canım düğün salonun da tutulmuşş oh negüzel hayırlı olsunnvalla bizim 7 martta ama daha tutmadık yerii yoksa ben evlenemiycem miiikafamçokkarıştı
bu arada senin düğünde ben de evli bi bayan olarak istanbulda olucamm inşallahh:dance:
yasmin bunlar sana kartal ve maltepe arası bakacağımız düğün salonları isimlerini yazayım kardelen-tanrıverdi-seranat-bide küçükyalıda yalı düğün salonuna güzel diyorlar
canım belliki daha önce aksilikler olmuş 4 yıl nişanlı kalmak zor olmalı gerçekten bukadar bekledikten sonra evlenince birbirinizden 1 dakika bile ayrılmazsın herhalde, ben 1 yıldır nişanlıyım 2. yılımızda evleneceğiz. inşallah sende önümüzdeki yıl bizlerle beraber hiç sorun çıkmadan kalbine göre bi düğün yaparsın İNŞALLAH :Saruboceq:
Şehirler arasında ne kadar fark var bilemem ama sadece salon için coook pahalıSelam kızlar.sizce düğün salonuna yemeksiz 5 milyar çok pahalı değilmi?bence pahalı.ama gönül herşeyin en güzelini istiyor işte
çok zor o kadar beklemek okulu bitirmesini bekledim, askerliğini bekledim daha sonra iş kurup batırmasını izledim.ama bitti işte bu sene son ve ben bu yaza evleniyorum hepinizgibi ama önce beklerken aldığım kiloları vermem gerek
çok zor o kadar beklemek okulu bitirmesini bekledim, askerliğini bekledim daha sonra iş kurup batırmasını izledim.ama bitti işte bu sene son ve ben bu yaza evleniyorum hepinizgibi ama önce beklerken aldığım kiloları vermem gerek
selam fıstıklar nasılsınız bakalım?
arkadaşım bana hediye almş saolsun hemen resmini bulup sizlere göstermek istedm ben bayıldm bakalım sizler ne diceksiniz bayılıyorum böle porselen-ahşap kombinasyonuna böle bi havan görmüştüm kendi porselen tokmağı ahşap onu almadığıma çok pişman oldm inşallah rastlarm tekrar diğerlernde koku kalıo çünkü bi de böle bal kavanozları var onlarda çok hoş
bunlar hediyelerim:)))
bu da bahsettiğim bal kavanozu mudo da 12,50 ytl
bal kavanozunu çok beğendim canım.... harikaymışşş
turuncu saol cnm ıns herseyde hayrlısı
kız zengın gacı sen ıstesn altından alırdın pecetelıklerını ama harıka olmus zahmet olcak ama banada yaparsın demı eee arkdasın deıl mıyım nan yapcen tabı :roflol:
ayy bu ne nan amma pahalı düğğün salonları bızde gelın asla takılarını vermıyce ıcın uygun bı düğün salonu bulurduk benım patronum evlndı 22mılyara aboww ben o parayla neler yaprdım nelr ama zengın kocayı alırsam havuslu olcakmıs düğün salonun hıııh
rasıba nasılsın cnm roselın hgeldnız hepınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?