2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Benim de bugün keyfim yoktu.canın neye sıkkınsa içinden dua et.geçer inşallah.biliyorum gerçi durumları.kafan karışık.sıkma canını.hayırlısı olsun.herşey kısmet

canım cok güzel olmus ellerine saglık
kolaysa yapımı söylede bizde yapalım bari

merhaba kızlarr :1hug:
uzun zamandır gelemiyorudumm :sm_confused: ve işte şite şimdi burdayımm:lepi:
umarım hepiniz çookk iyisinizdirra.s.
bu arada çeyizim için yaptığım peçetelikleri göstereyim size kızlarr

hayırlı sabhlar kızlar nasılsınız canlarımm aksam okadr yorgundumkı heemn yattım ama nedense belkıde oruc olduğum ıcın cok halsız hıssedıyom ınsallah bıtınce annecımın yaptığı pekmezden ıcer kendıme gelırım cokacimcoook
neler yaptınız bakem aksamda kımse gelmemıs :ecrin_bebek:

saol elısaam naıslsın cıtırım ay nasıl belım ağrıyo yaww ole sankı taş tasıyom haa oturdum yerden

günaydın kızlar nasılsınız bugün benim dünde canım çok sıkkındı bugün de gergin uyandım

aboww :1shok: aman ıstda yasayıpta gergın olmamak ne mumkun :1no2: cok pıs bı hava ve cevre var ya ıns ben ıst yasamak ıstemıyom kocayı ıst dısndan bulmam şart oldu ha bıde netı olsun demı yaa sızden ayrılmam kaydirigubbakcemile3

canım cok güzel olmus ellerine saglık
kolaysa yapımı söylede bizde yapalım bari

günaydın kızlarra.s.a.s.a.s.
teşekkür ederimm canım:1rolleyes: tabii ki de çok basitt her boncukçuda bulabilirsin canım helezon şeklinde metal bilekliklerden alıyosun yalnız çocuk için olanından, kaç kişilik ve kaç sıra yapıcaksan o şekilde kestiriyosun. ben 12 kişilik 6 sıra yaptım a.s bi de istediğin renk istediğin büyüklükte boncuklardan alıp diziyosun o kadara.s

perle gunydın dedın mı ben mı duymadım nerelerdesın sn parıse falan mı gıttın haa bu boncuk meselesıne bende yazdım haa dedımkı banada yaprsn artıkın hedıye

günaydın arkadaşlar bugün bende durgunum kahvaltı bile yapmadan sigara içmeye başladım

annem dün akşamdan beri 500 milyon istiyo pikelerimi ne sardıracakmış kullanmıyacağım şeyleri yapma diyorum bunları kullancan diyo 500 milyon sardırmaya verirsem nasıl kullanayım

annem dün akşamdan beri 500 milyon istiyo pikelerimi ne sardıracakmış kullanmıyacağım şeyleri yapma diyorum bunları kullancan diyo 500 milyon sardırmaya verirsem nasıl kullanayım

gunaydn a.s.
500ytl mı :1shok: ıyımıs valla kac pıke cnm benımkıler 1500 falan tutar kanımca hee komsumuz sarcak hem bıde sarmadan sarmaya fark var mesela ben 300ytl dantelı hazr mutfak takımı aldım sardrması zaten 200ytl ıdı uğrasmadım cok uygun geldı sararken ıkı kez dıkıs kullanılmıstı yanı baya sağlamdı bende ole sardrcam ıcın benımkıler farklı olabılır bıde kac tane neyın var kı 500
benım 5 takımımvar carsaf yastıklar 2tanesınınde yorgan ağzı var ben ordum ablam orduk bunlrdan 2sı pıke 3u nevresım sarılcak 1gobeklı tam takımım var 1ara uc takım 1bohcam ve 1 masa örtum var masa ortum turuncu renkte ortasında kuğu var bıde kenarları var cok seker ayy amma karısık anlattım ha
toplam 5takım +1 gobeklı 1ara uc +1 bohca +1masa ortusu

burca gunaydın dun yoktun yada ben goremedım
senın yatak ortun mu dantel ha anladım eğer oleyse senın secımın mı nan yatak ortunun dantel olması ayy cok para hemde ben sevmıyom ama senın secımın annen anlasılan dantel hastası :roflol:
sardırınca resmını koy emı

Back
X