2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

3 mayıs pazar günü oluyor canım.Çünkü bu yıl benim nişanım 3 mayıs cumartesi oldu.Bütün derdim güzel bir balayı geçirmek...Sıcak olsun deniz rahatça güneşleneyim yeter.Nikah memuru için de haklısın önceden yaptırız.Çok para alırlar herhalde

cok deıl ama 300 400 arası kesın cnm ben ole bılıyom patronum evlendı ya nısan ayında
ondan bılıyomm balayı içinde ben bısy bılmıyom ama cok guzel yerler var guzel ulkemın ama ben karadenız cok ısterdımm ama maalesf antalya yı hıc ıstemezdım ama napak kocacım ıspartalı yarım saat gıderken bohcada gotrcem aılesıne nşşanda bohca yapmıycaem bıdaha masraf olmasın dıye nasılsa gıderken bısey almak zorunda kalcem amma ekonomık kızım yaa

evet çok ekonomik kızsın vallahi.Ama hakikaten mantıklı düşündüğün.Canım ya 300 400 çok vallahi boşa ne vericem nikah memuruna.O bana versin nikahımı kıyacak öyle değil mi ama,onu düğünüme davet edicem...:roflol:

sen celık tencere aldn mı bak ben bunu 4takstle aldım 430 a hatta sana 400 bıle bulurum gorunduğunden daha guzel dığer markalardanda eoknomık tost mak hedıyelı

canım ben karaca trend modelini aldım lila renkli.27 parça falan.Çok araştırmıştım en sonunda karar verip almıştım mart ayında,10 ay taksitle aldım 715 ytl.Normal fiyatı 825

canım ben karaca trend modelini aldım lila renkli.27 parça falan.Çok araştırmıştım en sonunda karar verip almıştım mart ayında,10 ay taksitle aldım 715 ytl.Normal fiyatı 825

aboww kazıkmıs be bacı bende sordum almadım bunuda cok beğendım ama sen zengınsın benım gıbı mısn :dilcikar:

canım kredi kartına 10 atksit yaptılar çok hoşuma gitti dayanamadım aldım

gule gule kullan gacı yeemk takımını faln aldın mı kahvaltı catal kasık ben aldım hepsını cok para ya onlarda battık sımdı 65 ytl son takstım kaldı ona salata tabağı aldım 2dene 3 ceşıt baharatlık fıncan takımı faln ısteyerimseniben

aldım canım çatal bıçak karacadan yine sandıklı bir de günlük için maas çantalı takım.Yemek takımım da bavıera (sanırım böyle yazılıyodu,alman markası)gümüş desenli hem de içinden 2 tane çorbalık çıktı

ya ben de veremiyorum sana sorucaktım 2 gündür sana vermeye çalışıyorum acaba 1 kez mi veriliyor sadece

yok ama aradan zmn gecmesı gerekıyo
bende gumus cızgılı aldım catal kasık oz koleksıyondan aldım cunku omur boyu garantılı dıye
nısandan sonra 2pıke 3nevresım 1gobeklı takım 1ara uç takım 1bohca 1de masa örtusu sardrılacak cok paar tutar yaa:bbo:

benim 2 pike takımım 4 nevresim takımım 2 uyku setim var yeter mi sence örgü battaniyeli nevresim takımını da alıcam

benim 2 pike takımım 4 nevresim takımım 2 uyku setim var yeter mi sence örgü battaniyeli nevresim takımını da alıcam

benım bunlar dantel olanlar daha orgu battanıye alcem bıkac tane nevresımle pıke daha alcem ama gerek yok erkekler nasıl olsa kıymet bılmem ama benımde gozum cook aç ya ne kotu bı huy demı :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…