2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

slm kızlar gecen hafta nıkah ıslerımlerını hallettık dugunumde olacak nıkah 250 lıra aldılar resmen soyulduk yawwwwww neyse bugunde gelınlıgım dıkıldı alacam 5 de

ayyy canımm hayırlı olsun... Şeniz
gelinliğini çok merak ediyorum ne kadar düğününe ne zaman görücezzz :teytey::sm_cool:

gelınlıgımı aldım ya cok guzel olmus cok yakıstı hemde cok zarıf gosterdı kılolu olmama ragmen tafsıye ederım su arkası korselı bole sıkmalı gelınlıklerden alın cok zayıf gosterıooooooooo

canikosuuu günaydınnn naberr???

canım vallahi midem ağrıyor benim gastritim var çok rahatsız hissediyorum şuan zor dayanıyorum.Sen napıyorsun.Ya bir de çok stresli günler geçiriyorum 9 ay önceden düğün stresi bastı büyük bir ihtimalle düğün salonunu tutacağız.karar veremedik 2 yer beğendik hangisi daha kolay bulunur diye kendimi yedim vallahi

alevcim geçmiş olsun cicikuşum..
sıkma canını lütfen..
burcuözgem sende keyifler nasıl aşkısı..
sayfamız çok sessiz..
böcüğün yeri çok bellisenağlama

evet canım böcük yok turuncu yok ben de hastayım çok ağrım var yarın burda olmazsam anlayın ki işe gelemdim.Ağrım çok var

Evettt işte benim de dahil olduğum grup a.s

O'nunla '09 Temmuz başında hayatlarımızı birleştiriyoruz kısmetse :asigim:

kızlar ya bohca yapıyoruzda erdeme sunları aldım sızce azmı

parfum setı avondan aldım(koltuk altı sprey)
tras kopugu jıletı
dus jelı sampuan
balsam, nemlendırıcı
gomlek
ıc camasır
pıjama takımı aldık
saten pıjama aldık
corap len bır tanesı 10 mılyon
havlu
lıf

Son düzenleme:

tras kopugu jıletı
dus jelı sampuan
balsam, nemlendırıcı
gomlek
ıc camasır
pıjama takımı aldık
saten pıjama aldık
havlu
lıf

canikosu hiç az değil. biz mesela nişanda da bohça yapmadık düğündede yapmıycaz. karşılıklı anlaştık. a.s aşkımın annesi vefat ettiği için onun başında koşturacak kimsesi yok. onun için ayrıca bunlar bize fazladan gereksiz külfet geldiği için yapmadık. bazı şeyler konuyorki çok gereksiz. mesela bizde cüzdan takım, terlik, kemer, seccade cart curt şeklinde uzar gider bu liste... ama benim sevgilim kalasik cüzdanlardan kullanmaz ki :sm_confused: onun için allıp formaliteden koysamda izynalık olacaktı. allahtanda yapmadık bohça falan isabet oldu... a.s

Evettt işte benim de dahil olduğum grup a.s

O'nunla '09 Temmuz başında hayatlarımızı birleştiriyoruz kısmetse :asigim:

cnım aramıza hoşgeldin.. arkadaşlardan bir açı tatilde olduğu için şu sıra aktif değiliz pek.. ama sen bizi birde bir aradayken görrrr :sm_cool: uğurrrr böcükümmm nastasiaammm yerlerinizz görünüorrrr bacılarımmmm Şeniz

kızlar ya iki gündür aralık-ocak gibi gidebileceğimiz bi yer arıyorum ama bulamadım :1no2: varmı sizin bildiğini istanbula en fazla 2 saat uzaklıkta olabilir şöle dağ evi gibi yada orman içinde şömineli oda-bungalow yada ağaç taş ev farketmez ama şömineli olmasını çok istiyorum haftasonu için sadece gideceğiz lütfen yardım benneyaptımki

sapanca tavsiye ederim aşkısı

ne güzel canım allah icine sindirsin
en kısa zamanda bizde görelim ama merak ediyorum dogrusu

gelınlıgımı aldım ya cok guzel olmus cok yakıstı hemde cok zarıf gosterdı kılolu olmama ragmen tafsıye ederım su arkası korselı bole sıkmalı gelınlıklerden alın cok zayıf gosterıooooooooo

alevcim kendinde söylüyorsun dügün stresi yapıyorum diye ama olan sana oluyor görüyorsun. mide agrısı cok kötüdür bilirim herseyi takma kafanada saglıgına dikkat et.

canım vallahi midem ağrıyor benim gastritim var çok rahatsız hissediyorum şuan zor dayanıyorum.Sen napıyorsun.Ya bir de çok stresli günler geçiriyorum 9 ay önceden düğün stresi bastı büyük bir ihtimalle düğün salonunu tutacağız.karar veremedik 2 yer beğendik hangisi daha kolay bulunur diye kendimi yedim vallahi

hicte az degil
herseyi almışsın canım daha ne
fazlada masraf yapma artık

tras kopugu jıletı
dus jelı sampuan
balsam, nemlendırıcı
gomlek
ıc camasır
pıjama takımı aldık
saten pıjama aldık
havlu
lıf

Back
X