• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben taze nişanlı sayılırı 7 haziranda nişanım oldu evde olduğu için uzun sade bir kıyafet seçtim hiç topuklu yiğmeyen biri olarak o topuklarla oynamak ve eğilip el öpmek kolay olmadı. nişanı olacak varsa şimdiden başlasın topuklu giymeye.herkese mutluluklarrrr, herşey istediğiniz gibi gitsin gelin adaylarııı

benım nısanımda evde olacak allah kısmet ederse babet alacam bır tane gordum rengarenk onu alacam sade bır kıyafet ohhhhhhhh mıs gıbı valla daralırım ben ole:dance:

mother%20dress.JPG

nısanımda bu tarz bır kıyafet alacam altınada uygun sole havalı bır babet super olmazmı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

mız mız cko hos bacıı gercekten cok beğendım cok şirin
hem sen nerdesın beekac gundr

alev sen nere kayboldun kız
kayınbabm aradı nışandan hemen sonra hatta bı hafta sonra düğüün yapak olsun bıtsın dıyo ana hıc olmaz dedım bukezde ı ozmn 1ay sonra olsun dıyo allah allah bakalım aılem ne dycek ama ben okadr yakın ıstemıyom

kayınbabm aradı nışandan hemen sonra hatta bı hafta sonra düğüün yapak olsun bıtsın dıyo ana hıc olmaz dedım bukezde ı ozmn 1ay sonra olsun dıyo allah allah bakalım aılem ne dycek ama ben okadr yakın ıstemıyom

anaa ne guzel ben olsam hemen balıklama atarım vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol:

:dilcikar:demek ole ıyı sende omurunun en guzel yılllarını beklıyerek gecır bakalım :dilcikar::dilcikar:

yaslanda gor bakalım :dilcikar::dilcikar:

NE BEKLEMESI KIZ SENEY EVLENCEM İŞTE 22 YASIMDA HEM BENIM HERSEY ISTEDIM GIBI OLCAK ISTEDIM HERSEYI ALCAM AMA SENIN IÇINDE KALCAK SONRADA PİŞMAN OLCAN YA
naniknanik

NE BEKLEMESI KIZ SENEY EVLENCEM İŞTE 22 YASIMDA HEM BENIM HERSEY ISTEDIM GIBI OLCAK ISTEDIM HERSEYI ALCAM AMA SENIN IÇINDE KALCAK SONRADA PİŞMAN OLCAN YA
naniknanik

valla sekerım benım gozumde hıc bırsey yok yok surda olsun yok en pahalı yerde olsun bunun erken olmasıyla alakası yok tabıkı hayırlısı hersey ben dugun ıslerını pek sevmıyorum valla aklımda hıc bırsey yok sadece gelınlıgım sacım makyajım ıyı olsun gerısı onemlı deıl benım ıcın

aceleci Seni Evlende Gorurum Simdi öle Dersin Ama Sor Bakalim Evlilere öle Mi Sonra ömruncede Ay Bu Eksik Yko Su Eksik Dersin Evimde Istedim Koltuk Takimi Olmadiktan Sonra Napam Ben Saçi Saç 5 Saat Kalcak Ama Onlar Belki ömrunce Gerekecek Iyi Karar Ver Acele Etme Sende Hee Hade Hayrlisi Iş Gtmekle Deil Evliliği Surdrmek Baci

aceleci Seni Evlende Gorurum Simdi öle Dersin Ama Sor Bakalim Evlilere öle Mi Sonra ömruncede Ay Bu Eksik Yko Su Eksik Dersin Evimde Istedim Koltuk Takimi Olmadiktan Sonra Napam Ben Saçi Saç 5 Saat Kalcak Ama Onlar Belki ömrunce Gerekecek Iyi Karar Ver Acele Etme Sende Hee Hade Hayrlisi Iş Gtmekle Deil Evliliği Surdrmek Baci

valla onlarda olur benım aılemım durumu yok ama erdemlerın ıyı herseyın en ıyısı alırlar ben ıstemesem bıle sole bırsey vardır derler ya ben kendımı cok hazır hıssedıyorum dıye aynen ole ben cok zorluklar cektım o yuzden her duruma alısıgım evde anne gıbıyım kardeslerıme babama anneme her konuda o yuzden asla korkmuyorum acaaba pısman olurmuyum yok sole yok bole dıye ben usesınden gelırım esyalarda amannnn her sene yenısı cıkıo her sene bırseyde gozumuz kalıooo sen bugun ıstedıgını alırsın yarın onun daha guzelı cıkar gene aklın onda kalır yanı bunlarda gecıcı sekerım onemlı olan dogru kısıyı bulmak bende bulduguma ınandıgım ıcın acele edenlerdenım

cok zor seyler yasadım aklının alamayacagı bunada pes dıyecegın seyler yasadım ben bu ılıskıde bırden hersey ıstedıgım sekıle donduu belkı anlamazsın benı acaba hayalmı dıyorum bozulacakmı dıyorum acelem bu yuzden

bırde sunu cok ıyı bılıyorum kı bır ılıskı ne kadar uzun olursa o kada laskalasıyor bırde aıleler gırınce offffffffffffffffffff offffffff

canım giremedim nete bir türlü bana sorarsan eğer herşeyi yapabiilecek güçleri varsa evi düzecekelrse borçsuz 2 ay sonra falan olur ama öbür türlü aceleye gerek yok ama borçsuz herşeyi yapacaklarsa çok iyi olur uzamamış olur kocişine kavuşursun

canım giremedim nete bir türlü bana sorarsan eğer herşeyi yapabiilecek güçleri varsa evi düzecekelrse borçsuz 2 ay sonra falan olur ama öbür türlü aceleye gerek yok ama borçsuz herşeyi yapacaklarsa çok iyi olur uzamamış olur kocişine kavuşursun

bencede vallaaa haklısın:içelim:

Back
X