2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bakın kızlar bundan almıştı bi de geçen sene:) 114 ytl saten daysincolourstan aldım...nasıl ama?

selam kızlar çeyizimde ki yemek takımlarından 2sinin bütün parçaları olmasa da en azından modelini sizlerle paylaşıyorum müsadenizle inşallah beğenirsiniz.
bunu genç misafirlerim için almıştım :)

bu da nişanlımın isteği üzere ağır misafirlerimiz için inşallah :))

bunu da bi kaç yıl önce çok severek Taç'tan almıştım.birde doğum günümde annem kırmızı saten nevresim hediye etmişti :asigim: başka kırmızı model bulamadım arkadaşlar bulduğunuz modeller var ise paylaşırmısınız Şeniz

ben geldım kızlarr
hayrlı bayramlar dılıyorum sızlere herkesın anası babası yanında benım kımsem yokk annam babamdan ayrılıyım :çok üzgünüm:
sevdam cok guzelmıs gule gule kullan ı gunlerde ıns ben pek kırmızı sevmem cnm olsa bıkac sey gosterırdım

slm kızlar hayırlı bayramlar:)
nasıl geçiyor bakalım bayram kimse var mı?
müebbet sevdam gençler için olan yemek tk çok tatlıymış... dieride ağır gerçekten:)
güle güle kullan cnm inş hepsini...
uur böcüğüm senin ailen nerdeki?

hayırlı bayramlar arkadaşlar
güzel dilek ve yorumlarınız için teşekkürler canlar.emek emek ve büyük hevesle aldığımız çeyizlerimizi inşallah huzur içerisinde mutlulukla ve sağlıkla kullanırız.

inş. canım sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kullanırız inş.
eskiyene kadar kullanmamız nasip olur inş.

aılem nığdede yasıyo ben ıst cnm abımlee uffffff ılk defa annemden ayrılıyım mcokta mutsuzum
yarınn bırısıylen tanısmaya gıdıyomm yanı aılesıylee uff heyecan var yaa

annadan ayri babadan ayri yardan ayri bir bayrammmmm
canlar saolsun da varsin uzak olsunlar bunda sükürler olsun.
Imanin bir yarsi sabir bir yarisi sükür senağlama

arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum almayi düsündügüm dolap!

oooooooooooooooo bende beğendım tv unıtesınıe cabuk al hemen al cunku ben beğendımm

saolun ben öyle kocaman cok yer kaplayan esya sevmiyorum. Evim ferah olsun istiyorum
beyenmeniz beni sevindirdi tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…