olmaz mı anacım bı yemek takımı catal kasık tencere setı aldım 1400ytl daha neler nler alıncak benım tam ıkı sayfa var lıstemde alınacak ama suan akıllı yatırım yapıyom 3kelepçem vra bı kalın bıleklık bayramdan sonrakı haftada bı 3lu burma alcam :Saruboceq: aylık almadım harcarım dıe bayram donusu alcam kaydirigubbakcemile5
arkadaslar az once de dediğim gibi ben bu kadar almıcam.. gercekten gerek gormuyorum.eger bu kadar harcayacak param olsa 120 ekran bi lcd, bi de yanına 1500 liralık bi ses sistemi koyarım..
kızlar siz delirdiniz mi?3 er battaniye yok bilmem kacar ortu! :)))))))))))
walla ben yorgan,yastık 5 nevresim takımı,guzel bi yatak ortusu ortuye uygun perde o kadar...
ayy çok iyi düşünmüşsün ama altın arttı cnm şimdi alma biras bekle bence
yok yok tanıyomkendısını neyse ayy asıl sorun babama naısl dıycem gecen yıl sözlendım ya gene aynı zmn ufff yaa :1no2:
cuma gunu 59 ytl ıdı bugun 56 olmuş zaten bayramdan sonra alma sbebım bıraz beklmek
arkadaslar az once de dediğim gibi ben bu kadar almıcam.. gercekten gerek gormuyorum.eger bu kadar harcayacak param olsa 120 ekran bi lcd, bi de yanına 1500 liralık bi ses sistemi koyarım..
kızlar siz delirdiniz mi?3 er battaniye yok bilmem kacar ortu! :)))))))))))
walla ben yorgan,yastık 5 nevresim takımı,guzel bi yatak ortusu ortuye uygun perde o kadar...
güwenleri azalmıştır tekrar hata yapmandan korkuolardır cnm, istersen önce annenle bi tanıştır o fikrini sölesin... onlarda haklılar acele etme derim. sırf evlenecem gazıylada olmaz yani...tabi sen en iisini bilrisin cnm
mustıden oncekı sevgılım kendısı 1,5 yıl bırlıkte olduk ayrıldık ben ayrıldım cunku evlenmek ıstedım oda suan durumum yok dedı ıste sacma bı sebep ayrıldık yasımda ozmn kucuktu ne acelem varsa :roflol: neyse sımdık tekrar konusuyoz zaten once aılesıylensonrada o annemle goruscek en son babalar duyar ama cook korkuyom hanı ya gene mı derse :çok üzgünüm: ama napım yaa evlenmek ıstıyom zaten hep yesıl goclu bı kocam olsun ısterdım bıde hıc benı yalnız bırakmadı bakalım kısmet :asigim:
ıns bu sefer olurr
gene olmamış ne ki bu:)sengözlerimebaksanab
kaca aldın cnm bende burda satan bı mağaza var ona sorcamm hayrlı olsun cok beğendımm bende alcaktım ondanoleyyy sipariişim kargoya verilmiş... ay nezmn gelirki... çok mutlu oldum...umarım beklediğim gibi güseldir:)
kaca aldın cnm bende burda satan bı mağaza var ona sorcamm hayrlı olsun cok beğendımm bende alcaktım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?