2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bende 25 Temmuzda evLeniyorum inşaLLah :) Şimdiden başLadık hazırLıkLara o kadar çok şey Lazım ki Liste çıkarmaya korkuyorum çok uzun olucak diye :)

kızlar ben ewlemek istemiorum...
korkmaya başladım...
sanki aşırı bi sorumluluk altına girecekmişim gibi hissediyorum...
böle sorumsuz ve sorunsuz hayata okdr alıştımki...
tmm bazı sorumluluklarım ve sorunlarım var ama gene de ne biilim...
aman çok kötü bi ruh hali içindeyim...
2011e ertelemek istiorum

bende 25 Temmuzda evLeniyorum inşaLLah :) Şimdiden başLadık hazırLıkLara o kadar çok şey Lazım ki Liste çıkarmaya korkuyorum çok uzun olucak diye :)

hoşgeldin cnm...
al al bitmiyor gerçekten...
ama ne kdr alırsan al asla herşeyin tam olmayacak...
mutlaka bişeyler unutulacak:CüvCüv:

nastasiacım , bazen bende de oluyor böyle düşünceler
ama sevdiceğimle aynı evde yaşıyacağımı düşünmek rahatlatıyo beni
sen evlendiğinde ailenle aynı şehirdemi yaşayacaksın yoksa farklı bi şehiremi gelin gidiceksin kuzum ?

evet ztn aynı ewde yaşamak, uyyandığımda ilk sevgilimin yüzünü görerek güne başlama düşüncesi benimde hoşuma gidiyor. ama ne biliim işte böyle zormuş evlilik gibi geliyor
ailemle aynı ilde yaşayacağım tatlım, başka ilde yaşıyorum ztn evlenince inş. ailemin bulunduğu ile gelicem:ecrin_bebek:
bu düşünce hoş ama... bi de aileminde başka şehire gitseydim sanrım iyicene gerilecektimsenağlama

ailenle aynı ilde yaşayacak olman senin için büyük şans
ben 5 saat ötelerinde olucam ne yazıkki
Annecin bile sıkıştığın zamanlar da yardıma gelebilir :))
varlığı bile rahatlatır güven duygunu yeniler
bende hep evlendiğimde acaba kalabalık bir misafir yemeğe gelse naparım diye tedirgin olmuş korkmuşumdur
ayyy ne bilim yaa elim ayağıma dolanır gibime geliyoo :roflol:
bekarken pek mutfağa girmiyorum açıkcası
yapabiliyorum biliyorum ama tecrübe eksikliğim var

bende bardak takıntısı var durup durup alıyorum... napacam bu huyumla bilmiorum...ewde koyacak yer kalmadı artık... bi ara hatta çeyizim sırf bardaktan oluşuodu... her renk ve boyda bardağım oldu:) hepsini çok seviyorum... annem giderken bırakırsın hoşuna gitmeyeni kardeşinin çeyizine koyarız dio ama sanırım bırakmam hepside çok tatlılar...

resimlerini eklesene bisde görelimhihoyyyt
güle güle kullan cnm bnm hepsinide

ailen ayrılmak çok zor oluyor başka şehire giderken bence... ama sonuçta ewden birkez çıktın mı ikiside aynı... ama dediğin gibi cnm varlığı bile rahatlatır annemin... seninde ama çok uzak değilmiş çok özlediinde hftasonu için bile gidip gelirsin cnm...
dediğin gibi kalabalık misafirler dert olur ilk yıllar... ama ben o yeni aldıklarımı kullanacam herkese gösterecem die ayrı bi zewkle hazırlarım sanırım sofrayı... hem iş başa düştümü öyle bi yapıosunki... ben hiç yemek yapmaktan anlamazdım başka şehirde çalışmaya başlayınca mecbur ewde yemek bana kaldı...
ama bekar hayatı gibi olmuo işte... ozmn yemek mi aman pizza siparişi veririm, aman arkadaşa giderim vs. düşünüp sıkmıosun canını... ama evlilikte öle olmuoki bi düzen oluo, sadece kendine karşı deil eşine karşıda sorumlu oluosun...
heleki ikimizinde ailesi bizim yaşayacaımız şehirde olacak bi de onlar yemeğe falan gelirlerse ohh...
ama ben çözümü buldum... şöyle dicem siz yorulmayım hftada bi iki gün biz geliriz size dicem ailelere... bu sayede yemek derdimde olamayacak orada yiyecez:jeyyar:

yeni aldığımız cicilerde yemeklerimiz nede güsel olur kimbilir aman da aman
sahiden bi heves olur şimdiden oldu bak bende
senin çözümün çok akılcı çok kurnazcaa :jeyyar:sen var ya sen az değilsin nastasia:lepi::roflol:
ben de bu taktiği kullanabilirim kaydirigubbakcemile3

eşinin ailesi sizin yaşadığınız ilde mi olacak cnm?
ozmn onlara gidersin bol bol...
hftasonlarıda kendi annene:)
ewt yaa ztn insan alırken bi heweslenio nası durur die hayal edio... ben bi de newresimlerim nası duracaklar, içlerinde uyumak ne güsel olur die düşünüorum...
çünkü aldıklarım bunlar...
mobilya alıncada nası güsel yakışacak ewime die düşünür heweslenirim...

evet cnm eşimin ailesi ile aynı şehirde olucas
arada onlar gelir arada biz gideriz geçinip gideris kaydirigubbakcemile5
yalnız bnm ki arkadaşlarını yemeğe davet etmeye felan çok meraklıcokacimcoook
evlenmeden 3 ay önce mutfağı annemden teslim alıp bildiklerimde tecrübe ediniyim diyorum
nevresimler , pikeler.. evet bende düşünüyorum aldığım herşeyi nası mutlulukla kullanacağımı ( Allah'ım inş.. hepimize sağlık ve mutlulukla kullanmayı nasip eder)
nevresimleri alırken romantik desenlerden de al kuzu:asigim:
hatta satenden düz renk kırmızı olacak ama almayı düşnüyorum:jeyyar:
cnmmm ben şimdilik çıkıyorum az biraz işlerim var
tekrar görüşürüz cnm
görüşemezsekte iyi bayramlar cnmmŞeniz

teşekkür ederim cnm sanada iyi bayramlar,
görüşmek üzere...
bencede staj iyi olur, olmadı eşinin anneside öğretir bişeyler...
hatta şöyle dersin anneciğim ben bilmiyorum hadi bi yapta bende örneyim
bikaç sene böle idare edersin
hadi cnm hoşçakal...

herkese merhaba arkadaşlar..a.s.
2009 yazı gelini olarak beni de aranıza kabul eder misiniz
biraz hikayemden bahsediyim sizlere :asigim:ekim ayında nişanlanalı 1 yıl olucak bi tanem askere gitmeden yapmıştık asker yolu bekliyorum yani arkadaşlar senağlama yaklaşık 4,5 ayımız kaldı şubatta gelicek müstakbel kocişim :asigim::roflol:tam tarih belli değil henüz ama 2009 yazında kısmetse muradımıza ermei düşünüyoruz :CüvCüv: bütün sevgili sözlü nişanlı olan arkadaşlarıma allah tamamına erdirsin diyorum inşallah hepimizin mutlu huzurlu evliliklerimiz olsn...
bi kaç sayfaya göz attım hepinizin çeyizleri birbirinden güzel. bi arkadaşımız sanırım cbell'di yemek takımı resimleri koymuş schafer marka bayıldımmm.. internet sitesinden baktm ama takımın içeriğini yazmamış bilen arkadaşlar varsa yardmcı olabilir mi bayramdan sonra gidip bakmayı düşünüyorum da:uhm:
teşekkürler...

hoşgeldin aramıza canım,
umarım askerine bi an önce kavuşursun ve muradınıza erersinizi... herşey gönlüne göre olsun..
o dediğin marka ihlas satan dükkanlarda oluyor. bildiğim kadarıyla ihlas ithal ediomuş...

bende çeyizimden resimlerini bulabildiklerimi ekliim umarım beğenirsnz arkadaşlar
bu blenderım moulinex

mutfak masa örtüm (kahvaltı takımımla beraber almıştm lilalı pembeli takımım)

narenciye sıkıcağm

rondom

elektrikli süpürgem

ütüm (benimki mavi)

ve nevresimlermden bi kaçı

saol cnm çok teşekkür ederim sanırım sende asker yolu bekliyosn allah kavuştursun:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…