Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar gecen hafta nıkah ıslerımlerını hallettık dugunumde olacak nıkah 250 lıra aldılar resmen soyulduk yawwwwww neyse bugunde gelınlıgım dıkıldı alacam 5 de
gelınlıgımı aldım ya cok guzel olmus cok yakıstı hemde cok zarıf gosterdı kılolu olmama ragmen tafsıye ederım su arkası korselı bole sıkmalı gelınlıklerden alın cok zayıf gosterıooooooooo
kızlar günaydın ya nerelerdesinizzz
kızlar günaydın ya nerelerdesinizzz
canikosuuu günaydınnn naberr???
kızlar ya bohca yapıyoruzda erdeme sunları aldım sızce azmı
parfum setı avondan aldım(koltuk altı sprey)
tras kopugu jıletı
dus jelı sampuan
balsam, nemlendırıcı
gomlek
ıc camasır
pıjama takımı aldık
saten pıjama aldık
corap len bır tanesı 10 mılyon
havlu
lıf
Evettt işte benim de dahil olduğum grup a.s
O'nunla '09 Temmuz başında hayatlarımızı birleştiriyoruz kısmetse :asigim:
kızlar ya iki gündür aralık-ocak gibi gidebileceğimiz bi yer arıyorum ama bulamadım :1no2: varmı sizin bildiğini istanbula en fazla 2 saat uzaklıkta olabilir şöle dağ evi gibi yada orman içinde şömineli oda-bungalow yada ağaç taş ev farketmez ama şömineli olmasını çok istiyorum haftasonu için sadece gideceğiz lütfen yardım benneyaptımki
gelınlıgımı aldım ya cok guzel olmus cok yakıstı hemde cok zarıf gosterdı kılolu olmama ragmen tafsıye ederım su arkası korselı bole sıkmalı gelınlıklerden alın cok zayıf gosterıooooooooo
canım vallahi midem ağrıyor benim gastritim var çok rahatsız hissediyorum şuan zor dayanıyorum.Sen napıyorsun.Ya bir de çok stresli günler geçiriyorum 9 ay önceden düğün stresi bastı büyük bir ihtimalle düğün salonunu tutacağız.karar veremedik 2 yer beğendik hangisi daha kolay bulunur diye kendimi yedim vallahi
evet canım böcük yok turuncu yok ben de hastayım çok ağrım var yarın burda olmazsam anlayın ki işe gelemdim.Ağrım çok var
kızlar ya bohca yapıyoruzda erdeme sunları aldım sızce azmı
parfum setı avondan aldım(koltuk altı sprey)
tras kopugu jıletı
dus jelı sampuan
balsam, nemlendırıcı
gomlek
ıc camasır
pıjama takımı aldık
saten pıjama aldık
corap len bır tanesı 10 mılyon
havlu
lıf