aaa okarauzum burda hem de gündüz hoşgeldin canikom
hosbuldum canım
banka işlerimi halletmek icin geldim kaldım burda
evdede işler beni bekler oruclu olunca temizlikte zor geliyor
okaaruzum yenı adı ben koydummm içindekı harflerle adı ne bılmıyomde neyse caktrma kız
kız allah iyiliğini versin senin hiç güleceğim yoktukaydirigubbakcemile3 peki okarauzum anlıyor mu ona cevap veriyorsun kız üstüne alınmıyordur kikaydirigubbakcemile3
valla canım haklısın hic üzerime alınmadım hani
bu arada ismim özlem
okarauzum üzüldüm canımnişanlında hatalı biraz sana teklif etmesi gerekirdi tatlım neyse onunda toyluguna verelim artık.. evlendiginizde bu zamnları unutturur insallah nişanlın , canımm. a.s.
alevcim gecmıs olsun , annen en kısa zamanda saglıgına kavusur insallah..
bu arada banada teklif edildi ya set alalım yada takım elbise alalım die ama ben istemedım cunku zaten alınmıstı ( ben spor giyinirimde) , bunların yerıne ihtiyacım olan birseyı alsak olmazmı dedım kabul ettıler bende nişanda bana aldıkları takımın altına kışlık klasık bot istedım yarım topuklu birde deri yıne klasık mont aldılar ..Allah razı olsun yok illaki şu olcakta diyebilirlerdi sonucta .. montla botum var ama spordu takımın altına guluc dururdu ikiside .. ölelıkle işte kızlar..
benimde gorumcem aralıkta dogum yapacak , hem kendısıne hemde bebişine bişiler oruyorum pek katılamıyorum aranıza ama takipleyim tabiki :)) a.s
baktım böcük
kızlar set konusunda ne düşünüyorsunuz ben diyorum ki hani kolyesi göğüs kısmına doğru v şeklinde gelen setler var taşlı oluyorlar hani ışıl ışıl acaba onlardan mı alsam yoksa başka türlü birşey mi kullanışlı olur mı bilmiyorum işte.Nişan yüzüklerimizi alırken bir tane görmüştüm böyle çiçekli ortalarında daş vardı dal dal çok değişik çok şıktı tam boynuna yapışıyor ama bilmiyorum işte o zaman bakınca kararım değişir belki
ben nışanımda olmazda nışandan sonra askıma derım bana o senın dedın gbı dallı şöle dağılan bısey ıstıyomm ama taslı deıl hem parada ağır hemde düşüyo
düğünde 22 24 ayar ıstıyom cok sarı bısey ama paar eden alcamkı ılerde ev alıkenn yaad bısey alırkn işe yarasın zaten cok takılmaz setler
okudun demı bak haklıyım alınmış ıste ustune
baktım böcük
kızlar set konusunda ne düşünüyorsunuz ben diyorum ki hani kolyesi göğüs kısmına doğru v şeklinde gelen setler var taşlı oluyorlar hani ışıl ışıl acaba onlardan mı alsam yoksa başka türlü birşey mi kullanışlı olur mı bilmiyorum işte.Nişan yüzüklerimizi alırken bir tane görmüştüm böyle çiçekli ortalarında daş vardı dal dal çok değişik çok şıktı tam boynuna yapışıyor ama bilmiyorum işte o zaman bakınca kararım değişir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?