- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Kızlar iyi dilekleriniz için hepinizide teşekkür ediyorum.Allah hepimizede bu hevesle aldıklarımızı iyi günlerde kullanmamızı nasip eylesin
Bugün kendime philips ızgara ve sinbo baskül siparişi verdim.Size onlarıda göstereyim
Saol güzelim..Yardımların için ayrıca teşekkür ederim a.s.
heh aklıma geldi cbellcim bende gundeligi camdan aldım arkopel sanırım :) 30parca 6sar 6sar yeter bana die dusundum :))
turuncu superler anacım ızgara hele nekadar?
sıcel buldumm cnm saol
philips ızgara bende almayı dusunuyorum acıkcası çok guzeller aldıkların canımmm
iyi gunlerde kullanman dilegiyle..
heh aklıma geldi cbellcim bende gundeligi camdan aldım arkopel sanırım :) 30parca 6sar 6sar yeter bana die dusundum :))
hadi misafirlikleri aldık şimdi sıra geldi gundelıklere zorr anamm işimizz zorrr.. desemde benımkısı nerdeyse butun ev esyasını aldıbende ogrencıyım daha baba parası yıyıorum şimdilik elımden bişey gelmesede bende calıstımda onun parasını bankaya koycaz benım kazandıgım parayı harcıcaz öle yapmayı dusunduk aşkımaa herşeyy fedaa...
sıcell kız bana cok yakın o mağaza aynı caddeyız normalde toptan satıyorlarmıs ama mağazasını sordumm dedılerr
alev kız gtcemız caddede bundan satılıyo porselen takımdan
Kızlaar, az önce günlük kullanım için yemek takımı ararken aşağıdaki setleri gördüm. Günlük yemek takımı için değil belki ama çaya falan bir misafir geldiğinde olabilir. Çok güzel desenleri var. Bakın bakalım beğenecek misiniz?
Kızlaar, az önce günlük kullanım için yemek takımı ararken aşağıdaki setleri gördüm. Günlük yemek takımı için değil belki ama çaya falan bir misafir geldiğinde olabilir. Çok güzel desenleri var. Bakın bakalım beğenecek misiniz?
alevcim sana dun bahsettım setin seklını koyuorum.. gundelık nıyetıne takmam için almıslardı..
kolye ve kupeler..
yüzügüm..
yzugum
kızlar ben su gunluk ıcın dedıgınız yemek takımlarını cok begendım fıyatlarını bılen varmı?
abba canım çok kibarmış iyi günlerde kullan resimler için de çok teşekkür ederim:1hug:
alevcim öenmli deil lafı olmaz tatlımmm :1hug: yerimseniben
senın dedın dalla gullu olanda tahmın edebılıyorum onlarda çok guzel oluyor , alırsan şimdiden hayırlı olsun vee iyi gunlerde kullanman dilegiyle .. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?