2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

süslümüsün nesin anladımkaydirigubbakcemile5 insan nişanlısı gelecek die okdr panik olurmu yaw...naniknanik
yaa benim en yakın arkım izmit halkbankasına gelio çalışmaya orayı kazandıııkaydirigubbakcemile3

Baktım canım baktım, annemle beraber gittik hatta almaya. Bizim benim çeyiz alışverimi yaptığımız bir yer var. Annem senelerdir ordan alır herşeyini. Tanıdık da satan kişi. Hatta ben Özdilek'in sandıklı seti ile bu takım arasında kaldım ve satan kişi önerdi bana bu modeli. Dediğim gibi teyzem de kullanıyor bir de kalitesini de beğenince almaya karar verdim. Her ikisi aynı renk olunca yıkaması da kolay olur. Farklı renkleri tek seferde aynı makinede yıkayamazsın. O yüzden bu olasılıkları da düşün yerimseniben

ewt ya hiç düşünmedim bunları haklısın cnm, ayrıca nerdeyse yarı fiyatına ndn daha fazla vereyim aynı işi görecek sonuçta dimi ama...
biri yerli dieri yabancı marka onun için fiyat farkı...

aslında bi görseydim modelini yaa

kokoş senı sen suslensen nolur bee çirkın :dilcikar: nışanlısı gelıyomus olan var olamayan var bu arda sana bısey anlatcam ama msn acık deıl laa nerdesn :uhm:

vallahi juayı yakından tepe home mağazalarından görebilirsiniz. bambu lifinden yapılıyor. % 100 su çekişi ve garantisi var. zaten eliyle dokunanda kaliteyi anlayacaktır. benim özdilek takımımda var bir tane juayı görünce onu gelen misafirlere vermeye karar verdim. ondan kesinlikle almalıyım. ipek gibi bişiyy....

gözün aydın canım
ne heyecan vardır simdi
hayırlısı olsun darısı en kısa zamanda bizlere artık

aynada yatak odası takımıda cok güzelmiş canım
bende acık renkleri daha ferah buluyorum

sagol canım verdigin bilgiler icin
bende en kısa zamanda siparis verecegim insallah
güle güle güzel günlerde kullanırsın insallah

geldi benimki şimdi geldi oleyy
hemen fotolarını çektim açıp harikalar kızlar kesinlikle tawsiye ediorum aynı fotodaki gibiler hatta daha güseller:)
sizde alın kesinnn... annemde bayıldı
iiki almışım...

kızlar sizden bir konuda yardım isteyecegim. birkac gündür canım sıkkın ama ne yapacagımı bilemedim. biliyorsunuz bayram gecti bizde adet kıza bayramlık hediye ve altın olayı olurdu. biz abimde her bayram yapmıştık cunku. ben masraf yapmayalım dedim kıyafet istemedim. ama ufakta olsa bir altın hediye bekledim tabi ama elim bos döndüm. üzüldüm dogrusu cunku durumları iyi bu hafta 1000 ytl ev sinema sistemi alabildiler mesela. bende pazar nişanlımla görüsünce üzüldügümü söylemek istiyorum annem bosver diyor. ama bende içimde kalsın istemiyorum. benim nişanlım tek cocuk kayınvalidem özenir yapar diye bu zamana kadar birseyler istemedim. ama karsılıgında bir senede hicbirsey görmedim. en ufak bir olay kızlar bu zamana kadar bizden 3 tepsi baklava gitti ve hepsi bos geriye döndü. bakalım bu bayram tepsisi nasıl gelecek bekliyorum.

ne dersiniz içimi boşaltma zamanı geldi mi

canım bence haklısın ama nişanlınla bu konuyu konusmak canınızı sıkmaktan oteye gidemeyecektir.cunku bunu sen dile getirdikten sonra obur bayram yapmalarının da bi degeri olmayak bence.o yuzden ozellikle maddi konularda tartısmak ozellikle sizinkiler bunu yaptı bizimkiler bunu yaptı tarzı konusmalar tekrar soyluyorum zarardan baska hiçbirşey getirmez.obur bayram da sizin taraf hiçbişii yapmaz,hatta onlar aramadan aramaz bence durum eşitlenir.tabii bunlar benim fikrim..

bu beğendiğim yemek takımı 695 ytl cokacimcoook

bu kahvaltı takımım 174 ytl :içelim:

buda beğendiğim çatal bıçak takımı 345 ytl :1shok:

hepsi karaca'dan fiyatLar uçmuş ALLah hepimize yardım etsin fisfisfis

bunuda karacadan aldım 495 ytl içinde herşey var bide yanında 12 kişilik çay takımı hediye ettiler :)

canım bende adaşım burcuya katılıyorum. Bizde böyle bir adet yok. Olsada beklemezdim zaten. Çünkü herkesin yetiştiği toplum farklı. Gelenekler farklı. Ayrıca günümüzde neyi tam olarak adetine göre yapıyoruz ki bu olsun. Evet eskiden geline verilen değeri gösterirmiş ama şimdilerde günümüzde pek kalmadı be güzelim. Düşün biz nişan bohçası bilre hazırlamadık lüzümsuz bulduk. Ve inan herkes nişanında sorun tatsızlık,surat asmalar falan yaşarken biz gülüş cümbüş bir gün geçirdik. Çünkü kimsenin br beklentisi yoktu. Böyle küçük şeyler için mutluluğunu bozma derim arkadaşım. Değer bir küçük altınla belli olmaz. Ne insanlar görüyoruz altın akıyor ardından kuyusunu kazıyor. Sana verecekleri en güzel altın iyi niyetleridir bana kalırsa. Ne bir iğne versinler nede kötü olalım derim ben şahsen. Nacizane fikrim tatlım a.s.

gözün aydın canım
ne heyecan vardır simdi
hayırlısı olsun darısı en kısa zamanda bizlere artık

evet 1 saat sonra burda tatlım şu an heycandan ölüyorummm :sm_cool:

sanki ilk çıkmaya başladığımız gün gibi :roflol:

darısı başınıza fıstıklarım benim Şeniz

slm canlarım bu son nete takılmam hakkınızı helal edın destegınızı hıc unututamam herkese hayırlı gunler dılıyorum mutluluklar dılıyorum uzunca bır zaman gelemem evımde net olana kadar sızı sevıyorum bugun kınam dua edın ne olur guzel gecsın gercı kına onemlı deıl benım ıcın dugun guzel gecsın tek ıstedıgım o yagmur yagmasın hava guzel olsun ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…