heehehe çok komik bi de gul mul takmış... :)))))))
nastasia sen ne guzel gondermişsin askere kalmıs 3 ay.benimki evlendikten sonra gidicek.biz 3 sene oldu dipdibeyiz hiç ayrı kalmadık nasıl oluyo 5 ay gondermek?düşününce cok korkuyorum((
canım oncelikle allah sabır versin.az kalmıs bak cabucak gececek.
cnm biz zaten 3 yıldır aynı evde yasıyoruz,nişanlanalı 8 ay oldu.yani her halukarda çok canımız yanacak askerdeyken.bize kalsa bizde evlenmeden once gitmesini istedik ama askere gidince maaş kesiliyor ya o yuzden gidemedi.haa benim su aralar beklediğim iş (universite de kadro ogretim gorevlisi vs.) olursa anıda gondericem askere ki aradan cıksın.işte dedğim gibi maddi kaygılar yuzunden erteleyip duruyoruz..
anladım cnm, ozmn fark eden bişey olmayacak sanırım sizin için:CüvCüv:tşk ederim şekerim umarım sizde bi an önce atlatırsınız ve rahata erersinizgamyoncuiremsu
inş senin iş olayıda olur...hangi ünvden bekliyorsun?
bana hocam teklif ettin geçen sene ama gitmedim...ben ank.da yaşamak istiyorum...sinoptaki ünv kadro vardı ve üst kadrolar da boş olduu için yükselme şansım fazlaydı...ama istemedim karar veremiorum pişman mı olsam olmasam mıkafamçokkarıştı
evet canım çok haklısın şimdi samsuna,sinopa yada ankara dısındaki kucuk yerlere gitsek kadolar bos olduğu için anında baslıyoruz.. ben doğma buyume ankaralıyım hala da ankara olsun mezun olduğum uni. hacettepe olsun diye kasıyorum.nişanlım da hacettepe de ogretim gorevlisi.hacettepe olmazsa ankara da basvuracağım uni.ler var. aynen pişman olup olmayacaımı asla bilemeyeceğim kırgızistan manas uni. vardı.dolarla maaş alacaktık ama ailemden o kadar uzak olmayı asla gozum yemiyor.. 5 saatlik mesafelere bile gitmeye korkuyorum ama sonra nooluyor bak işsiz işsiz oturuyorum.. :)))
canım butun ailem ankarada yasıyor.tabiki oyle hemen kimse izin vermiyor.sonucta turkiye de yasıyoruz.neler cektim... once anneme dil doktum,"ben boşanmış parcalanmış aile cocuguyum,bunun psikolojik olarak nasıl zor olduğunu sen bile bilemezsin.ilerde buyuk konusmak gibi olmasın boşanmaktan ozellikle cocukla inanılmaz korkuyorum.omur boyu beraber olcağın aynı evi paylaşacağın insanı evlendikten sonra tanımak(cunku insanlar dısarda baska evde baskadır) buyuk risk,kumar gibi birşey.belki sapık?olmuyor mu bunlar?6 ayda biten evlilikler duymuyo muyuz?ya da burda yazamayacağım bazı seyleri duymuyor muyuz?anlayacağın gorup tanıyıp oyle evlenmek istiyorum" dedim.boyle demekle de olmuyo bu sefer aile buyukleri çok tavır aldılar,annem arada kaldı falan filan. ama sonucta kabul ettiler bi şekilde.şimdi maşallah benden çok savunuyorlar nişanlımı.oğul gibi goruyorlar.ben doğru insanı bulduğuma inanıyorum.maşallah 3 yıl oldu gul gibi geciniyoruz :)))
ha bu arada ben riski minimuma indirmiş olabilirim ama hayat hiç belli olmaz.10 yıl sonra insanların değişmeyeceği garantisi yok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?