2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bende bugün görümcemdeydim hamile doğumuna bir hafta kaldı akşama kadar evini temizledik bide ona kek pasta yapıp bıraktım görümcem benden 1yaş küçük zaten diğer görümcemde benden 2 yai büyük bu konuda şanslıyım çok iyi anlaşıyoruz

boynum m tutuldu nan burda oturmaktan yapıstım resmen sandalyeye
uyyy anamm vayy anamm

şanslısın o zaman hem görümcen var hemde iyi anlaşıyorsun
herkes bir olmuyor ki benim nişanlım tek cocuk bizde ne görümce ne elti hicbiri yok

ben burdayım canım evde net var yenı aldık belkı dığerleırnınde evde netı yoktr

Dün kimsecikler yok deyini çıkıp gitmiştim canım.baktım şimdi benden sora herkeş gelmiş :1rolleyes: tutturamıyom bi türlü kız kaydirigubbakcemile3 günaydınlar hepinize

slm kızlar kimse yok mu??
ben burcunun nikah resimlerini görmedim nerde onlar yaa çok merak ediorm amaa

kızlar sonunda buldum burcunun nikah fotolarını hehehe... bende bu topikte zannediorum ara tara yok heheh iiki turuncu yazmış başka başlıkta diede onu görünce dank etti hehehe:)

bu arada geçmiş yazıları okudumda herkesin bi kayseri bağlantısı war heheh... benimde sewgilim kayserili:)

Bütün yollar Kayseriden geçer hesabı oldu bu iş maaşallah herkesin bi şekilde kayseri bağlantısı var :) ee peki kayseriye gelin gelecek şanslı kişiler var mı :)

kızlar bakıyorum da bütün yollar kayseri hesabına döndü bu konu :) maaşallah herkesin kayseri ile bi bağlantısı var. :) peki kayseriye gelin gelecek şanslı birisi var mı?

ben gelmicem kayseriye canım, ama kayserili biriyle evleneceğim kısmetse:)
zaten ailesi ank.da yaşıyor. o da ank.da çalışıyor. biz Ankara'ya yerleşecez inş...

ıns canım ama kafam karısık bıraz ve ck zmn var yanı 2012gıbıymış nan ben ozmn ya yaslanırıım yada baska koca bulurum artıkın töbe töbe :roflol:

böcük ndn 2012?
kim dedi:)
aman kızım yaa ztn yaşın kaç başın kaç erkende ewlencen de napcan:)
gez dolaş hayatın tadını çıkar...kaydirigubbakcemile

böcük ndn 2012?
kim dedi:)
aman kızım yaa ztn yaşın kaç başın kaç erkende ewlencen de napcan:)
gez dolaş hayatın tadını çıkar...kaydirigubbakcemile

salladım ama moralım bıraz bosuk aslında annemde konustum annem bırı gelcek bıze ı davranın sende kendıne dıkat et gıbı seyler dedı ablamda nıye anne ıstemeye gelcekler dedı onun gıbı bısey bende ıstemem deıdm ama umursamadılar galıba bı ay sonunda kadr gelceklermıs :1no2:
2012de yenı tanıstım yakup ddı kayserılı o yanı tabı nezmn evlencez demedımde ben kendımı toparlayım 2012 anca dedı :roflol: emeklı olurum bende ozmna kadr

yok cnm okdrda diil, hem sende açık açık söle okdr zmn beklemek istemiorum artık bi an önce toparla 1 sene weriorum en fazla sana de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…