- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ewt o da hoş, dekoratif şekilde koymuşlar sanırım. iide adam ozmn sana perde versin normalde wermezler hehe hemen alda kaçırma bari... benim beğendiğimde de 4 yastık ve bi dekoratif yastık gözüküo ama 2 yastık werilecekmiş öle diomadem öle ndn koyarsınız dierlerini... yakından gördün mü nası duruo senin beğendiğin? ben yakından bakamadım merak ediorum...:asigim:
bern bğendımı yakından gormedım ama sıpars vermış adam gelcekmıs ama benımkıne cok benzerı gordum :1closedeyes: SILENAS model varya onu yakından gordumm cok harıkaydıı fıyatı 500 ytl nevresımde benım beğendımın aynısı oda dahıl nnevresımn 4 yastığı yatak ortusununde 2 ve 1 ssus olmak uzere 3 tane senınkınde neden 2 demıslerkıı sadece yatak ortusunu mu alcann o zmn doğrudur cnmbıde bıde ben bı pıke takımı gordum bı katalogta yok ınanımıycan ama ııcndekı yastık 10 12 arası var hemde super hem pıke olarak hemde yatak ortusu olarak kullanılıyoo yazlık kıslık yorganı var harıka bısey belkı onuda alırım krem rengı 425 ytl keske olsa gostersem ama resmı yokk sırnaşık şey
GÜNAYDIN BURCUCUM
DONDURMA KASELERİNDE ÇOK CİCİŞ AYRICAA:CüvCüv:
ben size günaydın dedimmmmm:dilcikar: bu gün sondan bir önceki sabahım burda dedim sallamadınızzzzz:1closedeyes:
günaydın cnm,
görmedim ama...
nereye gidiosun yaaa bizi bırakıp???
ben size günaydın dedimmmmm:dilcikar: bu gün sondan bir önceki sabahım burda dedim sallamadınızzzzz:1closedeyes:
tatım işe girdim yaaa sabahları olmayacağım artık senağlama yarın son sabah:çok üzgünüm:
ya neden benim cevaplarım hep bir üste geçiyor.... anlamadım gitti....
günaydınnn fıstık ezmemm benimmmŞeniz
diğerlerine küsümmm :dilcikar:
dondurma kaselerimi beğenmene çokk sevindim :sm_cool: iftardan sonra gel ellerimle sanada hazırlıyım aynısından :icecream:
off 10-12 yastık napcaz okdrını yaw... ama kullanışlı olur pike tarzındaysa ayy çok merak ettim gidip görmem lazım warmıdırki burada:) senin gördüğün modelde yatak örtüsü ve newresimmi 500ytl ... eğer öle ise harikaymış fiyatı... benim beğendiğimde yatak örtüsü iki yastık bi dekoratik yastık war... sadece duruo hemde fiyonklar hareket ve ayrı bi tarz katmış bencekaydirigubbakcemile2 ayy çok içime sindi bu model ama yakından beğenirmiyim bilemiorum... sen görmüüşsün kumaşlarınıda güseldir sen beğendiysen cnm ...
Tamam kuzum iftardan snra sendeyim
hazırla dondurmalarımııı :icecream:
1 ben saa küsüm :dilcikar: nedne mı dondrma kaselerın guzel demıstımm bısey demedın 2 ayy bu kızın yatak ortusuyle uğrasmaktanm gıorememıs olabılrım :1closedeyes:
3 senı en cok ben ozluycemm bılesınnn :teselli:
sız zıkkımm ne bılır msınız hee :mymeka: oruc deılem ama yıyemem benımm cnm cektı ayup susun bakemm kaydirigubbakcemile3
bu arada hosgeldın cnm benımmm :lepi:
kızzz kurban olsun sana dondurmalar.... cokacimcoook ben kendim hazırladım hemde alel acele dövdüğüm fındıkları dökmeyi bile unutmuşum düşün yani.... :roflol:
cnm evt bazı modellerı cok guzel ama bazılarında aksesuarlar guzel gosterıyo bence bak bı beğenırsen al olmadı benımkınden al kız maynak bısı valla
bıde evt sayısını bıle tam hatrlamıyom ama o pıke gercekten harıkaydıoı ınan hemen alcaktım ama alevle alısverıse cıkcazz kopcaz :dance: oyuzden para lazımm bıde bılezık alcam kendıme oyuzdden her gordumuı alamam hem benım bı sevgılım bılem yok yavas yavas alırmm ceyızı a.s
yatak başlığıda tamamlıyor bence bi de başlık mı almak gerek şimdi....
senin dediin model sahria mı ilk baştaki? o ne kdrmış cnm? bi gideyimde bakiim pek heweslendim... ayy kuzum yaa anladıım kdrıyla atlatamadınız sorunlarınızı... hayırlısı artık kısmet ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?