2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ahh ahh su askerlik olayımız belli olsada bende dügün tarihimi bilsem
alevcim günler cabuk gecer merak etme en azından tarihiniz belli [

QUOTE=alevesen;3947251]canım benim olsun sevdiğinin yanında olacaksın.Üzüldükçe bunu düşün.Ben aynı şehirde olucam çalışıcam ama ailemden ayrılmak bana zor gelecek şimdiden kötü oluyorum hemen diyorum bak onun yanında olucam yıllardır beklediğim günler falan diye avutuyorum kendimisenağlama
Bu arada artık 8 rakamını göremiycem çünkü 7 ay 29 gün var[/QUOTE]

cok güzel bir set bana fiyatıda uygun geldi
60 parca icin iyi dimi arkadaslar

QUOTE=CBeLL;3948254]Tatlım kırmızısı yok malesef bu iki rengini gördüm ben başka sitelerde de.
Modelin adı Schafer SHF-251 60 Parça Kare Porselen Yemek Takımı bakmak isteyen arkadaşlar için 60 parça ve fiyatı 135 ytl civarında ama porselen yerimseniben
[/QUOTE]

bende istiyorum CBeLL cok begendim
hangi siteden begendin nerden alacaksın banada bilgi verirmisin lütfen

kızlarrr bakın medıneden yarıdmıstedım resımlerı koyduu ceyısten bıkac bıseylerr dah cok resım vardı ama gece uğrasamadıkk sonra ıns

gunaydın kızlarr kaydirigubbakcemile
valla akşam yuklemek ıcın cok uğrastım url adresı olmadığı içinde medıneden yardımııstedım
ceyıs resımlerımde bazılarını yukledı saolsunnn sızın ıcın gecenın körunde uğrastıkk :1closedeyes:
ılk bastakı kalplı ablamın bana hedıye aldığı klozet takımıım
yemek takımım ctal kasık ve gunluk uclu tencre setımı koydum tam set tencere setımde var mutfak takımım dantel ve pıke kanavce ıslemelı koydum daha resımler var ama sonra koycama.s.

canım senin olduğunu anlayamamıştım hepsi çok güzel Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
bu arada kalpli olan klozet takımı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…