slm canlarım bu son nete takılmam hakkınızı helal edın destegınızı hıc unututamam herkese hayırlı gunler dılıyorum mutluluklar dılıyorum uzunca bır zaman gelemem evımde net olana kadar sızı sevıyorum bugun kınam dua edın ne olur guzel gecsın gercı kına onemlı deıl benım ıcın dugun guzel gecsın tek ıstedıgım o yagmur yagmasın hava guzel olsun ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm canlarım bu son nete takılmam hakkınızı helal edın destegınızı hıc unututamam herkese hayırlı gunler dılıyorum mutluluklar dılıyorum uzunca bır zaman gelemem evımde net olana kadar sızı sevıyorum bugun kınam dua edın ne olur guzel gecsın gercı kına onemlı deıl benım ıcın dugun guzel gecsın tek ıstedıgım o yagmur yagmasın hava guzel olsun ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet 1 saat sonra burda tatlım şu an heycandan ölüyorummm :sm_cool:
sanki ilk çıkmaya başladığımız gün gibi :roflol:
darısı başınıza fıstıklarım benim Şeniz
burcum nişanlın geldi mi cicikuşum:asigim:
ayyyyyyy gitmesin bi daha geri olmaz mı:asigim:
kızlar sizden bir konuda yardım isteyecegim. birkac gündür canım sıkkın ama ne yapacagımı bilemedim. biliyorsunuz bayram gecti bizde adet kıza bayramlık hediye ve altın olayı olurdu. biz abimde her bayram yapmıştık cunku. ben masraf yapmayalım dedim kıyafet istemedim. ama ufakta olsa bir altın hediye bekledim tabi ama elim bos döndüm. üzüldüm dogrusu cunku durumları iyi bu hafta 1000 ytl ev sinema sistemi alabildiler mesela. bende pazar nişanlımla görüsünce üzüldügümü söylemek istiyorum annem bosver diyor. ama bende içimde kalsın istemiyorum. benim nişanlım tek cocuk kayınvalidem özenir yapar diye bu zamana kadar birseyler istemedim. ama karsılıgında bir senede hicbirsey görmedim. en ufak bir olay kızlar bu zamana kadar bizden 3 tepsi baklava gitti ve hepsi bos geriye döndü. bakalım bu bayram tepsisi nasıl gelecek bekliyorum.
ne dersiniz içimi boşaltma zamanı geldi mi
15 dakika içinde burda canım... :asigim:
zaman kitlendi sanki :sm_confused:
ben geldiiimm merhaba kızlar:1hug:
burcunun nişanlısı da geldi heralde bişey yazmadığına göre ay negüzell:1rolleyes::1rolleyes:
bu arada düğün tarihimiz kesinleşti kızlar.. 7 mart:asigim::asigim:hihoyyythihoyyyt:dance:
canım bende adaşım burcuya katılıyorum. Bizde böyle bir adet yok. Olsada beklemezdim zaten. Çünkü herkesin yetiştiği toplum farklı. Gelenekler farklı. Ayrıca günümüzde neyi tam olarak adetine göre yapıyoruz ki bu olsun. Evet eskiden geline verilen değeri gösterirmiş ama şimdilerde günümüzde pek kalmadı be güzelim. Düşün biz nişan bohçası bilre hazırlamadık lüzümsuz bulduk. Ve inan herkes nişanında sorun tatsızlık,surat asmalar falan yaşarken biz gülüş cümbüş bir gün geçirdik. Çünkü kimsenin br beklentisi yoktu. Böyle küçük şeyler için mutluluğunu bozma derim arkadaşım. Değer bir küçük altınla belli olmaz. Ne insanlar görüyoruz altın akıyor ardından kuyusunu kazıyor. Sana verecekleri en güzel altın iyi niyetleridir bana kalırsa. Ne bir iğne versinler nede kötü olalım derim ben şahsen. Nacizane fikrim tatlım a.s.
adasım burcu :)) walla çok guzel demişsin..takıp takıp nasıl lüzumsuz hareketler yapanlar var dimi?
bizde de nişan bohçası yapmadık. karsı taraftan sordular once nişan bohçası yapalım diye.annem hiç gerek yok dedi.
hayırlı olsun perlecim
darısı bizim başımıza inş. :Saruboceq:
banada çok saçma gelio nişan bohçası...
neymiş kıza terlik makyaj malzemesi falan filanmış... sanki biz alamıoz yok veyada...-tatlicadiarzu-
ben geldiiimm merhaba kızlar:1hug:
burcunun nişanlısı da geldi heralde bişey yazmadığına göre ay negüzell:1rolleyes::1rolleyes:
bu arada düğün tarihimiz kesinleşti kızlar.. 7 mart:asigim::asigim:hihoyyythihoyyyt:dance:
kızım sadece onlar diil :)) kumaş, babaya pijama,seccade, dedeye takke,anneye yine bişi bişi........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?