Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kırmızılara bayıldım aklımda mutlaka bakıcam onlara. ütü masanda farklı.
rasibacıım veyaz eşyalrının da fotolarını koyar mısın? onları da merak ettim şimdi.
sen bütün evde mi kırmızı uyumu yapıysn yokda mutfakta mı sadece
bende kırmızılara bayıldım süperr fiyat olarakta baya uygun..bide arkadaşlar aldıklarınızı liste yapıyormusunuz küçük ufak tefek olanları falan insan unutabiliyo çünkü tekrar açıp bakmak zorunda kalıyor
utu masan harıka tam ıstedım gıbı utulencekelr ıcıne koy ohh katla koy yer kaplar bıraz ama olsun gorunusu guzel nan gule gule kullan sen sımdık evlensen eksığın yok masalllh
inşallah canım..bence fırın ocağını yine beyaz eşşaların gibi bosch yada arçelikten beyen çok hoş modeller var nette sitesinde falan bi göz at istersen
sel bacıı sende mı evlenıyon ben evde galdım herhal hosgeldın bu arada
rasıba o dokumatık mı nee guzel gorunuyo valla dıyatıda ıyımıs yanı uygun geldı bana
fiyatı uygun bence modeline göre çünkü modelde şık duruyo ama siyahı daha çok galiba grilisi gibi varmıdır acaba buzdolabın falan gri ya uyum sağlaması açısından
rasibacıım teşekkür ederim beyaz eşyaların için çok güzelmş. ben de gri istiyorum. oturma grubun falan da kırmızı ağırlık deil demi?onlarda nasıl bir uyum var?