nıkah memuruna gereksız yere para odemıs olceksınız hc gerek yok
benım patronum 20nısanda evlendı antalya sıdeye gttı cok sıcakmıs ve hıcte kalabalık deılmıs bence 3mayıs olsun ama seney 4 mayıs ctesı olmuyo
3 mayıs pazar günü oluyor canım.Çünkü bu yıl benim nişanım 3 mayıs cumartesi oldu.Bütün derdim güzel bir balayı geçirmek...Sıcak olsun deniz rahatça güneşleneyim yeter.Nikah memuru için de haklısın önceden yaptırız.Çok para alırlar herhalde
cok deıl ama 300 400 arası kesın cnm ben ole bılıyom patronum evlendı ya nısan ayında
ondan bılıyomm balayı içinde ben bısy bılmıyom ama cok guzel yerler var guzel ulkemın ama ben karadenız cok ısterdımm ama maalesf antalya yı hıc ıstemezdım ama napak kocacım ıspartalı yarım saat gıderken bohcada gotrcem aılesıne nşşanda bohca yapmıycaem bıdaha masraf olmasın dıye nasılsa gıderken bısey almak zorunda kalcem amma ekonomık kızım yaa
canım ben karaca trend modelini aldım lila renkli.27 parça falan.Çok araştırmıştım en sonunda karar verip almıştım mart ayında,10 ay taksitle aldım 715 ytl.Normal fiyatı 825
canım kredi kartına 10 atksit yaptılar çok hoşuma gitti dayanamadım aldım
ya ben de veremiyorum sana sorucaktım 2 gündür sana vermeye çalışıyorum acaba 1 kez mi veriliyor sadece
yok ama aradan zmn gecmesı gerekıyo
bende gumus cızgılı aldım catal kasık oz koleksıyondan aldım cunku omur boyu garantılı dıye
nısandan sonra 2pıke 3nevresım 1gobeklı takım 1ara uç takım 1bohca 1de masa örtusu sardrılacak cok paar tutar yaa:bbo:
benim 2 pike takımım 4 nevresim takımım 2 uyku setim var yeter mi sence örgü battaniyeli nevresim takımını da alıcam
kızlar ya bırsey dıyecem su modalıfe var ya dugun paketı nasıl sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?