2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

sıcel yaa bulamadım o modelı neyın ıcınde porselen takımların mı eğer oleyse kacncı sayfa laa

turuncum harika şeyler almışsın..
Rabbim güzel günlerde , ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin

philips ızgara bende almayı dusunuyorum acıkcası çok guzeller aldıkların canımmm a.s.
iyi gunlerde kullanman dilegiyle..
heh aklıma geldi cbellcim bende gundeligi camdan aldım arkopel sanırım :) 30parca 6sar 6sar yeter bana die dusundum :))
hadi misafirlikleri aldık şimdi sıra geldi gundelıklere zorr anamm işimizz zorrr.. desemde benımkısı nerdeyse butun ev esyasını aldı bende ogrencıyım daha baba parası yıyıorum şimdilik elımden bişey gelmesede bende calıstımda onun parasını bankaya koycaz benım kazandıgım parayı harcıcaz öle yapmayı dusunduk :asigim: aşkımaa herşeyy fedaa...

sıcell kız bana cok yakın o mağaza aynı caddeyız normalde toptan satıyorlarmıs ama mağazasını sordumm dedılerr
alev kız gtcemız caddede bundan satılıyo porselen takımdan

heh aklıma geldi cbellcim bende gundeligi camdan aldım arkopel sanırım :) 30parca 6sar 6sar yeter bana die dusundum :))

Canım ben aslında Luminarc istiyorum ama beğendiğim modeli Türkiye'de satılmıyor malesef. Ben de günlük kullanımı en son almayı planlıyorum, olur da o model de gelir diye kaydirigubbakcemile3

QUOTE=libra;3948519]turuncum harika şeyler almışsın..
Rabbim güzel günlerde , ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin [/QUOTE]

Saol güzelim..Hepimizde güzel günlerde kullanalım inşaallah aldıklarımızı a.s.

turuncu superler anacım ızgara hele nekadar?
sıcel buldumm cnm saol

canım ızgara 123 ytl

Canım ızgarayı cbell in tavsiyesi ile aldım.Philips alacaksın bu modeli tercih et derim bende yerimseniben

kızlar aklıma takıldı ? evlılık hazırlıgındakı mehır için yazılanları okudum ...
sizler mehir için isticeksınız ?? kafanızda belli bir miktar yada meblağ var mı??
kasımda imam nikahım olcak :asigim: ama yaza dugun :))))

bunlar harika canım pembelisine bayıldımm ama benim günlük takım kapasitem doldukafamçokkarıştı abartmayayım diyorumkaydirigubbakcemile3

bunlar harika canım pembelisine bayıldımm ama benim günlük takım kapasitem doldukafamçokkarıştı abartmayayım diyorumkaydirigubbakcemile3

abba canım çok kibarmış iyi günlerde kullan resimler için de çok teşekkür ederim:1hug:

alevcim öenmli deil lafı olmaz tatlımmm :1hug: yerimseniben
senın dedın dalla gullu olanda tahmın edebılıyorum onlarda çok guzel oluyor , alırsan şimdiden hayırlı olsun vee iyi gunlerde kullanman dilegiyle .. a.s.

canım o çüçekli olan normal setlerden çok raklıydı kolyesi böyle boynuna çiçekler serpiştirilmiş gibi duruyordu.Ama diğer modellerde de hoş modeller var.İyi dileklerin için teşekürler

kızlarr bunları sadece nettenmı bulucaz.ben almak ıstıorum cok begendımmmmmmmmmmmmm:)))))yada gercekten bulabılen varsa para yollarım bana alsın (böcuk nan sen bılırsınnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…