2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hayırlı olsun canım
umarım beklediğinden de güzel geçer kınan ve düğünün

hayat boyu mutluluklarr....

ayyy canımmm nasıl duygulandımm ayy dokunsan ağlıycam senağlama sanki ben gelin çıkıyorum yaaa.... canım benim ne hakkımız varki üstünde ama genede helali hoş olsunnn Şeniz her şey güzel olacak merak etmeee :sm_cool: br bakmışsın bizimle fotolar paylaşıyorsunnnn :lepi: mutluluklar tatlımm :1hug:

mızmızcım o kadar heyecanlandım ki:Saruboceq:
Allah'ın izniyle her şey o kadar güzel olacak ki..
sen de mutluluk fotoğraflarını bizlerle paylaşacaksın:Saruboceq:
Rabbim bir yastıkta kocatsın:asigim:
ömür boyu mutluluklar versina.s.:1hug:

evet 1 saat sonra burda tatlım şu an heycandan ölüyorummm :sm_cool:

sanki ilk çıkmaya başladığımız gün gibi :roflol:

darısı başınıza fıstıklarım benim Şeniz

burcum nişanlın geldi mi cicikuşum:asigim:
ayyyyyyy gitmesin bi daha geri olmaz mı:asigim:

canim seni anlayabiliyorum, her nekadar bir sey beklemiyorum desekte insan seviniyor hatirlanmak deger görmek güzel lafa gelince cok hefesleri oluyor ama ordada kaliyor sözde cok özenilyorlar. Üzülme bos ver sen söyledikten sonra hic bir kiymeti yok zaten. Gönülden gelmedikten sonra ne yapacaksin o hediyeyi o altini. Bende sendenim herseyi düsünüyorum masraf olmasin diye insanlari zor durumda birakmayayim diye ama kiymete geciyormu orda süpheliyim. Bu tür seyler insani üzüyor bende üzülüyorum ve biliyorum ömür boyu uhde kalacak icimde. Kurulan hayaller ve gercekler bazen bir birini tutmuyor. Allah saglik versin huzur versin...

ben geldiiimm merhaba kızlar:1hug:

burcunun nişanlısı da geldi heralde bişey yazmadığına göre ay negüzell:1rolleyes::1rolleyes:
bu arada düğün tarihimiz kesinleşti kızlar.. 7 mart:asigim::asigim:hihoyyythihoyyyt:dance:

okarauzumcuğum arkadaşlara katılıyorum... sonuçta siz gelenekleri devam ettirip abinin nişanlısı için yapmışsınız. ama karşı taraf sizin külütürünüzü ve geleneğinizi bilmeyebilir... ya istediiklerini başta söyleceksin bizde böyledir böyle yapılmalı die o da ona göre ailesiyle konuşacak, ya da herkesin külütürüne saygu göstereceksin ve bişey bekleyemeceksin... iyi niyetli olsunlar yeter. benim bi arkadaşım nişan döneminde kayanasıyla çok iyi anlaşıordu. bir görsen hediyeler,takılar, ayakkabılar, elbiseler, kurban bayramında koç aldılar falan filan...bende vayy ben bu kdr gelenecek devam ettirilirmi ndk üstüne düşüolar demiştim. ama ewlendiler gördümki aslında kadın oğluna çok düşkün oğlunu elinde tutmak için kızın gözünü boyuyor ve onu pohpohluor öle olmaktansa iyi niyetli olsunlar içleride dışları gibi olsun...ama bu düşünce seni çok rahatsız ediyorsa siz biz muhabbetine girmeden kırmadan açıkca ifade et nişanlına... bizimkiler böle yapt sizinkiler böle deilde...benim bildiğim kıza hediye alınır sizinkilerin adetlerinde yok heralde sizin adetleriniz neler öğrenmek istiyorum de...kırmadan birasda çaktırmadan...

hayatcığım bornozlar çok tatlı renkleri falan:)güle güle kullan cnm aldığın çeyizlerini sağlıklı günlerde inş...

burcucuğum gözün aydın cnm nişanlına kavuştun:)
mızmızcığım inş hava harika olack yrn ztn mükemmel bi hava war bugün ankda güneşli, açık, sıcak yrnda inş böle olacak ve harika olack düğünün cnm:)
perleciğim hayırlı olsun tatlım düğün tarihiniz:=)

hayırlı olsun perlecim
darısı bizim başımıza inş. :Saruboceq:

adasım burcu :)) walla çok guzel demişsin..takıp takıp nasıl lüzumsuz hareketler yapanlar var dimi?

bizde de nişan bohçası yapmadık. karsı taraftan sordular once nişan bohçası yapalım diye.annem hiç gerek yok dedi.

banada çok saçma gelio nişan bohçası...
neymiş kıza terlik makyaj malzemesi falan filanmış... sanki biz alamıoz yok veyada...-tatlicadiarzu-

mızmız bir omur boyu mutluluklar dilerim.. hersey gonlunuzce olsun..

hayat bornoz takımına bayıldım..

haydi bakalım tarihte belirlenmiş hayırlı olsun..

bizim de daha tarih yok ortada.. haziran sonu sanırım

kızım sadece onlar diil :)) kumaş, babaya pijama,seccade, dedeye takke,anneye yine bişi bişi........

ewt biliorum benim arklarım bide böle süslü sandıklar aldırdılar içine koydurdular nası gülmüştüm...
yaa ben o sandığı atarım bee...
bitanesininki sandıın üstüne ekstradan gülmül bişeyler takmıştı kaydirigubbakcemile3
bi hazırlamışlardı ama şaşmıştım... bütün sülaleye nevresim tk, yok seccade...
sora kılıfın içinde ayakkabı damata iç çamaşırı geline iç çamaşırı kaydirigubbakcemile2
düşnsene gelin kaynana iç çamaşır almaya gidiokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…