2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben alyasımı sarı altın ıstıyom hanı şu nostaljı olanlardan söz yüzüğüm sarı beyaz karısk olduğu için nışanı sarı alcam zaten tek tasımla sımdı söz yüzüğüm var nışan olunca söz yuzüğünu cıkrcam tek tasımla nışan yuzuk kalcak
ayy nışan bı olsada gecse ya askımı cok ozledım nışan olmayıncada düğğün olmuyoo o bakımdann

canım ben de o klasiklerden istiyordum ama düz diye istemedim tuhaf duruyor ve çok çiziliyor ve çok kalın ağır olanlardan alyansımız yanına tek taş takamıyorum kaplıyor zaten.Çok pahalıyda aldık 725 ytl verdik ikisine çizilince içim yandı vallahi

abowww cokmus kız ben ınce daha yuvarlak bıseyden bahsedıyom cnm cızılırsede napak bızle yasycak deıl ya hepsı cızılır ama ben okadr para veremem bı bılezık alırım daha ıı ama vermem acıkcası okadr cok para

verdik canım vallahi şimdi de çizilde diye üzülüyorum benim arkadaş da 850 ytlye almış çok pahalılar.Bizimkiler özel taşlı falan bir de çok ağır nişanlımın kafasına atsam acıtır yani ama sen en incelerden düşünüyorsan en iyisi çizilince yenisini alırsın ama bunu kolay kolay değiştiremem 725 ytl geldikçe aklıma bir tuhaf oluyorumkafamçokkarıştı

valla cnm bızm burdakı kuyumcularda okadr guzeller varkı anlatamam cok parada veremem ınce almam cunku söz yuzüğüm ınce nışan kalın olur
ve asla hayatımda ılk olan seylerı değiştrmem nışan yüzüğümüd ama kılo alırsam yenısnı alırım ama ılk olanı asla satmam tek tasımı değşşmek ıstıyom ama hatıra ılk bulustumuz gun almıstı askım :asigim:

ben kaçar cnm sana ı akşmlar abımle kavga ettık akşam moralım bozuk eve termos aldım 1000ytl ben odedm 300 kaldı sne ode dedım demedı laf kalmadı cok uzgunum bende bugun borc aldım oduycem ve artmayıda söktumm ceyyızıme kaldrdm

hoşgeldin aramıza canım ama düğün tarihin belli mi yaz bakalım kendinden bahset,Tanışalım:1rolleyes:

mrb canım biz düğünü şubata düşünüyoruz kısmetse 1 sene 4 ay oldu nişanlanalı 2 sene sonra demişttik şubatta iki sene oluyo inşallah ben çalışıyorum iş yerinde giremiyorum ama sizlere akşamları katılırım :1hug:

ince dediysem o söz yüzüklerinden demedim anladım ben senin tarif ettiğin yüzüğü annelerimizde var hep.Biz bir de kapalıçarşıdan aldık o kadar çok model oluyorki insan çok zorlanıyor seçerken.Değiştirmekten bahsederken zaten yenisini almayı düşünerek söyledim o alyans benim için çok değerli canım aşkımla biz bugünleri yıllardır bekledik

Hayırlısı olsun canım,sen akşamları yaz benim evde bilgisayarım yok ben sana yazarım gündüzleri

canım üzme kendini hayatta öyle şeyler oluyorki kıyamam sana söküp kaldırdın mı hemen çeyizine...sırnaşık şey

hosgeldin Cnm Bende Subatta Sözlendim 23 Ağutos Nişan Ins Sen Yaz Ben Sana Gundzleri Cvp Veririm Sormak öğrenmek Istediklerini Varsa
Peki Ceyiz Işini Naptin 2yilda Btmistr Deil Mi

canım sıkılıyor aslında uğurböcüğü ama nedenini bilmiyorum.Haftasonu gelsin istiyorum

benımde aynen ama napalım elden bısey gelmez
gece boyu kendımı ıslattım ama bana mısın demedım yaa uyku ne bılemedım hava ınanılmaz sıkıcı offf keske akşamlaı calıssak

bir de benim bahatr mevsimine alerjim var hala geçmedi.Gece uykudan hapşırarak uyanıyorum.Dün gece de öyle nefes alamıyorum arka arkaya hapşırıyrum.

valla Benim Alrjim Falan Yok Ama Cok Bunaliyom Okadrda Zayif Olmama Karsi Neden Bilmiyorum Sicaği Hic Sevmem Sevdim Mevsimde Kiş Zaten Bakalim Hayrlsi

canım benim ben de çok heyecanlıydım.gün saymanı çok iyi anlıyorum.Ben de şimdi düğün günü sayıyorum.65 günün kalmış bak ne güzel.Allah herşeyi gönlüne göre versin

canım benim ben de çok heyecanlıydım.gün saymanı çok iyi anlıyorum.Ben de şimdi düğün günü sayıyorum.65 günün kalmış bak ne güzel.Allah herşeyi gönlüne göre versin

65 GUN AMA O SADECE NIŞAN :çok üzgünüm:
KIZ SENDE BISEY YAZMIYON SIKILDIM HEE ZMN GECMIYO HAVA SICAK BIDE SEN KONUSMUYON

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…