Günaydın kızlar.............
Okarauzum Kusura bakma yazını görmemişim...Allah hakkında hayırlısını nasip eylesin.
herkes nereye gitti yaa uyuo musunuz?
kızlar mikser ne aldınız ben philips Mikser HR1560 düşünüorum fikri olan var mı?
gunaydınn kızceler şu bahsettınız nevresımın adı neydı bıde ben bakemm barıı ayup olmasınn
aşkolsun kızlar hepinize cok kırıldım
o kadar ceyiz alısverisine dalmışsınız ki baska yazılanları görmüyonuz bile
senağlama
evet cnm brillantın bayisi bulunduğun şehirde varsa şanslısın
bnm bulunduğum şehirde ne yazıkki yok
nevresim ve pike takımların tamammı ?
bende henüz daha yatak örtüsü almadım onu en sona bırakmayı düşünüyorum
Beğendiğin yatak örtüsüde güzelmiş nastasia...Bide yakından gör öyle almaya karar ver derim ben yerimseniben
Bu konuda yardımcı olamıyacağım güzelim.Ben yurtdışından aldım mikserimi.Markası bestron.Türkiyede bulunmaz sanırım bu marka yerimseniben
tşk ederim gene de cnmkaydirigubbakcemile2
bende en iyi mikserin philips ve braun olduunu duymuştum. teyzemler yıllardır braun kullanır kuzenlerede hep braun aldılar. bizim aile geleneği gibi bişey bakalım artık bende philipsi beğendim. aslında kırmızı mikserler çok hoşuma gidior ama görüntüden daha çok iişlewselli önemli...
canım ben blenderimi braun aldım.yerimseniben
allahım delı olcamm acamıyom sıteyı yaa allah rızası ııcn bırı koysun su modelın resmını bıde kırmızı sıyah mı rengıı bana cok yakın onun mağazası adamda kek avlamak kolayy ben ucuzu kaparımm
gordum en sonunda bende bastakı nevresım takımını alcam 150 ytl modelın adı sahia yanlıs yazmadımsaa senınkının fıyatı cok uygun benım beğendım takım 950 ytl yatağın ustundekı elbıse mı perdemı adamda bılmıyoo oda hedıyye ben bı ay sonra evlensmm kesın bu yatak ortusunu alırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?