2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Biri beni mi çağırdı? delikafadulden
Kulaklarım çınladı koştum geldim..

Aslında buralardayım kızlar, arada girip yazdıklarınızı okuyorum ama iki satır yazacak zamanım ve mecalim olmuyor..işlerim çok yoğun bir de son 25 güne girdik malum hazırlıklar yoğun..öldüm bittim yorgunluktan..

Tubis hayırlı olsun evlendin geldin, darısı başımıza..

yahuuu ne olmuş bu siteye saatlerdir girmeiyorum.bi evimin resimlerini yükleyeyim dedim içimde kaldı kaç saattir.

Hayir ben ilk önce gördüm ;=))) HA ha ha
insallah cok mutlu olursun elifcim ve o ev size ugurlu gelir. Daha fazla sürecek ise, benim yatmam gerekiyo. Yarin sunumum var. Cok heycanliyim.
Artik en gec yarin aksam bakarim diger resimlere canim.

Hepinizi kocaman öptüüüüümmm

bır hafta gıremedım unutulmusuz kızlarr 19 hazıran cuma mınıetek kınada 16 hazıran

bu arada son gelişmeleride yazım ev tutulmuştu zaten mobilyalarımız beyaz eşyalarımız hazır benim tüm çeyizim hazır sadece ıkı takımım var sarılcakk evım boyandı tüllerım yapıldı cuma gunu mobılyalarım gelıo gelınlıge başlandı çağteks zeytinburnunda,

şimdi balayını ayarlamaya çalışıyorum clup flipper olcak buyuk ıhtımal arabamızla geze geze gidicezz çok kafama takıyorum herseyı stres gergınlık telaş çok karışık herşeyy hayırlısıyla tüm telaşımız sona ersin :Saruboceq::Saruboceq: çok mutlu olalım inşallah h:Saruboceq:hepimiz hihoyyythihoyyythihoyyyt

25 temmuz da zueleyha evleniyor ekleyelim lütfen :) Elifsever senin de yeni evin hayırlı olsun Allah mutlu mesut oturmak nasip etsiin :)

Kizlar benide ekleyin..dügün tarihim belli oldu. 31 temmuzda baslicak.. 3 gün 3 gece sürecek. yerimseniben

Günaydın kızlar,

dün hiç giremedimsiteye halende sorun çıkıyor.

Felicity, arada haberdar et kendinden.

Elifcim, halıların rengi çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…