2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

güselmiş cnm seninkide baya kullanışlı... güle güle kullan...
fiyatımı düşmüş... 830a geilo sanırım

güselmiş cnm seninkide baya kullanışlı... güle güle kullan...
fiyatımı düşmüş... 830a geilo sanırım

tam takımı mı 830 a geliyor..:1shok: hmm ben yaz başında almıştım düşmüş olabilir..ne yapalım taksitle anca öerim diye o zaman almıştım..olsunn..

tam takımı mı 830 a geliyor..:1shok: hmm ben yaz başında almıştım düşmüş olabilir..ne yapalım taksitle anca öerim diye o zaman almıştım..olsunn..

dmkki tam sezonunda almamak gerek... bahara kalmadan eksiklerimizi bitirmeliyiz sezon kapandı indirime girer herşey...

dmkki tam sezonunda almamak gerek... bahara kalmadan eksiklerimizi bitirmeliyiz sezon kapandı indirime girer herşey...

bu arada bellonada uyku setlerinde kısa süreliğine kampanya başladı..ama stoklarla sınırlı sayıda gelmiş kampayalı uyku setleri..169 dan 99 inmiş..Ben bir tane aldım..Dİğer gelen kampanyalılar hoşuma gitmedi bir tek aldığımı beğendim.İhtiyacınız varsa bakın derim tükenmeden.

zewk meselesiii...
beğenmeni beklemiyordum ztnÇok üzgünüm çoookcokacimcoookkafamçokkarıştı

yok cnm dökülmezmiş... hem ayrıca ztn özel günlerde kullanacağım çıkıp üstünde [/COLOR]tepinmeyecem yalülülülülülü
ayrıca mak. yıkanabilior dier şata fatlı yatak örtüleri kuru temizlemede anca temizlenio...

nerden bılıyonn :jeyyar:
ı barı gule gule kullann kaydirigubbakcemile3

kahve-turkuaz-imaj.jpg

bende bunu aldım 180 ytl 20ytl takstlee
orgu battanıyelıı

bıde brıllantın sarıa modelı beğendım cok harıkaa bı yatak örtusu ama suan alamam once koca bulam enson yatk ortumu alcam ama bu modelın nevresımını alcam 150ytl saten krem rengı resım koyamadım sıteden bakın cok harıkaa

bıde brıllantın sarıa modelı beğendım cok harıkaa bı yatak örtusu ama suan alamam once koca bulam enson yatk ortumu alcam ama bu modelın nevresımını alcam 150ytl saten krem rengı resım koyamadım sıteden bakın cok harıkaa

hakket sen önce koca bulsana laelaelaelaelae

çok tatlı yaa mavi kahverengi nevresim takımı bende ikisi arasında kalmıştım turuncu-gir ve kahve mawi
ama ben dierini aldım:)
soradan bunuda almayı düşünüodum ama sewgilim izin vermio çünkü çok fazla nevresimim oldu... güle güle kullan böcükcüğüm...
o dediin yatak örtüsüde harika bende beğendim...
ama ben lisu modeline aşık oldum... ama almayacağım...

bu arada bellonada uyku setlerinde kısa süreliğine kampanya başladı..ama stoklarla sınırlı sayıda gelmiş kampayalı uyku setleri..169 dan 99 inmiş..Ben bir tane aldım..Dİğer gelen kampanyalılar hoşuma gitmedi bir tek aldığımı beğendim.İhtiyacınız varsa bakın derim tükenmeden.

benim yok uyku setim açıkçası almayı düşünmüyorum onun yerine yorgan almak istiorum... ama bakarım bi fiyatı iimiş... tek yorganı vermiolar bu fiyata... tşkler cnm

bu arada nişanı nasıl yaptınız siz evde falan mı..Biz önce ev diye niyetlenmiştik sonradan birden büyük nişana çevirdik..

biz daha nişan yapmadık cnm... askerde aşkım gelince olsun dedik...
şubatta olacak kısmetse... ben aslında ewde küçük bi tören istiorum ama ewimiz uygun deil ailesi kalabalık bizimde öle... sığılırmı bilemem... onun için salon olsun diorum ama karar weremedim yani gereksiz gibide gelio... fazla masraf gibi... onun yerine eskiğimi alırım...
bakalım zmn ne gösterecek...

biz daha nişan yapmadık cnm... askerde aşkım gelince olsun dedik...
şubatta olacak kısmetse... ben aslında ewde küçük bi tören istiorum ama ewimiz uygun deil ailesi kalabalık bizimde öle... sığılırmı bilemem... onun için salon olsun diorum ama karar weremedim yani gereksiz gibide gelio... fazla masraf gibi... onun yerine eskiğimi alırım...
bakalım zmn ne gösterecek...

ben de hep düşündüm..bizim geçmişim 6 seneye dayanıyor.6 sene boyunca evde yapalım dedim.ama iş başa düşünce dediğğin gibi kalabalık olacağı anlaşılınca birden işler değişti işte..

bu arada kuzular ben kaçar... yolculuk var gene otobüsü kaçırmayım... hftaya görüşmek üzere...
burcucuğum şu an burada yoksun ama okursun eminim.. soner arıcanın seni sewiyorum şarkısı harikaymış ben onu dinlememişim daha önce düğünde ilk dans için gerçkten çok anlamlı bi şarkı bende kullanabilirmiyim:)
çok öptüm sizleri hoşçakalın...

aynen öle aman şu kırılmasın aman bu kırılmasın diosun ozmnda salon gerekio en az 100 kişi oluo yakın akrabalar ozmn ew kaldırmıo hepsini... bakalım nası olacak...hayırlısı yaşayıp görecez...

Back
X