• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben çıkıcam canım yarım saat sonra masamı toparlıycam,yazamazsam iyi akşamlar yarın görüşürüz tatlıma.s.

ı akşamlar cnm bende cıkıymmmmmmmmm mucuxxx bu topıcık sahıbı olan sahıs nıye uğramıon kız hıc

ugur böcügü en gec sen degil galiba ben olacagım henuz tarih bile yok bizde kasımda askere gidecek nişanlım altı ay kısa diyorum ama uzun cıkarsa yandık :(

hade hayrlısı cnm sende benden once evlencen ya ben ölmek ıstıyom en gec ben mı evlenıyom ya 2009 mayıs hazıran :oklava:
sende ıns bıan once iş bulursun cnm azzda olsa yardımcı olursun ona annenıde anlıyom cunku aynı bızm gelınlerın anası gıbı sevmıyom ole ınsanlrı herseyı adet dıye erkek tarafına atanı nışan yapmıycak mısn

canım cok güzel bir model bulmuşsun
allah içine sindirsin güle güle giymeyi nasip etsin

gelinlik2.jpg

benım nışanlık modelı ön kısmı aynı bıde benden yandan katkat cıkıyoo

bende kına icin kırmızı istiyorum.
birde kendime bu sene nakıs kursuna gitmiştim bindallı işledim onuda giyecegim insallah.
fırsatım olursa resmini ceker gönderirim.

hazır kına gecesi muhabbeti açılmışken ben de bordo istiyorum elbisemi.Nişanlım askerdeyken bana kilis'ten binadallı getirmişti,onu giyicem o zaman tam üstüme göreydi umarım olur

bende kına icin kırmızı istiyorum.
birde kendime bu sene nakıs kursuna gitmiştim bindallı işledim onuda giyecegim insallah.
fırsatım olursa resmini ceker gönderirim.

ne güzel kendi binadallını işlemişsin.Bu arada geç olsun da güç olmasın Allah ağız tadı versin canlarım

ugur böcügü en gec sen degil galiba ben olacagım henuz tarih bile yok bizde kasımda askere gidecek nişanlım altı ay kısa diyorum ama uzun cıkarsa yandık :(

hayrlısı cnm bende 15 ay asker yolu bekledım senı cok ı anlıyom ama eğer önunde bı sayılı gun varsa o cok cabuk gecıyo buna ınan sımdı ben tam anlamıyla nışana odaklandım onun ıcın gun sayıyom nışandan sonrada düğün bellı olcek
nişanlığımı beğendıne cok sevındım ben dırek hayalımdekı nışanlığı ıstedım yanı vıtrınlere bakmadım ay bıan once olsada gysem :1hug:

nedense ben bındallı gymek ıstemıyom acaba cevremde hıç gıyen olmadığı için olabılır mı bılmem ama kısmet bakarım hangısı yakıscak ya kırmızı yada zumrut yesılı saten elbıse yada bındallı belkıde ıkısı

canım benim de çevremde kimse bindallı giymedi 2 ablam da giymedi ama ben bordp gece kıyafeti ardından da bindallı giyicem kısmetse

Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım görüşmeyeli?..
Nasıl gidiyor çeyiz alışverişi?
Ben bu aralar bişey alamıyorum:1no2:.Aldığım maaş elime geçmeden kredi kartına gidiyor.:kızgın:
Bu aydan itibaren kredi kartını protesto ediyorum.Gerekirse kırıp atacağım :oklava:

Günaydın kızlar
Ben bu aralar bişey alamıyorum:1no2:.Aldığım maaş elime geçmeden kredi kartına gidiyor.:kızgın:
Bu aydan itibaren kredi kartını protesto ediyorum.Gerekirse kırıp atacağım :oklava:

nerelerdesın kız sen yalnız bıraktın bızı :kızgın:
kredı kartı gereklı yerlerde kullanıldıkca guzel benım yok askımın 3dene bende zaten onunkıler bağımlılık yapıyo ona verdım mı dırek harcıyooo dıkkat et cnm gereklı yerlerde harca
ayakkabm nasıl

nerelerdesın kız sen yalnız bıraktın bızı :kızgın:
kredı kartı gereklı yerlerde kullanıldıkca guzel benım yok askımın 3dene bende zaten onunkıler bağımlılık yapıyo ona verdım mı dırek harcıyooo dıkkat et cnm gereklı yerlerde harca
ayakkabm nasıl

Sorma güzelim yaa.Hazır para gibi geliyor insana.Ama artık tövbee..
Nerelerde olduğuma gelinceee,pazar günü tatile çıkıyoruz ailemlea.s.Tatil alışverişi yapıyorum bu aralar :1rolleyes:
Ayakkabınada bayıldım.Bende dün buna benzer beyaz bi ayakkabı aldım.Yarın resmini koyayım siteye.yerimseniben

bende hıc bı alısverıs yapmıyomm nışan için para gerek bı yer kıralamak enaz 1000 yemek ıcmek bohca alısverısı falan oo btmez

bende hıc bı alısverıs yapmıyomm nışan için para gerek bı yer kıralamak enaz 1000 yemek ıcmek bohca alısverısı falan oo btmez

Biz evde aile arasında yaptık.
Biraz resmi bir nişan merasimi oldu ama tam istediğim gibiydi.
Ben kına gecemi salonda yapmak istiyorum bayanlar arası.Düğünümde oynamıyacağım için kınamda eğlenmek istiyorum.Nişanda sade oldu zaten.Bari kına eğlenceli olsun a.s

Günaydın kızlar

günaydın hoşgeldin bu arada senin evlilik ne zaman kısmetse

günaydın hoşgeldin bu arada senin evlilik ne zaman kısmetse

Günaydın canım hoşbulduk
.Benim durumum biraz karışık.Nişanlım özel okuldan tayin istedi.Tayini buraya çıkarsa ekim ayında düğün düşünüyoruz.Bide kpss ye girecek.Özelden tayin olmazsa kpss den atanmayı bekleyeceğiz.O da olmazsaaaa kasım ayında nişanlım kısa dönem askere gidecek.Gelincede düğün yaparız artık.

Günaydın canım hoşbulduk
.Benim durumum biraz karışık.Nişanlım özel okuldan tayin istedi.Tayini buraya çıkarsa ekim ayında düğün düşünüyoruz.Bide kpss ye girecek.Özelden tayin olmazsa kpss den atanmayı bekleyeceğiz.O da olmazsaaaa kasım ayında nişanlım kısa dönem askere gidecek.Gelincede düğün yaparız artık.

Anladım canım hayırlı olsun.Ben de kpss'ye giricem nişanlım da.Pek umudum yok benim ama şansımızı deniycez

Back
X