2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Böcük madem ailen buna vermese bile başkasına verir diyorsun,o halde kayserili ile niye ciddi ciddi evliliği düşünerek muhabbete devam ediyorsun ki ? Bırak gitsin
Bide kayserili seni ciddi olarak düşünse görücülerle görüşmene müsade etmezdi bence.Demek ki arada bi ciddiyet yok.Ciddiyet olmayan bi ilişkide ise evlilik planları yapmak ne kadar doğru bilemem :1closedeyes:.Bence bi an önce toparlanıp ne yapmak istediğine karar vermelisin.

iyi akşamlar bende maltepede yer balıyorum aklında olan yerler varmı çok az kaliteli yer var kardelen düğün salonuna bakcaz maltepede kartalda tanrıverdi var bunlar hakkında bilgin varmı biz bu hafta sonu bakıcaz

GÜNAYDIN CANIM KARDELENE GİTmiş AKŞAM Bİ arkadaşım ama 6 MİLYAR FİYAT ÇEKmiş. bi düğün salonu için çok fazla bence.. bu ara araştırıyorum isimlerini sana yazarım düğün salonlarınınşakkıdı

o uzakta olduğu ıcın sen ıstemezsın olur bıter dedı sanıyokı ben ıstemem dıycem aılemde hersefrınde olur der demezler cunku daha once hata yaptım onları dınlemedım bende ona olayı anlatım oda yenı ıse gırdığı ıcn bıseyler bırıktrmesı gerekırmıs haa evlılık olarakta kesın bısey yok bı konusma gecerken anca 2012 gıbı evlenrım dedı senle demedı daha bırbırımızı gormedık ben sağlam adımlar atmak ıstıyorum bakarm bunla aram ı severım bu olur cunku hayrlısını ıstedım oda elını cabuk tutsun suan fazla da konusmuyom o gorucu olayından sonra cunku ben haıd dedıkce yavastan alması sınır ettı kötükedihüso

zaten nazar değıyo yaa bundan sonra evlılıkle ılgılı konusmuycam nezmn nışan olur ozmn resım koyarım sızın ıcn yanlıs anlamayın olur mu cok kafam karısık zaten ctesı bı olsun bakalım hayrlısnı ver rabbım dıe dua edıyorum hangısı hayrlı ıse

E değer tabi böcük.
Durduğun yerde durmuyorsun ki.Sürekli birilerini gelip anlatıyorsun.E burdakilerde bu böcük ne kadar alımlı kız,kaç kişi peşinde dolanıyor diye düşünüp nazar ediyor.Sen en iyisi dediğin gibi nişanlanmadan önce kimseyi anlatma burda emi :lepi:

Bu arada sağlam adım atmak istiyorsan geleceğinin ne olacağını bilmediğin ve hiç görmediğin bi kişi ile evlilik kararını aklından çıkar.Herşeyden önce ne istediğini bil ve ona göre adımlarını at.:1closedeyes:

günaydın arkadaşlar biran önce sizle yazışmak için işlerimi hemen bitirdim

yasmincim evet pahalı ama bende ne bileyim sıradan uzun amsalı düğün salonlarını sevmiyorum ya pendikte emex otele soruk 30 milyar koza restoranta sordum 25 milyar ümraniyede vals düğünü salonu var 7 milyar fiyat çekti

rasıba herseyın cok guzel hepınız ınsallah hayrlı gunlerrde kullanırsınız
elısaa kahvaltı takımın cok sekr bende kısmetse porlandtan alcam cok hosuma gıdıyo

canım inşallah hepimiz vallahi büyük bi hevesle seçe seçe alıyoruz herşeyi umarım mutlu günlerde günlerde kullanırız.Televizyonda haberlerde aile şidetleriyle ilgili okadar kötü haberler izliyoruz ki evlenmeye korkuyorum bak dün bi kız bakire olduğu halde bakire değilsindiye evine yollanmış kız intihar etti.Geçen hafta kocası kadını rüyasında aldattığını görüyo kasın banyo yaparken öldürüyo adam bu ne canilik kocamıza güvenip bayoya giremiceksek onunla aynı yatakta uyurken bi gözümüz açıkmı uyucaz arkadaşlar ya :1no2:

merhaba kızlarr :1hug:
uzun zamandır gelemiyorudumm :sm_confused: ve işte şite şimdi burdayımm:lepi:
umarım hepiniz çookk iyisinizdirra.s.
bu arada çeyizim için yaptığım peçetelikleri göstereyim size kızlarr

geçensene abiminkini kadıköydeki mahallemizin düğün salonunda yaptık yıldız düğün salonunda 1,5 milyardı bide gelinlik ve gelin başı hediyeydi..

Kıslar bu düğün salonlarında yemek dahil fiyatlar mı bu kadar ?

canım düğün salonun da tutulmuşş oh negüzel hayırlı olsunn valla bizim 7 martta ama daha tutmadık yerii yoksa ben evlenemiycem miiikafamçokkarıştı
bu arada senin düğünde ben de evli bi bayan olarak istanbulda olucamm inşallahh:dance:

yasmin bunlar sana kartal ve maltepe arası bakacağımız düğün salonları isimlerini yazayım kardelen-tanrıverdi-seranat-bide küçükyalıda yalı düğün salonuna güzel diyorlar

peki kaç kişilik fiyatlar bunlar canım?

restorantlardan aldığımız 25-30 milyar arası fiyatlar 400 kişilik
kişi başı anlaşıyorsun 1 kişi 30 milyon yemekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…