2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yok cnm okdrda diil, hem sende açık açık söle okdr zmn beklemek istemiorum artık bi an önce toparla 1 sene weriorum en fazla sana de:)

cnm benım hıc kısa ıllıskım olmadı sözlumle bıle yanı eskısı ıle bıle 3 yıl gercı ozmn yas kucktu ama sımdı bısey desem yanls anlamaz mı yenı tasıyos daha sonra evlenme meraklıs bu demez mı ne bılem yaa hele bıraz zmn gcsın zaten bende ıstemıyom 2 yıl daha ama hersey kısmet :1closedeyes:

merinos battaniyem hatunlar nette resmini bulamadm dayanamayp annemlern yatağına serip resmini çektm :))) nasıl?? 70 ytl

Uğurböcüğü ya bence de yaşın erken.hani illa hemen evlenmen gerek diye bişey yok.ama şu da var.birine kendini bağlayıp senelerce beklemek sonra da arkasından artıkın işin suyunun çıktığını görmek ve pişman olmak da kötü yani.ne bilim o kadar zaman içinde herşey iyi gidiyo da evlilik meselesine gelince huyları değişiyo.o da insanı çileden çıkarıyo

mrb kızlar bende nasipse 2009 haziranda evleniyorumkaydirigubbakcemile2gebzeye gelin gidiyorumsenağlama

Bütün yollar Kayseriden geçer hesabı oldu bu iş maaşallah herkesin bi şekilde kayseri bağlantısı var :) ee peki kayseriye gelin gelecek şanslı kişiler var mı :)

Yok canım ben de Nastasia gibi Ankara'da kalacağım. Aşkımın ailesi Kayseri'de ancak bizim işlerimiz Ankara'da olduğu için Ankara'dan devam yerimseniben

Babamın aksiliği, karşı tarafında Erzurum da yaşıyor olmalarından dolayı söz ve nişanım kurban bayramı sonuna kalmış gibi görünüyor ama düğün zamanı yine karşı tarafın kış bitiminde Erzurum'a dönecek olmalarından dolayı mecburen Mart ya da Nisan da olacak bu yüzden bu başlık bana yakın birazcık. :

kızlar slm bu cumartesi antalyada 18 ekim 2008 de nişanım var kısmetse 2009 mayısa da düğünü düşünüyor aileler ama bence ve sözlüme göre uzun bi zaman.sonuçta herşey hazır sayılır.sizcede çok değil mi 7 ay

Benimde Dügünüm 2009'n 7.ci ayinda olacak. Kismet olursa TR/Ankaraya Kesin Dönü$ Yapacagimmmm..

gunydın cıtır gelınler nasılsınz yıne bı ptesı gunu ve ben gene işteyım off off

Günaydınlar şekerleriiiim a.s. Hepinize güzzeeeeel mi güzeeel bir hafta diliyorum hihoyyyt

Hoşgeldin Elifsever

ben bugün tam 6 aylık nişanlıyım.Düğünüme ise daha 9 ay 13 gün var.Yani toplamda 15 ay 13 gün nişanlı kalacağız.Öncesinde ise daha flört dönemimiz var.Anlıyacağın 7 ay çok değil bence yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…