2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

olur canım vallahi paralı olduğum bir vakitte gelirim hem de tanışmış oluruz:sm_cool:

olur cnm ama pazar gunu olmaz cunku askım her pzar yanımda
ctesı bn oğlene kadr calısıyom ama sen pzar ıstersen sana ayrırım bıkac saatımı:1hug:

olur cnm ama pazar gunu olmaz cunku askım her pzar yanımda
ctesı bn oğlene kadr calısıyom ama sen pzar ıstersen sana ayrırım bıkac saatımı:1hug:

ben de pazarları hep nişanlımla oluyorum canım olursa c.tesi ayarlamaya çalışırım.Bu arada ben mini fırın alıcam.Luxell için ne dersin luxell turbo fırın alsam mı?Bulaşık makinesi üstüne setüstü alacağımız için mini fırın alıcam.çünkü mutfağım büyük olmazsa büyük fırın kalır elimde.

cnm valla şöle dıyem bende bulasık mak ustune set ustu alcaktım ama sonra tam fırın almaya karar verdım sebebı dıyım bızm evdekı cıft bolmelı ıkı tarafta aynı anda calısıyo ve kokular karsmıyo ve dığer fırından az elektrık harcıyo ayrıca kucuk fırınların pişrme seklınıde beğenmıyom davul fırın cok guzel ama davul fırın cok guzel ama yer kaplar benımkıde aşçı valla buyuk alcez boe dusndum vazgectım cnm ama sn bılına.s

benımkıde cok buyuk deıl cnm
ama bakalım ıste olmadı napak set ustu alcem bende evımı gordum ama tam aklımda deıl

bılmem ben herseyımı arcelıkten alcem baska markada tanımam cnm ama dıkkat et bulasık mak ustune koyarsan korucu ızgaralar oluyo ondan al yokksa düğmelrın sıcaklıktan bozulr

resım koymusutm sıldım kendımın resmını vazgectım

Son düzenleme:
kızlar benimde düğün seneye olacak bende asker yolu bekliyorum allah yatdımcımız olsun hepimizin.ama çok zor.. değil mi? benden sonra nişanlananlar benden önce evleniyorlar.bozuyorum biraz ama çok seviyorum aşkım biran önce bitirip gelir inşallah....

haklısın canım konustum benımkıyle sen dert etme olmazsa herseyı ben alırım dedı rahatladım bıraz annem bıraz cımrı hatta cok cımrııııı yapacak bırseyım yok ya acılen ıs bulcam yada erdem alacak herseyııııı

Son düzenleme:

canım galıba ısler duzelıo gıbı annem bana bır yamuk yapmazsa benımkıler 10. ayda dugun olsun ıstıolar yada en gec 12 bakalım ınsallah 2009 evlenmıs gırerım cok sıkıldım artık

hos geldın cnm senın işinde cok zormus ama zamanında bende bekledım askımı sımdı sozlendık 12 subatta 24 ağustos nışan allah kısmet ederse:asigim:
ıns sende dığerlerı gıbı arada bı deıl hep yazarsın burayada fıkır paylasırız:1hug:

canım galıba ısler duzelıo gıbı annem bana bır yamuk yapmazsa benımkıler 10. ayda dugun olsun ıstıolar yada en gec 12 bakalım ınsallah 2009 evlenmıs gırerım cok sıkıldım artık

hade hayrlısı cnm sende benden once evlencen ya ben ölmek ıstıyom en gec ben mı evlenıyom ya 2009 mayıs hazıran klava:
sende ıns bıan once iş bulursun cnm azzda olsa yardımcı olursun ona annenıde anlıyom cunku aynı bızm gelınlerın anası gıbı sevmıyom ole ınsanlrı herseyı adet dıye erkek tarafına atanı nışan yapmıycak mısn

nısan canım temmuzda oluyor temmuz ortasıııı

evet haklısın annem var ya annemmmmm cok cadııııı ama onada hak vermek lazım benı gondermek ıstemıo ne yapsın bana hep sey der sen gıdersen ben ne yaparım dıoooo arıyorum ınsallah bulacam ısı BIR KAC YERE MURACAT ETTIMMM

Simdi Dugunde Ilk Dans Sarkimi Dinliyorum Canim Sende Dinle Orhan Olmez ( Damla Damla ) Sence Olurmuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…