2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

gunaydınnnnnn ben geldımmm dedım yaa ozleyen yok kanımca
ayy yoruldum cok toz olmus buralar yaa ınsan bı temızler demı ama nerde off offf daha cok iş var aslında ama sııznle olmak once gelır

gunaydınnnnnn ben geldımmm dedım yaa ozleyen yok kanımca
ayy yoruldum cok toz olmus buralar yaa ınsan bı temızler demı ama nerde off offf daha cok iş var aslında ama sııznle olmak once gelır

canım çok yerin görünüyordu....
kesin arkadaşlarda bana katılıyordur...
sen buranın neşesisin gülü....Şeniz

anam cnm cıktı yaa dun konserve yaptım evı temızledım gelın bebeğıne bakıyo sımdıde burayı temızledım kollarımm kalkmıyoo alev nırde acepp
sen naptın kız anlat hele

anam cnm cıktı yaa dun konserve yaptım evı temızledım gelın bebeğıne bakıyo sımdıde burayı temızledım kollarımm kalkmıyoo alev nırde acepp

anam anamm bir çeyizler aldım bir çeyizler. nerdeyse bitti çeyiz alışverişi :roflol: ufak tefek şeyler kaldı. tüm yatak odası için nevrem pike uyku seti yorgan yastık. ne aklına gelirse hepsini Taçdan aldık. takside girdik. resimlerini güç bulduğum an ekliycem gepsinin. ama şimdi hiç halim yok sırnaşık şey sonra evkurdan kaşık çatalımı , tencere setimi,çay setimi,çezve takımımı aldım. jumbonun şu indirimli kampanyasını tam anlamıyla uygulayan yer evkur. yerimseniben ordan aldım işte. sonra gündleik yemek takımıyla gündelik kaşık çatalımı,ütümü,tost makinamı,katı meyva sıkacağımı,düdüklü tenceremide alarak küçük ev aletlerimi de bitirdim.
geriye misafir yemek takımım ki modeli belli azcık şunların takstleri hafiflesin gidip alıcam, bornoz takımı juanın brde yatak örtüsü kalmış olacak büyük parçalardan...
gerisi teferruat sütlü tatlılar için kase, dondurma kasesi,tepe homde beğendiğim mavi kadehler, ıvır zıvırlar vs. kalacak... o kadar canikolar.... aklıma bunlar geldi şimdilik... a.s.

günaydın herkese..
böcüğüm hoşgeldin..inan yerin çok belliydi..özledik senia.s.
burcuözge cuma gününden beri aldıklarını göstereceksin meraktan çatladım artık..
hadi amakaydirigubbakcemile:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese..
böcüğüm hoşgeldin..inan yerin çok belliydi..özledik senia.s.
burcuözge cuma gününden beri aldıklarını göstereceksin meraktan çatladım artık..
hadi amakaydirigubbakcemile:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

senin güzel hatrın için bu gün ekliycem arkadaşım Şeniz

beni izlemeye devam edinnn az sonraaa..... :roflol:

ama nevresmlerim için yorum yapacaksınız beğenip beğenmediğinizii... yoksam eklemem hee :dilcikar:

günaydın kızlar bu arada tatilciler hoşgeldiniz.Ben tam iyileşemedim tatilciler sizin haberiniz yok dimi 1 gün işe gelmedim ertesi gün gelip geri gittim.Midem çok fena oldu hala da rahatsızım.Çok kötü oldum.Doktor endoskopi istedi ben de doktorumu değiştirdim o da gastritimin yanında bir de bağırsak tmbelliğimin olduğunu söyledi.Şu an tedavi görüyorum dua edn benim için olur mu?Çok ağrı çektim hala da iyileşemedimsenağlama

ayy ben yorum yapmadan nasıl dururum bee tabı butun ı kotu yorumlar benden
alev cokcok gecmıs olsun bende mıdemı usuutum galıba yada hava değişımınden oldu sağlık hersey yaa
ben para bırıktırıyom ceyız alısverısı ıcın sende bırıktr cnm benım
burcu kız bende para bıttı aylığı aldım gıttım züğürt olup gerı dondumm bakalım bıdahakı ayy artık bıde bılezık yada kelepce almak ısıtyıom aslında hemen alırımda sorun nerey koycem korkuyomm

197ak0.jpg

saf saten nevresiim takımım :jeyyar:
1211635261764955bcf6.jpg

öpücüklü pamuk saten nevresimim :asigim:
1212137849624727bmv8.jpg

napayım benim kişiliğimide bunlar yansıtıyor şekerler :sm_confused:
1212138215228688buw0.jpg

aşkım turuncuyu çok sever :icecream:
1212148308633238boz8.jpg

gride pek asilll şakkıdı
dsc08514jz7.jpg

pike takımım. evde de var 2 takım. bunu yeni aldım. marmarise çok yakışacağını düşündüm :1rolleyes:
bbstac155638cg6.jpg

gri nevresim takımının üstü için gri battaniye aldım. örtü olarakda kullanırım ben kışın onu yerimseniben birde turuncu battaniyeye dayanamadım onuda aldım sırnaşık şey
dsc08510xp1.jpg

Tekrar hoşgeldin canım a.s.

anam anamm bir çeyizler aldım bir çeyizler. nerdeyse bitti çeyiz alışverişi ufak tefek şeyler kaldı. tüm yatak odası için nevrem pike uyku seti yorgan yastık. ne aklına gelirse hepsini Taçdan aldık. takside girdik. resimlerini güç bulduğum an ekliycem gepsinin. ama şimdi hiç halim yok sonra evkurdan kaşık çatalımı , tencere setimi,çay setimi,çezve takımımı aldım. jumbonun şu indirimli kampanyasını tam anlamıyla uygulayan yer evkur. ordan aldım işte. sonra gündleik yemek takımıyla gündelik kaşık çatalımı,ütümü,tost makinamı,katı meyva sıkacağımı,düdüklü tenceremide alarak küçük ev aletlerimi de bitirdim.
geriye misafir yemek takımım ki modeli belli azcık şunların takstleri hafiflesin gidip alıcam, bornoz takımı juanın brde yatak örtüsü kalmış olacak büyük parçalardan...
gerisi teferruat sütlü tatlılar için kase, dondurma kasesi,tepe homde beğendiğim mavi kadehler, ıvır zıvırlar vs. kalacak... o kadar canikolar.... aklıma bunlar geldi şimdilik...

Baya alışveriş yapmışın canım...Güle güle kullanırsın inşaallah.Bu arada nevresim takımların harikayerimseniben

günaydın kızlar bu arada tatilciler hoşgeldiniz.Ben tam iyileşemedim tatilciler sizin haberiniz yok dimi 1 gün işe gelmedim ertesi gün gelip geri gittim.Midem çok fena oldu hala da rahatsızım.Çok kötü oldum.Doktor endoskopi istedi ben de doktorumu değiştirdim o da gastritimin yanında bir de bağırsak tmbelliğimin olduğunu söyledi.Şu an tedavi görüyorum dua edn benim için olur mu?Çok ağrı çektim hala da iyileşemedim

Canım dikkat et kendine.Bendede gastrit olduğu için neler çektiğini tahmin edebiliyorum.Üstüne bide bağırsak tembelliğin varmış.Çok çok geçmiş olsun a.s.

uyku setimde maviş mavişşş sositososito
dsc08513pc1.jpg

ve tüm bu aldıklarımın üstüne bir havluyla birde pike takımı hediye aldım. işte pikede bu.taçın yan ürünü kristalin. yerimseniben tabi yastık ve normal yorganda aldım ama onların fotosunu eklemeye gerek duymuyorum şekerlerrrhihoyyyt
dsc08515cf4.jpg

ayy ben yorum yapmadan nasıl dururum bee tabı butun ı kotu yorumlar benden
alev cokcok gecmıs olsun bende mıdemı usuutum galıba yada hava değişımınden oldu sağlık hersey yaa
ben para bırıktırıyom ceyız alısverısı ıcın sende bırıktr cnm benım
burcu kız bende para bıttı aylığı aldım gıttım züğürt olup gerı dondumm bakalım bıdahakı ayy artık bıde bılezık yada kelepce almak ısıtyıom aslında hemen alırımda sorun nerey koycem korkuyomm

aynı sorun bende de var canım. evde sığmamaya başladı. evkurda bu gün getirecek aldıklarımı. kileri komple çeyize tahsis ettik. ama biliyorsunuz benim hiç bişiyim yoktu bir iki parçadan başka. şimdi yeni yeni hepsini kuruyorum işte...

turuncu ıle grı nevresıme bayıldım tabı battanıyelerınde
sen benden kıskandın demı days ın colours rengı benımkı kadar guzel olmasada bayılıom onaa
bayaı almışın bacı kac yetelaa tuttu bunlarr bıde benden ucuz almadın ıns days ın colours ı yoksa delı olurum
alllah huzur ıcınde kullanmanı nasıp etsın amın
darısı basıma darısı basıma
turuncu saol bacım hosbuldukk

turuncu ıle grı nevresıme bayıldım tabı battanıyelerınde
sen benden kıskandın demı days ın colours rengı benımkı kadar guzel olmasada bayılıom onaa
bayaı almışın bacı kac yetelaa tuttu bunlarr bıde benden ucuz almadın ıns days ın colours ı yoksa delı olurum
alllah huzur ıcınde kullanmanı nasıp etsın amın
darısı basıma darısı basıma
turuncu saol bacım hosbuldukk

canım days in colorsı. çok beğeniyorduk ama en çok bu rengine vuruldum. neyse işte evkura bunu sormak için girdim birde diğer jumbolarıda alıp çıktım. days in colorsı 149 ytl ye. aldım. o güne özel kampanyası varmış yerimseniben sen kaça almıştın? sonra cuma evkura 1900 borçlandım. 13 ay taksit. ama daha evkurdakler gelmedi gelsin onualrında resmini ekliycem bacım. :1hug: tüm nevresim grubunu taçdan aldım. ayrıca çeyiz mağazasıydı. düdüklümü ütümü ve tost makinamıda ordan aldım. 1400 de onlar tuttu. ama burda görünmeyen 5 yastık. ve 1 yorgan falanda içinde yani canım... battaniyeleri annem biliyordur şimdi dışarda gelince sorarım ona o söyler. ama bildiğim kadaıyla 80 ytl. teki canım... genede emin değilim gelsin sorucam. indirimdemiydi neyse 100 den 80 ne düşmüş öyle bişiy olması lazım...

Son düzenleme:
Back
X