2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hepsi cok güzelmiş
saglıklı güzel günlerde kullanmanı dilerim arkadasım

simdi tekrar deniyorum insallah bu kez bayramin hürmetine cikar yerimseniben

çok hoşmuş tv ünitesi ztn bu sene çok moda bunlar ayrıca beyaz mobilya çok beğendim ben güle güle kullan cnmkaydirigubbakcemile2

böcüğüm kıyamam yaa, ne kdr zor olmuştr sana eğer ailenden ayrı ilk bayramında, benim sewglimde askerde ve ailesinden ayrı ilk bayramı çok üzülüo ve zorlanıo...biz varız burada tatlım seni bayramda yalnız bırakmayız...

kızlar bende tv ünitelerine takmış durumdayım kapamda süper fikirler var ya inş hepsini yaparım ya

ben bu şekilde duvara monte olmasını istiyorum ve sadece o duvarı odama uygun duvar kağıdıyla kaplamayı düşünüyorum

sanki ilk kez resim ekliyorum ya offff niye yapamadım ya
offf en iyisi ben yatayımm

okarauzum teşekkürler canım.
bende salonuma vitrin yerine TV ünitesi almayı düşünüyorum arkadaşlar.bi kaç modelde ben koyayım.

çok güselmiş cnm, bende istiorum beyaz ve gri olsun istiorum. ama böle asimetrik bişeyler olsun... arge mobilyada war benim istediim gibi fotosunu yapıştıramıorum bi sitesine girip bakın! bi de gri koltuğa bittim oradakiiiikaydirigubbakcemile

ayyyyy mızz mızzzz son 4 günn... ayy nasılsın heycan varmı heycann durumlar nasıll acil paylaşş bizimlee çabukkk:)))

ayyyyy mızz mızzzz son 4 günn... ayy nasılsın heycan varmı heycann durumlar nasıll acil paylaşş bizimlee çabukkk:)))

cnm valla heycan var ama evlenecem dıye deıl sadece nedense ıstedıgım gelınlık olduya bırde evım cok seker oldu o benı heycanlandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…