2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

gunaydınn kızceler şu bahsettınız nevresımın adı neydı bıde ben bakemm barıı ayup olmasınn

herkes nereye gitti yaa uyuo musunuz?
kızlar mikser ne aldınız ben philips Mikser HR1560 düşünüorum fikri olan var mı?

Bu konuda yardımcı olamıyacağım güzelim.Ben yurtdışından aldım mikserimi.Markası bestron.Türkiyede bulunmaz sanırım bu marka yerimseniben

gunaydınn kızceler şu bahsettınız nevresımın adı neydı bıde ben bakemm barıı ayup olmasınn

günaydın bücüüm,
bizim bahsettimizi diosan yatak örtüsü şekerim. brillantın lisu modeli, böle fiyonları war kocaman çok tatlı... şık ve zarif duruo benc bi de sen bak bakalım!

Beğendiğin yatak örtüsüde güzelmiş nastasia...Bide yakından gör öyle almaya karar ver derim ben yerimseniben

aşkolsun kızlar hepinize cok kırıldım
o kadar ceyiz alısverisine dalmışsınız ki baska yazılanları görmüyonuz bile
senağlama

ayy şeker parem nasıl kaçmış gözümdennn senağlama asla affetmeyeceğim kendimi :1no2: zaten şurda topu topu kaç kişiyiz canım benim seni bilerek göz ardı edermiyizzz Şeniz

nevresimim baya bi var, 3 saten, 4-7 koton, 2 pikeli nevresim tk, 2 peluş battaniyem, pathcwork yatak örtüm var sanırım ilk etapa yeter bunlar bana... bi kaç tanede tek kişilik e çift kişilik misafir için alırsam tam olur... uyku seti almadım almayıda düşünmüyorum açıkçası. bana pek kullanışlı gelmiorlar. kaç senedir kullanıorum uyku seti fakat bi ilk aydığım aylarda desenini gördüm artık unuttum gitti... çünkü nevresimle daha temiz oluo gibi gelio bana. madem öle olcak ndn uyku seti alayım dedim... yataşta renkli yorganlar var, hatta tek satılan baza fırfırları onlardan almayı düşünüorum. nevresimlerimin rengine göre... daha mantıklı geldi böylesi bana...

Beğendiğin yatak örtüsüde güzelmiş nastasia...Bide yakından gör öyle almaya karar ver derim ben yerimseniben

tşk ederim cnm bende gidip görmek istiorum bi ama okdrda waktim olmuyor açıkçası netten fotosunu gösterip anneme aldırmayı düşünüorum o da anlar sanırım:):lepi:

Bu konuda yardımcı olamıyacağım güzelim.Ben yurtdışından aldım mikserimi.Markası bestron.Türkiyede bulunmaz sanırım bu marka yerimseniben

tşk ederim gene de cnmkaydirigubbakcemile2
bende en iyi mikserin philips ve braun olduunu duymuştum. teyzemler yıllardır braun kullanır kuzenlerede hep braun aldılar. bizim aile geleneği gibi bişey bakalım artık bende philipsi beğendim. aslında kırmızı mikserler çok hoşuma gidior ama görüntüden daha çok iişlewselli önemli...

canım ben blenderimi braun aldım.yerimseniben

1. tefal clipso düdüklü tencere,
2. banyo takımı, ( diş fırçalık, sabunluk, çöp kovası vs&#8230
3. philips GC 4640i azur ütü,
4. PHILIPS CUCINA HD2431 3in 1 IZGARA TOST MAKİNESİ (3 PLAKALI)
5. brillant lisu modeli yatak örtüsü 425 ytl
6. TEFAL 350W EL MİKSERİ 52 ytl
7. philips Meyve sıkacağı 700 W 2 litre HR1865
8. tefal Rondo 1000 Cam
9. Impression Line serisi su ısıtıcısı braun
10. philips Mikser HR1560

alacak listemi şöyle belirledim... bunlar hakkında fikri olan var mı acaba?

canım ben blenderimi braun aldım.yerimseniben

güle güle kullan cnm
ztn braun ve philipsin her ürünü başarılı yıllarca tık demeden çalışıo diolar... elektronik alet birasda şans işi ama verilen paraya değio gibime gelio... bir kez alıosun tam alıosun...kaydirigubbakcemile5

allahım delı olcamm acamıyom sıteyı yaa allah rızası ııcn bırı koysun su modelın resmını bıde kırmızı sıyah mı rengıı bana cok yakın onun mağazası adamda kek avlamak kolayy ben ucuzu kaparımm

bilg ekranın fotosunuda çekemiorum üff sinir geldi ordan painte yapıştırcaktım ama

gordum en sonunda bende bastakı nevresım takımını alcam 150 ytl modelın adı sahia yanlıs yazmadımsaa senınkının fıyatı cok uygun benım beğendım takım 950 ytl yatağın ustundekı elbıse mı perdemı adamda bılmıyoo oda hedıyye ben bı ay sonra evlensmm kesın bu yatak ortusunu alırdımm

ewt o da hoş, dekoratif şekilde koymuşlar sanırım. iide adam ozmn sana perde versin normalde wermezler hehe hemen alda kaçırma bari... benim beğendiğimde de 4 yastık ve bi dekoratif yastık gözüküo ama 2 yastık werilecekmiş öle dio madem öle ndn koyarsınız dierlerini... yakından gördün mü nası duruo senin beğendiğin? ben yakından bakamadım merak ediorum...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…