2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

otelle veya restorantla anlaşmak kolayda pazarlık yapıyorsun 400 kişi 10 milyara getirisin ama diyorlarki sandalyeleri masaları dışardan organizasyon şirketimize yaptırıyoruz 1 sandalye 3 ytl 1 masa 2 ytl müzik parası ayrı alıyorlar 800 milyon video 1 milyar pastayıda kişi başı veriyorlar onada 4 milyon diyorlar dilimine gelin masası 300 milyon ANLIYACAĞIN ŞİRKETLEŞMİŞ HERŞEY HESAP YAPTIK BUNLARLA BERABER 30 MİLYARA GELİYO

gelirsen çok sevinirm düğünüme de gelebilecek tüm arkadaşlarım memnuniyetle ağırlarım hepinizi yanımda görebilsem keşke.

biz 1000 kişilik düğün salonu tuttuk çok da şık bir salon yemekli değil tabi normal düğün menüsü 2900 dediler ama tanıdık aracılığıyla 2700 ytl anlaşıldı Bilginiz olsun arkadaşlar fiyatlar hakkında

yasmin bunlar sana kartal ve maltepe arası bakacağımız düğün salonları isimlerini yazayım kardelen-tanrıverdi-seranat-bide küçükyalıda yalı düğün salonuna güzel diyorlar

yalı 150 kilişik flan yalnız canım haberin olsun ..serenat nerde ben hiç duymamışım neyse sen bu hafta sonu git bakalım inşallah bulabilirsin istdiğin gibi ..sen yemeklimi yapmayı planlıyorsun :CüvCüv:

salon istediğim gibi olsunda yemekli yemeksiz farketmez yalı yada hiç gitmeyelim bile ozaman seranat da maltepeden kartala giderken münübüs yolunda tanrıverdiye varmadan

Selam kızlar.sizce düğün salonuna yemeksiz 5 milyar çok pahalı değilmi?bence pahalı.ama gönül herşeyin en güzelini istiyor işte

çok zor o kadar beklemek okulu bitirmesini bekledim, askerliğini bekledim daha sonra iş kurup batırmasını izledim.ama bitti işte bu sene son ve ben bu yaza evleniyorum hepinizgibi ama önce beklerken aldığım kiloları vermem gerek

canım yaa artık beklenen günler geride kaldı sen okadar sabırlısınki rejim yapmak için gereken sabır sana çocuk oyuncağı gibi gelir kanımca

turuncu saol cnm ıns herseyde hayrlısı
kız zengın gacı sen ıstesn altından alırdın pecetelıklerını ama harıka olmus zahmet olcak ama banada yaparsın demı eee arkdasın deıl mıyım nan yapcen tabı :roflol:
ayy bu ne nan amma pahalı düğğün salonları bızde gelın asla takılarını vermıyce ıcın uygun bı düğün salonu bulurduk benım patronum evlndı 22mılyara aboww ben o parayla neler yaprdım nelr ama zengın kocayı alırsam havuslu olcakmıs düğün salonun hıııh
rasıba nasılsın cnm roselın hgeldnız hepınız

canım benim de fazla kilolarım var ve düğünüme de 7.5 ay var.Üniversitede aldığım kilolar bir türlü gitmiyor

selam fıstıklar nasılsınız bakalım?
arkadaşım bana hediye almş saolsun hemen resmini bulup sizlere göstermek istedm ben bayıldm bakalım sizler ne diceksiniz bayılıyorum böle porselen-ahşap kombinasyonuna böle bi havan görmüştüm kendi porselen tokmağı ahşap onu almadığıma çok pişman oldm inşallah rastlarm tekrar diğerlernde koku kalıo çünkü bi de böle bal kavanozları var onlarda çok hoş
bunlar hediyelerim:)))

bu da bahsettiğim bal kavanozu mudo da 12,50 ytl

cok guzellermıs gule gule kullan bendede var ona benzer bı bahartlık 20ytl almıstım kasıklarıda var ıcınde ve kare seklınde sepettlı ahsap harıka ıyıkı almışım

bal kavanozunu çok beğendim canım.... harikaymışşş

Taşekkürler böcükcümmm.Biraz geç vermiş oldum cevabı kusura bakma ama hemen geri çıkmıştım ondan yeni gördüm :1rolleyes:

onemlı deıl cnm napıyon gercı benımde cnm cok skkıın ve yorgunum her an cıkabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…