- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
verdik canım vallahi şimdi de çizilde diye üzülüyorum benim arkadaş da 850 ytlye almış çok pahalılar.Bizimkiler özel taşlı falan bir de çok ağır nişanlımın kafasına atsam acıtır yani ama sen en incelerden düşünüyorsan en iyisi çizilince yenisini alırsın ama bunu kolay kolay değiştiremem 725 ytl geldikçe aklıma bir tuhaf oluyorumkafamçokkarıştı
hoşgeldin aramıza canım ama düğün tarihin belli mi yaz bakalım kendinden bahset,Tanışalım:1rolleyes:
valla cnm bızm burdakı kuyumcularda okadr guzeller varkı anlatamam cok parada veremem ınce almam cunku söz yuzüğüm ınce nışan kalın olur
ve asla hayatımda ılk olan seylerı değiştrmem nışan yüzüğümüd ama kılo alırsam yenısnı alırım ama ılk olanı asla satmam tek tasımı değşşmek ıstıyom ama hatıra ılk bulustumuz gun almıstı askım :asigim:
mrb canım biz düğünü şubata düşünüyoruz kısmetse 1 sene 4 ay oldu nişanlanalı 2 sene sonra demişttik şubatta iki sene oluyo inşallah ben çalışıyorum iş yerinde giremiyorum ama sizlere akşamları katılırım :1hug:
ben kaçar cnm sana ı akşmlar abımle kavga ettık akşam moralım bozuk eve termos aldım 1000ytl ben odedm 300 kaldı sne ode dedım demedı laf kalmadı cok uzgunum bende bugun borc aldım oduycem ve artmayıda söktumm ceyyızıme kaldrdm
mrb Canım Biz Düğünü şubata Düşünüyoruz Kısmetse 1 Sene 4 Ay Oldu Nişanlanalı 2 Sene Sonra Demişttik şubatta Iki Sene Oluyo Inşallah Ben çalışıyorum Iş Yerinde Giremiyorum Ama Sizlere Akşamları Katılırım :1hug:
bu arada herkese günaydın.uğurböcüğü bugün provan var değil mi?
GUNAYDIN CNM NASILSIN BUGUNN 2,PROVAM VAR GENELDE 3HAFTADA BI OLUYO SANIRSAM NIŞANA KADR 3 TANE DAHA OLUR AKŞAM OLSA BIAN ONCEE :1rolleyes:
canım sıkılıyor aslında uğurböcüğü ama nedenini bilmiyorum.Haftasonu gelsin istiyorum
canım benim ben de çok heyecanlıydım.gün saymanı çok iyi anlıyorum.Ben de şimdi düğün günü sayıyorum.65 günün kalmış bak ne güzel.Allah herşeyi gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?