canım süsleniyorum yarın nişanlım geliyor yaa... cilt bakımı yaptım. şimdide tırnak ve el bakımının ardınan oje sürdüm:roflol: abarttım m ne:roflol: canım hangi siteden aldıysan banada adresini ver de bir inceliyim canım taakları gerçi ihtiyacım yok ama olsunn merak ettim :sm_cool:
haklısın aslında...ben hiç renk verirmi düşünmemiştim:uhm:
özdilek sanki eski kalitede çıkarmıo gibi ürünlerini seninki nasıl cnm baktınmı iicene şöle tutup dokumasına falan çoğu ürününde artık elde kalıo resmen ipler...
Baktım canım baktım, annemle beraber gittik hatta almaya. Bizim benim çeyiz alışverimi yaptığımız bir yer var. Annem senelerdir ordan alır herşeyini. Tanıdık da satan kişi. Hatta ben Özdilek'in sandıklı seti ile bu takım arasında kaldım ve satan kişi önerdi bana bu modeli. Dediğim gibi teyzem de kullanıyor bir de kalitesini de beğenince almaya karar verdim. Her ikisi aynı renk olunca yıkaması da kolay olur. Farklı renkleri tek seferde aynı makinede yıkayamazsın. O yüzden bu olasılıkları da düşün yerimseniben
canım süsleniyorum yarın nişanlım geliyor yaa... cilt bakımı yaptım. şimdide tırnak ve el bakımının ardınan oje sürdüm:roflol: abarttım m ne:roflol: canım hangi siteden aldıysan banada adresini ver de bir inceliyim canım taakları gerçi ihtiyacım yok ama olsunn merak ettim :sm_cool:
casanın mobilyaları ztn harikadır cnm:) bayada tuzlu
merhabaa kızlarr.....
burda da tam terisne hva epey kapalı...
ama farketmez yarın nişanlım geliyorrrr :sm_cool: bu akşam yola çıkıyor yarın sabah burda...:dance:
pazarteside başvuruda bulunucaz belediye nikah için :teytey:
bu arada bizde yatak başımızı casadan beğendik yerimseniben ordan alıcaz muhtemelen :lepi:
bu yatak odasında şifonyerin üstüne almayı düşündüğüm aynammm... çok beğendim...
buda almayı düşündüğüm sade yatak odası.. bu yada buna benzer başka bir model olabilir... ama başlık kesinlikle casa.... bunun da kenarlarında metal aksam olduğundan uyumlu olur diye düşünüyoruz...
tşk ederim canım camino markası
geldi benimki şimdi geldi oleyy
hemen fotolarını çektim açıp harikalar kızlar kesinlikle tawsiye ediorum aynı fotodaki gibiler hatta daha güseller:)
sizde alın kesinnn... annemde bayıldı
iiki almışım...
kızlar sizden bir konuda yardım isteyecegim. birkac gündür canım sıkkın ama ne yapacagımı bilemedim. biliyorsunuz bayram gecti bizde adet kıza bayramlık hediye ve altın olayı olurdu. biz abimde her bayram yapmıştık cunku. ben masraf yapmayalım dedim kıyafet istemedim. ama ufakta olsa bir altın hediye bekledim tabi ama elim bos döndüm. üzüldüm dogrusu cunku durumları iyi bu hafta 1000 ytl ev sinema sistemi alabildiler mesela. bende pazar nişanlımla görüsünce üzüldügümü söylemek istiyorum annem bosver diyor. ama bende içimde kalsın istemiyorum. benim nişanlım tek cocuk kayınvalidem özenir yapar diye bu zamana kadar birseyler istemedim. ama karsılıgında bir senede hicbirsey görmedim. en ufak bir olay kızlar bu zamana kadar bizden 3 tepsi baklava gitti ve hepsi bos geriye döndü. bakalım bu bayram tepsisi nasıl gelecek bekliyorum.
ne dersiniz içimi boşaltma zamanı geldi mi
kızlar sizden bir konuda yardım isteyecegim. birkac gündür canım sıkkın ama ne yapacagımı bilemedim. biliyorsunuz bayram gecti bizde adet kıza bayramlık hediye ve altın olayı olurdu. biz abimde her bayram yapmıştık cunku. ben masraf yapmayalım dedim kıyafet istemedim. ama ufakta olsa bir altın hediye bekledim tabi ama elim bos döndüm. üzüldüm dogrusu cunku durumları iyi bu hafta 1000 ytl ev sinema sistemi alabildiler mesela. bende pazar nişanlımla görüsünce üzüldügümü söylemek istiyorum annem bosver diyor. ama bende içimde kalsın istemiyorum. benim nişanlım tek cocuk kayınvalidem özenir yapar diye bu zamana kadar birseyler istemedim. ama karsılıgında bir senede hicbirsey görmedim. en ufak bir olay kızlar bu zamana kadar bizden 3 tepsi baklava gitti ve hepsi bos geriye döndü. bakalım bu bayram tepsisi nasıl gelecek bekliyorum.
ne dersiniz içimi boşaltma zamanı geldi mi
gözün aydın canım
ne heyecan vardır simdi
hayırlısı olsun darısı en kısa zamanda bizlere artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?