Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hade hayrlısı cnm sende benden once evlencen ya ben ölmek ıstıyom en gec ben mı evlenıyom ya 2009 mayıs hazıranklava:
sende ıns bıan once iş bulursun cnm azzda olsa yardımcı olursun ona annenıde anlıyom cunku aynı bızm gelınlerın anası gıbı sevmıyom ole ınsanlrı herseyı adet dıye erkek tarafına atanı nışan yapmıycak mısn
![]()
benım nışanlık modelı ön kısmı aynı bıde benden yandan katkat cıkıyoo
hazır kına gecesi muhabbeti açılmışken ben de bordo istiyorum elbisemi.Nişanlım askerdeyken bana kilis'ten binadallı getirmişti,onu giyicem o zaman tam üstüme göreydi umarım olur
bende kına icin kırmızı istiyorum.
birde kendime bu sene nakıs kursuna gitmiştim bindallı işledim onuda giyecegim insallah.
fırsatım olursa resmini ceker gönderirim.
ugur böcügü en gec sen degil galiba ben olacagım henuz tarih bile yok bizde kasımda askere gidecek nişanlım altı ay kısa diyorum ama uzun cıkarsa yandık![]()
Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım görüşmeyeli?..
Nasıl gidiyor çeyiz alışverişi?
Ben bu aralar bişey alamıyorum:1no2:.Aldığım maaş elime geçmeden kredi kartına gidiyor.
Bu aydan itibaren kredi kartını protesto ediyorum.Gerekirse kırıp atacağımklava:
nerelerdesın kız sen yalnız bıraktın bızı
kredı kartı gereklı yerlerde kullanıldıkca guzel benım yok askımın 3dene bende zaten onunkıler bağımlılık yapıyo ona verdım mı dırek harcıyooo dıkkat et cnm gereklı yerlerde harca
ayakkabm nasıl
bende hıc bı alısverıs yapmıyomm nışan için para gerek bı yer kıralamak enaz 1000 yemek ıcmek bohca alısverısı falan oo btmez
Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım görüşmeyeli?..
Nasıl gidiyor çeyiz alışverişi?
Ben bu aralar bişey alamıyorum:1no2:.Aldığım maaş elime geçmeden kredi kartına gidiyor.
Bu aydan itibaren kredi kartını protesto ediyorum.Gerekirse kırıp atacağımklava:
günaydın hoşgeldin bu arada senin evlilik ne zaman kısmetse
Günaydın canım hoşbulduk
.Benim durumum biraz karışık.Nişanlım özel okuldan tayin istedi.Tayini buraya çıkarsa ekim ayında düğün düşünüyoruz.Bide kpss ye girecek.Özelden tayin olmazsa kpss den atanmayı bekleyeceğiz.O da olmazsaaaa kasım ayında nişanlım kısa dönem askere gidecek.Gelincede düğün yaparız artık.
uğurböcüğü çok hoş ayakkabın iyi günlerde giy canım