nastasia.. bardak takıntın olduğunu okudum bende sendenim cnm:)) evi bardak doldurdum ya ama napiim çok güzel renkler modeller oluo görünce dayanamıyorum:)))
istanblue tatlım aldıkların çok güzel güle güle kullanırsın inşallah.yalnız bişi sorcaktım masa örtün neyin ? ve acaba fıstık yeşili var mı :))
ewt acayip takıntı dayanamıyorum... direk yöneliorum bardak raflarına nerde olursam olayım...
aldıım bardakları da unutuyorum sonra... hatta geçenlerde mavi bi bardak beğendim tam alacaktım annem aldın ya onlardan aynısından war 12 tane dedi...untumuşum
bi de aldımmı takım olsun die 6 veya 12 tane alıyorum... genellikle 12 almaya çalışıyorum ama...
güle güle kullanmak nasip etsin Allah bize cnm
bende çeyizimden resimlerini bulabildiklerimi ekliim umarım beğenirsnz arkadaşlar
bu blenderım moulinex
mutfak masa örtüm (kahvaltı takımımla beraber almıştm lilalı pembeli takımım)
narenciye sıkıcağm
rondom
elektrikli süpürgem
ütüm (benimki mavi)
canım allah hepsini en mutlu günlerinde kullanmak nasip etsin inşş.... Şeniz
hepsi birbirinen sevimliii :1hug:
teşekkürler burcu özgecim inşallah hepimiz mutlu huzurlu yuvalarımızda gönlümüzce kullanrz aldıklarımızı
çok fazla örtü sevmem ama yemek yerken kullanmak için bi tane dertsz istiyorum bakıcam linense
ay gercekten çok ciciymiş nastasia almak lazm bunlardan da
yaw kıslar bişey sorcam tek kişilik nevresim battaniye pike yorgan almak istiyorum misafir gelrse yatıya kullanmak için hepsinden 2 çift yeter mi???
bende iki çift almayı düşünüyorum cnm.
şimdi önemli olan konu şu, benim ailem ve eğer kısmet olurda ewlenirsek eşimin ailesi aynı ilde olacaz. bu durumda bize öyle yatılı misafir pek gelmez. anca arkadaşlar, kardeşlerimiz falan onlarda laf olsun diye... onun için yeterli olacaını düşünüyorum... siz eğer uzakta oturacaksanız, gidip geleniniz çok olacaksa yetmeyebilir cnm... ayrıca hemen herşeyi alma öyle ilk başta 2 çift yeterli gibi sora duruma göre bakarsın... ewinde onları koyacak yerin olup olmaması da bence önemli...
çok haklısın arkadaşım bizde aynı ilde oturcaz ailelern yatıya gelme durumu pek olmaz eş dost arkadaşlar için düşünmüştm ben ama dediğin gibi 2şer çift yeterli evimi de çok fazla doldurmak istemiyorum bi de kaç yastk aldnn ya da almayı düşünüyosn
ama kesinlikle baza almalıyım yatak odası takımlarnda eğer baza diilde karyola varsa içine baza yapabiliyolarmış bunu öğrendiğim çok iyi oldu yatakla ilgili ne varsa baza altna koymayı düşünüyorum yastk yorgan vb. bence yerden büyük tasarruf
bizim evde hiç yapılmış yün yorgan kullanılmaz hep uyku seti, elyaf yorgan falan kullanılır. ama daha sağlıklı diyorlar bana hiç kullanışlı gelmiyor el yapımı yorganlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?