günaydın kızlar
mutlu bayramlar herkese..
ben bu günde çalışıyorum hasta hasta
oleyyy sipariişim kargoya verilmiş... ay nezmn gelirki... çok mutlu oldum...umarım beklediğim gibi güseldir:)
selam kızlar çeyizimde ki yemek takımlarından 2sinin bütün parçaları olmasa da en azından modelini sizlerle paylaşıyorum müsadenizle inşallah beğenirsiniz.
bunu genç misafirlerim için almıştım :)
bu da nişanlımın isteği üzere ağır misafirlerimiz için inşallah :))
aılem nığdede yasıyo ben ıst cnm abımlee uffffff ılk defa annemden ayrılıyım mcokta mutsuzum
yarınn bırısıylen tanısmaya gıdıyomm yanı aılesıylee uff heyecan var yaa
hadi bakalım hayırlısı canım
bence güzel gelecek sonra bizde alacagız
gelince fikirlerini ve yorumlarını bekliyoruz canım
simdi tekrar deniyorum insallah bu kez bayramin hürmetine cikar yerimseniben
kızlar bende tv ünitelerine takmış durumdayım kapamda süper fikirler var ya inş hepsini yaparım ya
ben bu şekilde duvara monte olmasını istiyorum ve sadece o duvarı odama uygun duvar kağıdıyla kaplamayı düşünüyorum
devamı...
işte bu tam benim istedii gibi ama biras daha hareket katılması lazım...züper! ben karar veremedim. salonumu çok klasik döşemek oturma odamı böle yapmak istiodum! ama ben salon ayrı oturma odası istemiorum bi yandan... gereksiz gelio öle ortam oluo salon...sonra salonunu spor döşemeye karar werdim... ama tv ünitesinden de wasgeçemiorum üff napcam ya! en iisi ew işi hallolsun bakalım nası bi ewde yaşayacam kiramı olcak, alacakmıyız ona göre ve paramıza göre alırım:)kaydirigubbakcemile2
kızlar gelınlıgım
ayyyyy mızz mızzzz son 4 günn... ayy nasılsın heycan varmı heycann durumlar nasıll acil paylaşş bizimlee çabukkk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?