Ben evimi yerleştiricem görmek isteyen buyursun gelsin
heh benımkısıde senın gibi dusunuyor canım.. ama evım baska sehırde olcak onca millet nası gelsın yaws.. ama aynıs ehırde olsak dedın gibi ne sercem bakmak isteyen gelsın derdim :))) bakalım zaman ne gostercekk
canım bence pek gogus kısmına gelmesin biraz daha kısa olanlara baktabı bu benım fıkrım .. nişanda bana alınan sette senınd edın gibiydi çunku ben öle istemıstım :)))) ama sonradan pişman oldum.. :)) ya ustum ggus hızasındaydı ama bakıyorum içime kacıyor yanı gozukmuyordu kolyenın ucu .. sinir oluyodum bendee.. biraz daha boyun hızasında alırsan hem içine kaçmaz hemde herkes gorur :)) anamm anlatamadım bılıom yaws işte içine kacıyor yanı gıydın gıysının altında klıyor ustune çıkmıyor .. a.s.
abba canım düğün tarihin nedir senin?
canım bende evlılık takvimi yapem dedim ama yinem olmadı yawss demısım 40hafta sen nasıl ayarladım solersin dimi bana
aslında kaynanamlar eylul olsun diordu ramazandan sonra.. bende dedımkı benım kuzenler var yurtdısında çocuklugum bir gecti gormezlerse bana çok kırılırlar temmuz olsun.. nişanlımıda ikna etmıstım guzell neyse benım sozumu dınlemedi bu ama Allah işte burnu surtuldu işyerınde birtakım dertleri olustu dugun tarıhı temmuz basa cektik busekılde.. haziran sonu temmuz bası dıyoruz kaydirigubbakcemile2 ikimiz konustuk bayramda annesinin yanına gidince konuscak ama yine deişir gibi geloo yaa hadi hayırlısı... annem (kaynanam) benıde cagırıyor bayramlık el opmeye ama kendı babam buna karsı çıktı olmaz öle sey bizde adet deil dedi .13.30saatlık yola gondermem senı dedi anlıcan kaldım bayramda kendı annemlerin yanındayım ama tlf ederim yinee tabiki:))
bendede suan till secenegi var onceki işaretli oldunda 0days oluyordu :S anlamadım valla bişeee:) canım ben çıkıyorum annem carsıdan geldı benı burda tutmaz sonra goruszzz optumm cok... a.s.
canım dmeek şarjlı süpürgede arzum'a karar verdin.Geldi ürünlerin nerden aldın canım.Arzumu denedin mi?çok meraklı oldum birden dimi
turuncu nerdeydın laa senn
aldıklarını gule gule kullan memnun kalırsan bende alırım naılsa sendn sonra evlencemmm
TuRuNCum almışsın sonunda şarjlı süpürgeniiii hihoyyyt Güle güle kullan hhepsini canım. Eee fakirden vazgecmissin gördügüm kadarıyla. Ben de hala kararsızım ne alsam diye düsünüyorum... Annem karar ver de alayım şarjlı süpürgeni de cıksın aradan diyor fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?