2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bu arada kuzular ben kaçar... yolculuk var gene otobüsü kaçırmayım... hftaya görüşmek üzere...
burcucuğum şu an burada yoksun ama okursun eminim.. soner arıcanın seni sewiyorum şarkısı harikaymış ben onu dinlememişim daha önce düğünde ilk dans için gerçkten çok anlamlı bi şarkı bende kullanabilirmiyim:)
çok öptüm sizleri hoşçakalın...

canım şimdi geldim ve sen gitmeden gördüm yazdığını umrım sende benim yazdıüğımı okursun... tabi büyükk zevklee onur duyarım kullanmak istersenn yerimseniben zevklerimiz uyuştuğu için ben sana özellikle dinlemeni tavsiye ettim a.s.

doğru diyon böcük elini sallasa ellisiiiiigamyoncuiremsu

aslında cok ama hyrlısı olsunn napalım her kızı 1000 kısı ıster 1 kısı alıyoo sözlumden ayrılınca ara verdım bu olaylara ama 2,5 yıllık berbarlığım vardı bıryle sozlumden once o evlenmek ıstıyoo ama ben dusunuyom hayrlısı bakem :utangac:

aslında cok ama hyrlısı olsunn napalım her kızı 1000 kısı ıster 1 kısı alıyoo sözlumden ayrılınca ara verdım bu olaylara ama 2,5 yıllık berbarlığım vardı bıryle sozlumden once o evlenmek ıstıyoo ama ben dusunuyom hayrlısı bakem :utangac:

her şeyin hayırlısıııı tatlımmmm a.s.

KIZLAR ÇEYİZİNİZDE PİKELERİNİZ TAMAM MI ? ÖNÜMÜZDEKİ AY PİKE VE NEVRESİM TAKIMI ALIYIM DİYORUM BENDE. BEĞENDİĞİM PİKE TAKIMLARINDAN BAZILARINI EKLEDİM SİZLERE DE FİKİR OLSUN DİYEhihoyyyt​
1212491647017063blm9.jpg
1212491376970958bng1.jpg
1212490849193517bjf4.jpg
1212492482789115brs2.jpg
1212493097497253bhe2.jpg
1212491309903885bwi1.jpg
1212491135410006bql7.jpg

KIZLAR ÇEYİZİNİZDE PİKELERİNİZ TAMAM MI ? ÖNÜMÜZDEKİ AY PİKE VE NEVRESİM TAKIMI ALIYIM DİYORUM BENDE. BEĞENDİĞİM PİKE TAKIMLARINDAN BAZILARINI EKLEDİM SİZLERE DE FİKİR OLSUN DİYEhihoyy

canım anladığım kadar ççekli şeyleri seviyorsunn :dance:

gerçek benim çok büyük çiçekli tarzım değilde.. 2.si çok sevimli geldi. çıtı pıtı bişiy... ben olsam onu alırdım.. :sm_cool:​

kizlar ya ne kadar iyisiniz fikir alisverisinde bulunuyorsunuz birbirinize yardimci oluyorsunuz
iyiki bende bu siteye üye olmusum yazilarinizi okuyorum ne yazikki benim cevremde evlilik öncesi evlilik hazirlariklari dügün es koca filan felan konusabilecegim insan pek yok burasi benim icin gereckten cok faydali oldu hepinize tesekküler

KIZLAR ÇEYİZİNİZDE PİKELERİNİZ TAMAM MI ? ÖNÜMÜZDEKİ AY PİKE VE NEVRESİM TAKIMI ALIYIM DİYORUM BENDE. BEĞENDİĞİM PİKE TAKIMLARINDAN BAZILARINI EKLEDİM SİZLERE DE FİKİR OLSUN DİYEhihoyy

canım anladığım kadar ççekli şeyleri seviyorsunn :dance:

gerçek benim çok büyük çiçekli tarzım değilde.. 2.si çok sevimli geldi. çıtı pıtı bişiy... ben olsam onu alırdım.. :sm_cool:​

cnm ewet doğru tespit kaydirigubbakcemile3 3 ve 4. sıradaki pikeleri beendim ben

kizlar ya ne kadar iyisiniz fikir alisverisinde bulunuyorsunuz birbirinize yardimci oluyorsunuz
iyiki bende bu siteye üye olmusum yazilarinizi okuyorum ne yazikki benim cevremde evlilik öncesi evlilik hazirlariklari dügün es koca filan felan konusabilecegim insan pek yok burasi benim icin gereckten cok faydali oldu hepinize tesekküler

paylaşımlar evlilik hazırlığını daha da zevkli hale getiriyor fmk
herzaman bekleriz cnm bizle evlilik hazırlığıyla ilgili aklına takılan takılmayan her mevzuyu paylaşabilirsinkaydirigubbakcemile5​

canım aramıza hoşş geldinnn :1hug: evet burda herkes samimi duygularını yazar,zor günde destek olur ve herkes birbirini severrr.... a.s.

gel sen benım kanatlarımın altınabakem :jeyyar: oşgeldın a.s. ne dmeek yaa bazen bırbırımızın sevmedı urunlerı bıle almıyoruzz
elısaa cok beğendımm cnm ne kadrmıss :uhm:

ben geldimmm

kızlar makinam göçtü ve bir haftadır bilgisayarsız kaldım.
sizleri cok özledim simdi 60 sayfa yazdıklarınızı okuyacagım.

bu arada dogum günün kutlu olsun canım
senin dogum gününü hiç unutmam bak cunku nişanlımınla aynı tarihler

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Aşk OLsun

Pastammmm nerdeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu Gün Benim doğummmm Günümmmm
:sm_cool: :teytey: :dance:

evet geldim 60 sayfayı tek tek okudum ama hepinize cok kırıldım arkadaslar.
bir haftadır yokum özlem nerde diyen bile olmamış senağlama
gündüz olmayınca gecede cevap yazmanın anlamı yokmus onu anladım :kızgın:

kız sen akşamlrı olurdun bendde artık oluymm ama sen yoksun zaten genelde msn kullanıom
ben senı dusundum anacımm ama sessız ondan yanı

Günaydın kızlar....Hayırlı haftalar iyi çalışmalar...Şafak 312
Topic ismi güzel olmuş ama topicte ilkbahar gelinleride var.
Acaba 2009 gelinlerimi olsaydı topic ?

turuncu sendde taktın topıc adına sen sonuna bakk gelınler yazıyomu tmm oldu bıttı ne etcen sen gerıısnı
neyse nasılsınnn

günaydın kızlar çok soğudu hava bu hafta da bir geçse haftaya tatil yapıcaz ne güzel.

Bu arada okarauzum çok üzüldüm düşündüklerin için .Geçen hafta çoğunlukla siteye giremedik canım benim böyle düşünme

of ben cok kararsızm ya acaba ıcerden avans cekmyeıp bayram donusu aylık alıp bılesık mı alsam yoksa avans alıp kendıme gıysı falan mı alsamm sız olsaydnızı napardınzı laa akıl verın baa

of ben cok kararsızm ya acaba ıcerden avans cekmyeıp bayram donusu aylık alıp bılesık mı alsam yoksa avans alıp kendıme gıysı falan mı alsamm sız olsaydnızı napardınzı laa akıl verın baa

canım bilezik almanı tavsiye derim.Bu arada geçmiş sayfaşlarda okudum kız ben haftasonları burda olmaıyorum ki bilmiyor musun sen hee:1hug: yoksa merka etmez miyim çeyizlerini ben sadece işteyken girebiliyorum netim yok evde bilgisayrımda evlenince olacak inşallah

canım bilezik almanı tavsiye derim.Bu arada geçmiş sayfaşlarda okudum kız ben haftasonları burda olmaıyorum ki bilmiyor musun sen hee:1hug: yoksa merka etmez miyim çeyizlerini ben sadece işteyken girebiliyorum netim yok evde bilgisayrımda evlenince olacak inşallah

saol cnm :ecrin_bebek: bende elbıse alacak bırını bulurm :jeyyar:
ayy desene cok sey kazrcan neyse bende akşam resımlerını cekrım senın ıcn koyarım buraya sen uzulme haa sımdık bıd eben tum parama bılezık alırsam senlen ne zmn cıkcaz alısverıse anacımmm -tatlicadiarzu-

1005134ri0.jpg

1005139hk8.jpg

işte bu da yatak örtüsü yerine aldığım pikeli nevresim takımı... özel günlerde ilk gece vs bunu sermeyi düşünüyorum kızlar... ben öyle yatak örtüsüyle falan uraşamam gelinlik gibi olanlarıyla... ztn pacthwork yatak örtüm war onu kullanırım günlük veya o tarz alırım başka bi tane daha... ztn 2 tane peluş battaniyem, 3 tane pikeli nevresim takımım war onların pikelerinide kullanırım günlük yatak örtüsü olarak tamamdır... sonra dier şata fatlıları nereye kaldıracam... araştırdım alanlar ilk bikaç ay ya kullanmışlar ya kullanmamışlar sora bazaya gitmiş... bende gereksiz gördüm bu daha kullanışlı geldi bana... bakalım sizler beğenecekmisiniz...
bu arada bunu ankda bi çeyiz mağazasından 365e aldım... bolu evkurda ise 333ytl idi... bilginize...

Canım güle güle kullan ben de çok beğendim Ankara'da nerden aldın acaba kuzum? Ben de bakayım bi. Ben de dediğin gibi öyle şatafatlı şeyleri istemiyorum çünkü yerimseniben

Back
X