2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar katı meyve sıkacağınızın markalarını bana söyler misiniz?Phılıps marka gri bir tane var bayıldım ama çok pahalı meyveleri çekirdekleriyle kabuklarıyla atıyorsun suyunu çıkarıyor ayırıp

benimkinin markası sunny.Çok büyük duruyor.Babam beğenip aldığı için bişey diyemiyorum.Ben olsam daha ufak bişi alırdım.

bakın canikolar buda gündelik yemek takımımm yanındada kaşık çatallarımı koydum. sonra günelik için kendim kahvaltı takımı düzdüm onunda fotosunu eklyorum kızlarr....

Resim isteriz, resim isteriz hihoyyyt Ayol kac parca sey alın 3 tane resim koydun ask olsun :dilcikar:

güzelim çezve setininde fotosunumu çekimmm :roflol: her biri paketliii durun o zaman... deniycem. ama sizde yorum yapmıyorsunuz hiç :dilcikar:

Canım toplu yorum yapacaktım ben. Çok güzel hepsi. Kaşık çatalın da fotograf da daha güzel duruyor. Güle güle güzel günlerde sevdiceğinle mutlu mesut kullan inşallah kaydirigubbakcemile5

buda gündelik için kurduğum kahvaltı setim. yani gündelikimin pasta tabağıyla fincanına uygun kaseler aldım. annem gene alacak pembe ve mavisinden. al sana gündelik kahvaltı seti.... birde şöyle kapaklılrdan almayı düşünüyorum bakcaz artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…