- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeri avrupa yakasndaymş bana uzak ama söz yolum düşerse bakıcam senin için:) eğer senin istanbula gelme şansn olursa hiç duydun mu bilmiyorum mobilyacılar çarşısı var (masko) kendini kaybedersin:) koskoca bi yer dünyanın mağazası çeşidi var uğrarsn ben oraya bakmak istiyorum
yeri avrupa yakasndaymş bana uzak ama söz yolum düşerse bakıcam senin için:) eğer senin istanbula gelme şansn olursa hiç duydun mu bilmiyorum mobilyacılar çarşısı var (masko) kendini kaybedersin:) koskoca bi yer dünyanın mağazası çeşidi var uğrarsn ben oraya bakmak istiyorum
cnm ben oraya cok gıttım ınanılmaz pahalıydı yerimseniben ben avrupa yakasındayım ınanılmaz guzel mağazalar var
ugurbocugu sen evkuru mu gezdin canım? sitesine bakıyorum bir aydır.fiyatlar ucuz geldi bana.acaba benim mi piyasadan haberim yok?olabilir walla :)))
öle mi çok mu pahalıben ucuz olabileceğini düşünmüştm yeri die
bu arada uğur böcüğü hayatm yatak odana bayıldm![]()
aayyyy evkur diyorum!!! EVGOR EVGOR! yanlış yazmısım yine yaaa
ugur bogugu bahsettiğin evgor mu?www.evgor.com.tr
cok tsk cnm ben ceyıs ısıne cok gırdıım cok ı anlarım her konuda yardımcı olurum tabı bugun bızım kızlardan kımse yok ama ben buranın muhtarıyım haa :roflol:
neyse yatak odanızı alırken acık renk almanıızı tavsıye ederım aslında tum mobılyalar ıcın cunku acık renk toz tutmaz koyu renk alırsanız akşama kadr elınızde bez ıle dolasırsınız ayy bendekı tecrubenınde masallahı var yane![]()
kızlar bende resim ekleyebilsem bende koyucam begendiklerimi.. neyse
bende akçaağaç alıcam renk olarak tum mobilyaları.. hem ferah hem de toz acısından çok iyi.
salon kırmızı beyaz siyah
yatak odasını beyaz pembe istiyorum :))))
teşekkür ederim canım saol :1hug:
ya bende siyah hastasıyım mobilyalarımı siyah ağırlıklı alıp yastk halı süs eşyaları vb gibi şeylerle renklendrmek istiodm spor bi ev istiorz ama toz konusuna takılıorm işte napcam bilmiorm![]()
ugur bocegi dedik ya mobilyaların çok guzel..
istanblue sen ne renk mobilyalar istiyosun?