hade Hayrlısı Cnm Sende Benden Once Evlencen Ya Ben ölmek ıstıyom En Gec Ben Mı Evlenıyom Ya 2009 Mayıs Hazıranklava:
Sende ıns Bıan Once Iş Bulursun Cnm Azzda Olsa Yardımcı Olursun Ona Annenıde Anlıyom Cunku Aynı Bızm Gelınlerın Anası Gıbı Sevmıyom Ole ınsanlrı Herseyı Adet Dıye Erkek Tarafına Atanı Nışan Yapmıycak Mısn
evet haklısın annem var ya annemmmmm cok cadııııı ama onada hak vermek lazım benı gondermek ıstemıo ne yapsın bana hep sey der sen gıdersen ben ne yaparım dıooooarıyorum ınsallah bulacam ısı BIR KAC YERE MURACAT ETTIMMM
hıc bı anne ıstemez emın ol ben aılenın en kucuğuyum cok sever annem babam benı ama benım mutluluğum içinde herseyı yaaprlar mesela annem derkı sana yatak odanı ben alcam gerekırse temızlığe gıderım evlere der bıde 50 yaısnda annem oysakı ona gerek yok babam alcek yanı duşun bak
Gelinligin Filan Sectinmi Yani Karar Verdin Mi :sm_confused:
rep Veren Altın Bulsun Askına Kavussun Emıı
yok cnm benım daha nışanım olcek 24 ağstosta nısanlığım dıklıyo ıkıncı provam olcek 17 hazıranda turkuaz renklı saten yandan katkat cıkıyo kat kat olduğu yer ınce dantel var ust kısmı ınce ıslemelı bıde kocaman gul olcek sacımda aynı gulden olcak ayakkabım gmus renklı olcak sonra katkat kısmın pılelı yerınde gyumus renk pullar olcak olsun hemen resmını eklıycem sen merak etme
bu arada mız mız çok sevindim senin adına...gelişmeleri paylaşırsın
günaydın kızlar,bugün geç kaldım ben.Hemen sizden fikir almak istedim.Sizce düğünüümü cumartesi akşamı mı yapsam pazar akşamı mı?Nişanım cumartesi akşamı olmuştu herkes rahatlıkla kalmıştı ama kimi de işten zor geldik demişti sizce de pazar daha iyi gibi değil mi düğün için?
bence canım pazar yap daha ıyı olur ayrıca cok saol canımm
uğurböcüğü dün bizim örgü battaniye seti var ya oan baktım yanında yorgan hediyesi var taksitli fiyatı 185 ytl idi
peki sizce nikahı düğün salonunda mı kıydırsak.Ben öyle istiyorum ama diyolar ki nikah memuru gelince apar topar çıkıyomuşsun piste çıkışı aceleye geliyormuş ama ne aceleye gelicek nikah memuru bekler 5 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?