidiyor alıştın mı.keyifli mi bi de düğün fotolarını ekledinmi benim yokluğumda

iyi hayatım haftasonu ev bakmaya başladık bu hafta sonu tutmayı planlıyoruzz inşallah içime sinen bi ev bi an önce bulurumm

khena balım çok üzüldüm ya benim en büyük korkumdu. İnşallah bir an önce iş bulursun.

dalina; sendemi Tekirdağda düğün yapıcaksın.

canım hayırlı olsun, inşallah tam isteediğin gibi olmuştur.
evlilik süper Allah daim eder inşallah, seninde az kaldı.
albümlerde resim ekledim. bugün bir kaç resim daha eklicektim evde unutmuşum.

Elifcim, sakin ol. Yol çok uzun gerçekten çok yoruyor insanı ama son dakika tatsızlık olmasın doğru karar vermişsin.

nilay umarım gönlüne göre bir ev bulursun canım

tubiscim çok saol tatlım iyi dileklerin için,hemen albumler bölümüne girip bakıyorum resimlerine

doublebump hoşgeldin canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…