Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben taze nişanlı sayılırı 7 haziranda nişanım oldu evde olduğu için uzun sade bir kıyafet seçtim hiç topuklu yiğmeyen biri olarak o topuklarla oynamak ve eğilip el öpmek kolay olmadı. nişanı olacak varsa şimdiden başlasın topuklu giymeye.herkese mutluluklarrrr, herşey istediğiniz gibi gitsin gelin adaylarııı
mız mız cko hos bacıı gercekten cok beğendım cok şirin
hem sen nerdesın beekac gundr
alev sen nere kayboldun kız
kayınbabm aradı nışandan hemen sonra hatta bı hafta sonra düğüün yapak olsun bıtsın dıyo ana hıc olmaz dedım bukezde ı ozmn 1ay sonra olsun dıyo allah allah bakalım aılem ne dycek ama ben okadr yakın ıstemıyom
anaa ne guzel ben olsam hemen balıklama atarım vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol:
BEN SEN DEILEMM
:dilcikar:
:dilcikar:demek ole ıyı sende omurunun en guzel yılllarını beklıyerek gecır bakalım :dilcikar::dilcikar:
yaslanda gor bakalım :dilcikar::dilcikar:
NE BEKLEMESI KIZ SENEY EVLENCEM İŞTE 22 YASIMDA HEM BENIM HERSEY ISTEDIM GIBI OLCAK ISTEDIM HERSEYI ALCAM AMA SENIN IÇINDE KALCAK SONRADA PİŞMAN OLCAN YA
naniknanik
aceleci Seni Evlende Gorurum Simdi öle Dersin Ama Sor Bakalim Evlilere öle Mi Sonra ömruncede Ay Bu Eksik Yko Su Eksik Dersin Evimde Istedim Koltuk Takimi Olmadiktan Sonra Napam Ben Saçi Saç 5 Saat Kalcak Ama Onlar Belki ömrunce Gerekecek Iyi Karar Ver Acele Etme Sende Hee Hade Hayrlisi Iş Gtmekle Deil Evliliği Surdrmek Baci
alev sen nere kayboldun kız
kayınbabm aradı nışandan hemen sonra hatta bı hafta sonra düğüün yapak olsun bıtsın dıyo ana hıc olmaz dedım bukezde ı ozmn 1ay sonra olsun dıyo allah allah bakalım aılem ne dycek ama ben okadr yakın ıstemıyom
canım giremedim nete bir türlü bana sorarsan eğer herşeyi yapabiilecek güçleri varsa evi düzecekelrse borçsuz 2 ay sonra falan olur ama öbür türlü aceleye gerek yok ama borçsuz herşeyi yapacaklarsa çok iyi olur uzamamış olur kocişine kavuşursun