gunayıdnlar kkızlarr :1closedeyes:
suan hıcbısey bellı deıl cnm aılemın fıkrıde cok onemlı onlar cok ıstedı bu haftada buluscaz konuscaz zaten kesın bısey yok tanısmamız lazım kayserılı ye gelınce ona anlattım bak dedım benı sureklı ıstemeye gelıolar ve bu gelenı aılem cok ıstıyo buna vermese baskasına verıı dedım bana hala 4yıl bekle dıo bakak ya hayrlısı ne ıse o olsun yerimseniben
iyi akşamlar bende maltepede yer balıyorum aklında olan yerler varmı çok az kaliteli yer var kardelen düğün salonuna bakcaz maltepede kartalda tanrıverdi var bunlar hakkında bilgin varmı biz bu hafta sonu bakıcaz
Böcük madem ailen buna vermese bile başkasına verir diyorsun,o halde kayserili ile niye ciddi ciddi evliliği düşünerek muhabbete devam ediyorsun ki ? Bırak gitsin
Bide kayserili seni ciddi olarak düşünse görücülerle görüşmene müsade etmezdi bence.Demek ki arada bi ciddiyet yok.Ciddiyet olmayan bi ilişkide ise evlilik planları yapmak ne kadar doğru bilemem :1closedeyes:.Bence bi an önce toparlanıp ne yapmak istediğine karar vermelisin.
zaten nazar değıyo yaa bundan sonra evlılıkle ılgılı konusmuycam nezmn nışan olur ozmn resım koyarım sızın ıcn yanlıs anlamayın olur mu cok kafam karısık zaten ctesı bı olsun bakalım hayrlısnı ver rabbım dıe dua edıyorum hangısı hayrlı ıse
rasıba herseyın cok guzel hepınız ınsallah hayrlı gunlerrde kullanırsınız
elısaa kahvaltı takımın cok sekr bende kısmetse porlandtan alcam cok hosuma gıdıyo
evet doğru söylüyorsun napalım artık bi kere evleniyoruz kıycas paracıklara :)))
yasmincim evet pahalı ama bende ne bileyim sıradan uzun amsalı düğün salonlarını sevmiyorum ya pendikte emex otele soruk 30 milyar koza restoranta sordum 25 milyar ümraniyede vals düğünü salonu var 7 milyar fiyat çekti
canım çok sağol.Davetiyemi ilk sizlere vericem hepinizi beklerim.Sen istanbuldasın bir de gelme istersenklava: canlarım bugün içim içime sığmıyor.Ama arkadaşlar ne olur düğün salonu tutmak için acele edin diğer illeri bilmem ama istanbulda günler tükenmiş durumda
yasmincim evet pahalı ama bende ne bileyim sıradan uzun amsalı düğün salonlarını sevmiyorum ya pendikte emex otele soruk 30 milyar koza restoranta sordum 25 milyar ümraniyede vals düğünü salonu var 7 milyar fiyat çekti
peçetelikler süper keşke üşenmeyip bende yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?